نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فراخوانی صفحه aspx با استفاده از ajax

  1. #1

    فراخوانی صفحه aspx با استفاده از ajax

    سلام
    سوالم را با ذکر یک مقایسه بین php و asp.net میپرسم

    در php برای استفاده از ajax ، در اغلب اوقات به این صورت عمل می کنند که کد هایی که قرار است سمت سرور اجرا شود را در فایلی مثلا با نام index_02.php می نویسند و در صفحه index.php با استفاده از xmlHttpRequest به آن متصل شده و دستورات آن را اجرا میکنند.در پایان نتایج حاصله را در صفحه index.php و مثلا در یک div نمایش میدهند.

    حال سوال این است که آیا در Asp.net چنین کاری ممکن است ؟
    آموزش جامعی برای استفاده از xmhttprequest در asp.net وجود دارد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ehsan2007
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    406

    نقل قول: فراخوانی صفحه aspx با استفاده از ajax

    سلام
    در دات نت هم همین کارو میکنن
    این تکه کد جاوای آجاکس رو ببین

    objXMLHTTPpop.open(
    "GET", 'engine1.aspx?code=123&stat=city&ip=' + ip + '&rnd=' + Math.random());
    objXMLHTTPpop.onreadystatechange =
    function() {
    if (objXMLHTTPpop.readyState == 4 && objXMLHTTPpop.status == 200) {
    strOutput = objXMLHTTPpop.responseText;
    document.getElementById(
    'divcity').innerHTML = strOutput;
    }

    'engine1.aspx?code=123&stat=city&ip
    آدرس بالا کوئری یا هر چیزی میتونه باشه که خروجیش داخل divcity نشون داده میشه

  3. #3

    نقل قول: فراخوانی صفحه aspx با استفاده از ajax

    با سلام
    همان طور که ehsan2007 فرمودند،کد جاوا اسکریپت شما هیچ فرقی نخواهد کرد .

    و سمت سرور هم فقط باید نتایج تولید شوند .(یعنی فقط رشته برگشتی مورد نظر)

    چون اغلب صفحات در asp.net بصورت پیش فرض دارای قسمت های تعریف شده عناصر HTML از جمله head,body,form و غیره هستند که اغلب برای نتایج فقط یک رشته مورد نظر ما است . نه کل یک صفحه .

    به همین منظور باید صفحه مورد نظر خود را بدون عناصر اضافی تولید کنید .

    اگر صفحه شما aspx بود و شامل عناصر تعریف شده بود می توانید به این صورت عمل کنید تا خروجی صفحه خالی شود و از نو خروجی را تولید کنید .

    Response.Clear();
    Response.Write("My Ajax Returned Values");
    Response.Flush();
    Response.End();

    تقریبا از چنین روشی می توانید استفاده کنید .

    روش بهتر که نیاز به این دردسرها را هم ندارد استفاده از Generic Handler ها می باشد :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=138817

    نمونه :
    http://www.brainbell.com/tutorials/A...HX_Files).html
    http://www.aspcode.net/Creating-an-A...in-ASPNET.aspx
    http://www.developer.com/net/asp/article.php/3565541

    موفق باشید .

  4. #4

    نقل قول: فراخوانی صفحه aspx با استفاده از ajax

    ممنون ، آیا میشه با این روش ، ارسال و ثبت اطلاعات رو هم انجام داد ؟ البته قطعا مطمئنم که با دستکاری Action فرم و ور رفتن با توابع سمت کلاینت میشه اما در جستجوهایی که داشتم نمونه و یا آموزشی رو در این رابطه پیدا نکردم. اگر در این مورد هم کمک کنید ممنون میشم

  5. #5

    نقل قول: فراخوانی صفحه aspx با استفاده از ajax

    با سلام
    روشی خاصی که نیست .

    شما از همه چیز می توانید استفاده کنید . از Request برای گرفتن مقادیر ارسالی . ارتباط با دیتابیس .
    من فقط ارسال نتایج به کلاینت که مهمترین بخش است را نوشتم .

    وگرنه محدودیت خاصی در استفاده از امکانات نیست .

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •