نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Dynamic Table Name

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    60

    Dynamic Table Name

    با سلام به دوستان و همکاران محترم

    من در حدود 20 جدول دارم که همگی ساختار مشترکی دارند به شرح ذیل :

    Code smallint
    Name nvarchar(20)

    من به مجموعه دستوراتی در LINQ احتیاج دارم که اسم جدول را بصورت یک رشته دریافت کند و یک کوئری را بصورت داینامیک ایجاد کند که معادل با دستور زیر باشد
    Select Code,Name From TableName

    برای اینکه بیشتر موضوع را روشن کنم ، این دستور را برای این لازم دارم که تمام عملیات مربوط به این 20 جدول را در یک فرم انجام بدهم و فقط با پاس دادن اسم جدول به یک فانکشن یا روال ، کوئری مورد نیاز را دریافت کنم

    با تشکر از لطف شما

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ali_Mor
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کره خاک، البته بصورت موقتی
    پست
    259

    نقل قول: Dynamic Table Name

    آیا می تونی بجای اسم جدول ، کلاس (Entity) مربوط به اون رو استفاده کنی؟
    اگر میتونی این کد کارت رو راحت می کنه:

    Public db As New DBDataContext
    Return db.GetTable(Of TEntity)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •