نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: یک سوال در مورد php و javascript

  1. #1

    یک سوال در مورد php و javascript

    سلام
    یک سوال در مورد ارتباط با بانک
    من یک داده (از یک صفحه html) به یک صفحه php پاس میدم و میخوام که
    توی صفحه php یک جستجو توی بانک انجام بده و نتیجه رو echo کنه
    میخواتم بدونم چطوری می تونم با javadcript این نتایج رو دریافت کنم

    برای ارسال داده به صفحه php توی صفحه html از کد زیر استفاده میکنم

    script language=javascript>
    var a;
    function f()
    {
    if(a.readyState==4)
    {

    document.getElementById("b").innerHTML=a.responseT ext;
    }
    }
    function g()
    {
    var url="d.php?t1=" + document.getElementById("t").value;
    a=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
    a.onreadystatechange=f;
    a.open("get",url,true);
    a.send(null);
    }
    </script>
    1- توی خطی که مارنجی کردم باید چطوری داده رو دریافت کنم؟
    2- توی صفحه php باید چطوری با بانک ارتباط برقرار کنم و نتیجه رو برگردونم؟

  2. #2

    نقل قول: یک سوال در مورد php و javascript

    1- توی خطی که مارنجی کردم باید چطوری داده رو دریافت کنم؟
    کل نتایج توی a.responseText است پس باید تفکیک بشن :
    باید نتایج برگشتی از بانک رو در سمت سرور (php ) فرمت بندی مناسب کنی و همشو برگشت بدی سپس javascript در سمت کاربر کل نتایج رو دریافت میکنه که باید با javascript به دقت از هم جدا و تفکیکشون کنی
    و در فرمت مناسب بوسیله innerText or ) innerHTML) یا DOM ( این بهتره ) نمایششون بدی
    ولی بهترین کار اینه که از XML استفاده کنی که کار رو به مراتب راحت تر میکنه .
    2- توی صفحه php باید چطوری با بانک ارتباط برقرار کنم و نتیجه رو برگردونم؟
    به طور معمول به بانک وصل میشی ولی نتایج برگشتی به صفحه رو باید با یک echo برگردونی اگر اینارو نمیدونی باید php رو یاد بگیری

  3. #3

    نقل قول: یک سوال در مورد php و javascript

    سلام
    من می خواستم توی بانک یک دستور select رو اجرا کنم و نتایج رو تو قالب یک آرایه بر گردونم
    دستور select فقط یک ستون بر می گردونه میخوام این مقادیر در غالب یک آرایه باشه باید چطوری
    توی php این کار رو انجام بدم و توی java چطوری آرایه echo شده رو دریافت کنم

    ممنون

  4. #4

    نقل قول: یک سوال در مورد php و javascript

    دستور select فقط یک ستون بر می گردونه
    ستون نه سطر ( رکورد )
    array mysql_fetch_row ( resource $result ) جواب کوئری رو به صورت آرایه عددی و array mysql_fetch_assoc ( resource $result )
    به صورت آرایه associative array و array mysql_fetch_array ( resource $result [, int $result_type] )
    به صورت هردو بر میگرداند
    ولی این آرایه رو در سمت سرور نمیتونی به همین صورت آرایه به سمت کاربر بفرستی ( جاوا اسکریپت جوابو فقط به عنوان متن که آن هم فقط در یک متغیر ریخته شده ( a.responseText ) میشناسه پس باید جوابو در سمت کاربر تکه تکه کنی (split) مثلا با این تابع :()split )
    مثال : فرض کن جواب کوئری رو گرفتی و با علامت "-" هر فیلد رو از فیلد دیگه تفکیک کردی و در یک متغیر ریختی حالا اون متغیر رو echo میکنی در سمت کاربر جواب دریافتی رو تکه تکه کرده و در یک آرایه میریزی ، اینطوری :arrayvariable=a.responseText.split("-");
    حالا هر فیلد رو در یک خانه آرایه arrayvariable داری

    ولی باز هم تاکید میکنم از XML استفاده کن ، اگه توضیح بیشتر خواستی پیغام خصوصی بده

  5. #5

    نقل قول: یک سوال در مورد php و javascript

    سلام.
    من میخوام با یک کانفیرم از کاربر بپرسم که آیا مایل هست که عمل حذف انجام بشه یا نه.
    اما کد زیر عمل نمیکنه:


    echo "<script>";
    echo "if(confirm('yes?'))
    {
    document.write('$db=new db_connect;
    $db->query('DELETE FROM news');

    ');
    }";
    echo "</script>";

    اشکال کجاست دوستان؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •