نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Getting listbox items

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799

    Getting listbox items

    سلام.
    چطور میشه توسط API ها آیتم های یه لیست باکس رو بیرون کشید !؟
    من از این کد استفاده کردم ( چیزی بود که خود MSDN گفته بود ) ولی همینکه کد اجرا میشه یدونه از اون خطا های سیستمی میده (Send error report to Microsoft ! ) :



    Private Const LB_GETTEXT = &H189
    Private Const LB_FINDSTRING = &H18F
    Private Const LB_GETCOUNT = &H18B
    Private Const LB_GETITEMDATA = &H199
    Private Const LB_GETTEXTLEN = &H18A
    Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long

    Private Sub Command1_Click()
    Dim cItems As Integer
    Dim i As Integer
    Dim sBuf As String
    Dim cBuf As Long
    Dim lResp As Long
    Dim hControl As Long

    hControl = List1.hwnd

    cItems = SendMessage(hControl, LB_GETCOUNT, 0&, 0&)

    For i = 0 To cItems - 1

    cBuf = SendMessage(hControl, LB_GETTEXTLEN, CLng(i), vbNullString)
    sBuf = String$(cBuf + 1, " ")
    lResp = SendMessage(hControl, LB_GETTEXT, CLng(i), sBuf)
    If lResp > 0 Then
    MsgBox Left$(sBuf, lResp)
    End If
    Next i

    End Sub


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    توی اون SendMessage آخر قبل از sbuf یک ByVal بذارید. ببینید درست نمیشه؟
    من الان کد شما رو عینا کپی کردم و با همین تغییر بدون مشکل اجراش کردم.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    بله حل شد ... خیلی ممنون :oops:

تاپیک های مشابه

  1. (ListBox --->( Items & DataSource
    نوشته شده توسط saman_itc در بخش VB.NET
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 10 بهمن 1386, 15:56 عصر
  2. گرفتن items یک DBComboBox1 با برنامه نویسی
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مرداد 1386, 10:30 صبح
  3. items and forms
    نوشته شده توسط ehsant در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 16:56 عصر
  4. ListBox Items Selected
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1384, 17:46 عصر
  5. Take all of the items in comb box and insert them all str
    نوشته شده توسط Best Programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 آذر 1382, 15:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •