نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطا در هنگام Update جدول دارای کلید با خاصیت Identity

  1. #1

    خطا در هنگام Update جدول دارای کلید با خاصیت Identity



    سلام

    ***ویرایش شده توسط مدیر***

    دوم جدول من شامل دو تا ستونه deptid و deptname در قسمت ویرایش میخام deptid که کلید هست و مقدارش اتوماتیک اضاف میشه ثابت باشه و فقط deptname تغییر کنه.
    ولی هنگام اجرا از deptid eroor میگیره.



    privatevoid BUTinsert2doctor_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    arr.Add(textBox3.Text);
    cmd.CommandText = "insert into dept(deptname)Values(@deptname)";
    cmd.Parameters.Clear();
    cmd.Parameters.Add("@deptname", SqlDbType.NVarChar).Value = arr[0].ToString();
    Insert(cmd);
    LoadAll();
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "dept";
    }
    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا مداح : چهارشنبه 16 بهمن 1387 در 06:57 صبح دلیل: لطفا" در هر تاپیک تنها یک سوال مطرح نمایید،/

  2. #2

    نقل قول: update

    ببخشید اشتباهی کد insert گذاشتم

    کد update


    privatevoid butedit_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    arr.Add(textBox2.Text);
    cmd.CommandText =
    "Update dept set deptname=@deptname Where deptid=@deptid ";
    cmd.Parameters.Clear();
    cmd.Parameters.Add(
    "@deptname", SqlDbType.NVarChar).Value = arr[0].ToString();
    Update(cmd);
    LoadAll();
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember =
    "dept";

    }

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  3. #3

    نقل قول: update

    خوب دوست عزيز يكم به كد خودت نگاه كن و روش فكر كن. اينجا رو ببين:
    cmd.CommandText = "Update dept set deptname=@deptname Where deptid=@deptid ";

    قسمت آبي رنگ رو به صورت Parameters مقداردهي كردي ولي قسمت سبز رنگ رو چي؟ خوب معلومه كه خطا مي ده. بايد متغير @deptid رو هم مقدار دهي كني.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •