نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: All Hardware Class in WMI

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    51

    All Hardware Class in WMI

    با سلام
    تمام اطلاعات سخت افزاری، سیستمی ، ویندوز ، کاربرها و........
    این کلاسها رو از MSDN البته پراکنده گرفتم و جمع آوری کردم.
    تمامی این کلاسها بصورت کامپاننت در آورده شدن و خودتون باید از سازنده ها درست استفاده کنین
    البته اگر خاستین میتونین از کلاسها بصورت مستقیم هم استفاده کنین (نه کامپاننت)
    برای استفاده از مثلا کلاس Processor باید اینطور از کلاس استفاده کنین : (بعد از وارد کردن DLL )
    foreach (Processor item in Processor.GetInstances())
    {
    Console.WriteLine("Name : {0} ",item.Name);
    }


    سورس کلاسها برای C#‎ نوشته شده . اما DLL هم گذاشتم
    منزه است دانای نیاموخته
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: All Hardware Class in WMI

    میشه بیشتر توضیح بدین؟

  3. #3

    نقل قول: All Hardware Class in WMI

    مثلا اطلاعات پاور..مثل ولتاژ رو میده ؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •