صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 57

نام تاپیک: تغییر سریال هارد

  1. #1

    Arrow تغییر سریال هارد

    با سلام به دوستان عزیز
    بنده یک برنامه نوشته ام که با سریال هارد کار میکنه.
    می خواستم بدونم آیا میشه سریال هارد رو تغییر داد.
    یعنی چی؟
    مثلا این برنامه که من نوشتم روی سیستم مشتری با سریال هارد شماره مثلا 458595 هست .
    آیا یک کرکر یا یه نفر که اطلاعات خوبی داشته باشه میتونه با ساخت یه برنامه یا نرم افزار یا سریال هارد دیگری رو به همین شماره تغییر بده یا برنامه منو گول بزنه که برنامم فکر کنه این شماره همون سریاله و برنامم کار کنه؟
    امیدوارم متوجه شده باشید چی گفتم.


  2. #2
    کاربر جدید آواتار sir_sina
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهــــواز , پاداد / تــهران , پیروزی
    پست
    4

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    سلام
    با VB نوشتی!!
    من فکر کنم این برنامه هایی که با سریال هارد اکتیو میشن روی سیستم به سختی کرک میشن!
    چون فکر میکنم سریال هارد از اطلات سخت افزاری سیستم به دست می آید یعنی اینکه کلیه سخت افزارهای سیستم رو شناسایی میکنه و 1 کد به سیستم اختصاص میده (به قول شما سریال هارد)

    البته برنامه های زیادی رو دیدم که اینجور بودن و کرک شدن !مثلا همه ی برنامه های Markus و ASR رو که با همین سریال هارد کار میکنن رو Batamiz و FLZ کرک کردنD:

  3. #3

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    با VB نوشتی!!
    یه نگا به نام کاربری بکن.


  4. #4
    کاربر جدید آواتار sir_sina
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهــــواز , پاداد / تــهران , پیروزی
    پست
    4

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    آها

  5. #5
    مدیر بخش آواتار Securebit
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    761

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi-7 مشاهده تاپیک
    مثلا این برنامه که من نوشتم روی سیستم مشتری با سریال هارد شماره مثلا 458595 هست .
    آیا یک کرکر یا یه نفر که اطلاعات خوبی داشته باشه میتونه با ساخت یه برنامه یا نرم افزار یا سریال هارد دیگری رو به همین شماره تغییر بده یا برنامه منو گول بزنه که برنامم فکر کنه این شماره همون سریاله و برنامم کار کنه؟
    امیدوارم متوجه شده باشید چی گفتم.
    بله 100% امکانش هست فایلتان را بگذارید تا برای شما به اصطلاح Hardware Changer بسازم (اگر در توانم باشد)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار masoud.t123
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    غرب تهران
    پست
    282

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    دوست عزیز سریال هارد را به هیچ صورت نمی توان تغییر داد و این سریال در صورتی که سریال پارتیشن باشد قابل تغییر است.

  7. #7
    کاربر جدید آواتار sir_sina
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهــــواز , پاداد / تــهران , پیروزی
    پست
    4

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    با F Disk سریال هارد عوض میشه

  8. #8

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط sir_sina مشاهده تاپیک
    با F Disk سریال هارد عوض میشه
    این که عوش میشه شماره سریال پارتیشنه، شماره سریال واقعی هارد عوض نمی شه

    حالا که صبت شماره سریال هارده یکی می تونه روش بدست اوردن این شماره در ویندوز ویستا رو بگه؟ من توی سایت و اینترنت گشتم چیزهایی که پیدا کردم یا شماره سریال پارتیشن رو می دادن، اونهایی هم که شماره سریال واقعی خود هارد میدادن تو ویستا کار نمی کردند. اگر کسی لطف کنه ممنون میشم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار masoud.t123
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    غرب تهران
    پست
    282

    Exclamation نقل قول: تغییر سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط ice007 مشاهده تاپیک
    این که عوش میشه شماره سریال پارتیشنه، شماره سریال واقعی هارد عوض نمی شه

    حالا که صبت شماره سریال هارده یکی می تونه روش بدست اوردن این شماره در ویندوز ویستا رو بگه؟ من توی سایت و اینترنت گشتم چیزهایی که پیدا کردم یا شماره سریال پارتیشن رو می دادن، اونهایی هم که شماره سریال واقعی خود هارد میدادن تو ویستا کار نمی کردند. اگر کسی لطف کنه ممنون میشم.
    با سلام
    با چه زبانی این کد را می خواهی؟

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار Sir.V65j
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    IRan,X
    پست
    92

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط masoud.t123 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سریال هارد را به هیچ صورت نمی توان تغییر داد
    این حرف بر چه اساسی بود؟ این سریال از طریق یه تابع / یه ای پی آی بدست میاد این رو هیچوقت فراموش نکن!!!!

  11. #11

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط masoud.t123 مشاهده تاپیک
    با چه زبانی این کد را می خواهی؟
    من ترجیحا به زبان vb.net یا C#‎ می خواهم. ولی اگر به زبان دیگری هم باشد شاید بشه یه کاری کرد (مثلا تبدیل به dll کردش).
    با سپاس

  12. #12
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    تحت هيچ شرايطي نمي توان شماره سريال فيزيكي يك هارد ديسك را تغيير داد شايد بتوانيد تابعي كه شماره سريال را برمي گرداند كاري كرد كه شماره ديگري برگرداند ولي از آنجايي كه شماره سريال هارد ديسك درون ROM مربوط به HDD است تغيير اين عدد Hex فقط به وسيله EPROM Eraser قابل تغيير و حتي حذف است من يك با اين كار را انجام داده ام فقط بايد مواظب باشيد وقتي داريد ROM را جدا مي كنيد مواظب باشيد خطوط زيرش خراشيده نشوند .

  13. #13

    Smile نقل قول: تغییر سریال هارد

    توی دلفی ...
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=144785

    روش بدست آوردن شماره سریال فیزیکی هارد ، که توی ویندوز ها ، سیستم عامل ها و هاردهای مختلف تست کردم ، جواب میده

    توی vb
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=86512
    آخرین ویرایش به وسیله mossaferin : یک شنبه 20 بهمن 1387 در 19:13 عصر

  14. #14

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط mossaferin مشاهده تاپیک
    روش بدست آوردن شماره سریال فیزیکی هارد ، که توی ویندوز ها ، سیستم عامل ها و هاردهای مختلف تست کردم ، جواب میده

    توی vb
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=86512
    من اینو تو ویستا چک کردم کار نکرد(تو xp درست کار کرد). اشکال از کار منه یا تو ویستا کار نمیکنه؟ اگر کار نمی کنه لطفا اگر چیزی دارید که تو ویستا کار کنه لطف کنید ارائه کنید(ترجیحا vb.net یا C#‎)
    با تشکر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار masoud.t123
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    غرب تهران
    پست
    282

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط ice007 مشاهده تاپیک
    من اینو تو ویستا چک کردم کار نکرد(تو xp درست کار کرد). اشکال از کار منه یا تو ویستا کار نمیکنه؟ اگر کار نمی کنه لطفا اگر چیزی دارید که تو ویستا کار کنه لطف کنید ارائه کنید(ترجیحا vb.net یا C#‎)
    با تشکر
    این هم کد هارد در vb.net
    اگه مشکلی داشتی بگو

    Imports System

    Imports System.Collections

    Imports System.Management



    Namespace HardDriveSample1

    Friend Class HardDrive

    Private model_Renamed As String = Nothing

    Private type_Renamed As String = Nothing

    Private serialNo_Renamed As String = Nothing



    Public Property Model() As String

    Get

    Return model_Renamed

    End Get

    Set(ByVal value As String)

    model_Renamed = value

    End Set

    End Property



    Public Property Type() As String

    Get

    Return type_Renamed

    End Get

    Set(ByVal value As String)

    type_Renamed = value

    End Set

    End Property



    Public Property SerialNo() As String

    Get

    Return serialNo_Renamed

    End Get

    Set(ByVal value As String)

    serialNo_Renamed = value

    End Set

    End Property

    End Class



    Friend Class TestProgram



    <STAThread> _

    Shared Sub Main(ByVal args As String())

    Dim hdCollection As ArrayList = New ArrayList()



    Dim searcher As ManagementObjectSearcher = New ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM Win32_DiskDrive")



    For Each wmi_HD As ManagementObject In searcher.Get()

    Dim hd As HardDrive = New HardDrive()

    hd.Model = wmi_HD("Model").ToString()

    hd.Type = wmi_HD("InterfaceType").ToString()



    hdCollection.Add(hd)

    Next wmi_HD



    searcher = New ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM Win32_PhysicalMedia")



    Dim i As Integer = 0

    For Each wmi_HD As ManagementObject In searcher.Get()

    ' get the hard drive from collection

    ' using index

    Dim hd As HardDrive = CType(hdCollection(i), HardDrive)



    ' get the hardware serial no.

    If wmi_HD("SerialNumber") Is Nothing Then

    hd.SerialNo = "None"

    Else

    hd.SerialNo = wmi_HD("SerialNumber").ToString()

    End If



    i += 1

    Next wmi_HD



    ' Display available hard drives

    For Each hd As HardDrive In hdCollection

    Console.WriteLine("Model" & Constants.vbTab + Constants.vbTab & ": " & hd.Model)

    Console.WriteLine("Type" & Constants.vbTab + Constants.vbTab & ": " & hd.Type)

    Console.WriteLine("Serial No." & Constants.vbTab & ": " & hd.SerialNo)

    Console.WriteLine()

    Next hd



    ' Pause application

    Console.WriteLine("Press [Enter] to exit...")

    Console.ReadLine()

    End Sub

    End Class

    End Namespace


  16. #16

    Smile نقل قول: تغییر سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط masoud.t123 مشاهده تاپیک
    این هم کد هارد در vb.net
    اگه مشکلی داشتی بگو
    از این که وقت میزارید ممنون
    من این کد چک کردم درست کار میکنه ولی فقط تو xp و باز هم در vista کار نکرد . ایا شما در vista چک کرده اید؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار masoud.t123
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    غرب تهران
    پست
    282

    Exclamation نقل قول: تغییر سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط ice007 مشاهده تاپیک
    از این که وقت میزارید ممنون
    من این کد چک کردم درست کار میکنه ولی فقط تو xp و باز هم در vista کار نکرد . ایا شما در vista چک کرده اید؟
    با سلام
    دوست عزیز بنده در ویستا امتحان نکرده ام ولی فکر می کنم با ید کار کند.آیا پیغامی می دهد یا هیچ کار نمی کند؟

  18. #18

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    آخرش كسي ميتونه API مربوط به برگردوندن شماره سريال هارد رو دستكاري كنه تا شماره مورد نظر منو برگردونه؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار masoud.t123
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    غرب تهران
    پست
    282

    Exclamation نقل قول: تغییر سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط masoudjari1364 مشاهده تاپیک
    آخرش كسي ميتونه API مربوط به برگردوندن شماره سريال هارد رو دستكاري كنه تا شماره مورد نظر منو برگردونه؟
    از لحاظ نرم افزاری نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــه !!!

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط masoudjari1364 مشاهده تاپیک
    آخرش كسي ميتونه API مربوط به برگردوندن شماره سريال هارد رو دستكاري كنه تا شماره مورد نظر منو برگردونه؟
    امکانش هست ،

    ولی از اونجائی که اگه یه ادم ...خل الان بیاد روش کار را توی انجمن قرار بده از فردا صبح اکثر قفلهای نرم افزاری موجود در بازار ایران مورد عنایت قرار میگیرند بهتره مدیر بخش این تاپیک را قلف کنه :)

    البته راستشو بخواین یه کم بگردین توی همین سایت مثالشو پیدا میکنید :)

  21. #21

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    دوست عزیز بنده در ویستا امتحان نکرده ام ولی فکر می کنم با ید کار کند.آیا پیغامی می دهد یا هیچ کار نمی کند؟
    در این قسمت

    For Each wmi_HD As ManagementObject In searcher.Get()

    ' get the hard drive from collection

    ' using index

    Dim hd As HardDrive = CType(hdCollection(i), HardDrive)

    ' get the hardware serial no.

    If wmi_HD("SerialNumber") Is Nothing Then

    hd.SerialNo = "None"

    Else

    hd.SerialNo = wmi_HD("SerialNumber").ToString()

    End If

    i += 1

    Next wmi_HD

    دو بار درون حلقه می چرخد و دفعه دوم ظاهرا با مقدار خالی مواجه می شود و errorr می دهد که جلو چرخش برای بار دوم را گرفتم و مقدار اول را گرفتم که ان نیز یک عدد نسبتا طولانی و اشتباه است

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار masoud.t123
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    غرب تهران
    پست
    282

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    دوست عزیز از dll زیر استفاده کن که کلیه مشخصات رو نشون می ده ببین جواب می ده؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip Dll.zip‏ (50.4 کیلوبایت, 335 دیدار)

  23. #23

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    این dll ظاهرا مشکل داره به برنامه اضافه نمی شود، موقع add کردن error میدهد

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار masoud.t123
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    غرب تهران
    پست
    282

    Exclamation نقل قول: تغییر سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط ice007 مشاهده تاپیک
    این dll ظاهرا مشکل داره به برنامه اضافه نمی شود، موقع add کردن error میدهد
    دوست عزیز این dll را بارها در برنامه هایم استفاده کرده ام .
    توجه کن که نباید آن را از طریق Reference وارد کنی و باید بر روی تول باکس راست کلیک و choose item... را بزنی.

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار ŋµxXle
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Matrix
    پست
    93

    Arrow نقل قول: تغییر سریال هارد

    دوستان کسی میتونه با استفاده از کدهایی که دوستان قرار دادن یک چیز کامپایل شده (وابسطه به وی بی نباشه بهتره) و اساسی بسازن و اینجا بزارن ؟چون این مقوله خیلی کاربردی هست.
    یک چیزی باشه که سریال هارد رو اساسی تغییر بده و هیچ نرم افزاری هیچ رقمه نتونه مشخصه هارد رو در بیاره.
    اگه یک چیزی باشه به جز هارد ، بقیه مشخصه ها مثل مال سی پی یو و یا حتی مک آدرس رو هم مثلا عوض کنه و همه نرم افزار ها اونی که ما وارد کردیم رو ببینن (spoofed number)خیلی عالی میشه

    سال خوبی داشته باشین
    آخرین ویرایش به وسیله ŋµxXle : یک شنبه 09 فروردین 1388 در 00:16 صبح دلیل: عیدی ما یادتون نره

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط ŋµxXle مشاهده تاپیک
    دوستان کسی میتونه با استفاده از کدهایی که دوستان قرار دادن یک چیز کامپایل شده (وابسطه به وی بی نباشه بهتره) و اساسی بسازن و اینجا بزارن ؟چون این مقوله خیلی کاربردی هست.
    یک چیزی باشه که سریال هارد رو اساسی تغییر بده و هیچ نرم افزاری هیچ رقمه نتونه مشخصه هارد رو در بیاره.
    اگه یک چیزی باشه به جز هارد ، بقیه مشخصه ها مثل مال سی پی یو و یا حتی مک آدرس رو هم مثلا عوض کنه و همه نرم افزار ها اونی که ما وارد کردیم رو ببینن (spoofed number)خیلی عالی میشه
    سال خوبی داشته باشین
    موجود است ، اما ، که چی بشه ؟
    قفلهای تلفنی ملت با این روش سه سوت مورد عنایت ابدی قرار میگیرند

  27. #27

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    دوستان کسی میتونه با استفاده از کدهایی که دوستان قرار دادن یک چیز کامپایل شده (وابسطه به وی بی نباشه بهتره) و اساسی بسازن و اینجا بزارن ؟چون این مقوله خیلی کاربردی هست.
    یک چیزی باشه که سریال هارد رو اساسی تغییر بده و هیچ نرم افزاری هیچ رقمه نتونه مشخصه هارد رو در بیاره.
    اگه یک چیزی باشه به جز هارد ، بقیه مشخصه ها مثل مال سی پی یو و یا حتی مک آدرس رو هم مثلا عوض کنه و همه نرم افزار ها اونی که ما وارد کردیم رو ببینن (spoofed number)خیلی عالی میشه
    .................................................. .:
    آخرین ویرایش به وسیله Mask : دوشنبه 12 اردیبهشت 1390 در 11:01 صبح


  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار ŋµxXle
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Matrix
    پست
    93

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    موجود است ، اما ، که چی بشه ؟
    قفلهای تلفنی ملت با این روش سه سوت مورد عنایت ابدی قرار میگیرند
    آره درسته ولی خوب فرقی نمیکنه چون در هر حال تمام نرم افزار ها به هر حال به یک راهی مورد لطف و عنایت کرکر ها قرار میگیرن. من فکر میکنم تا سالهای سال روشی درست نخواهد شد که کرک کردنش غیر ممکن باشد. فقط میدونم این که نرم افزار به سخت افزار جهت جلوگیری از کرک نباید وابسته باشه و راه درستی نیست چون به راحتی قابل دستکاریست.باید برنامه نویس ها از طریق فناوری های مربوط به نرم افزار یک فکری بکنن تا نشه به این راحتی نرم افزار های مختلف توسط کرکر ها مسروق العلیه بشن.
    -------
    بگذریم.چند تا سوال هم دارم که خیلی ابتدایی هست ولی ممنون میشم راهنمایی کنید
    -این سریال واقعا مال هارد است یا اینکه مخلوطی از چیز های مختلف سیستم ؟
    -اگر فقط مال هارد دیسکه مربوط به سخت افزاری میشه یانرم افزاری ؟
    (چون شنیدم اون سریال سخت افزاری قابل دستکاری نیست و فقط توابعی که اونو بدست میارن رو میشه دستکاری کرد تا چیز دلخواه نشان داده بشه)
    -نرم افزار ها فقط با همین سریال نرم افزاری که تحت تابع ای پی ای هست سروکار دارن یا اون سریال سخت افزاری رو هم محاسبه میکنن و به همه چی کار دارن ؟
    -نرم افزاری با تکنولوژی سطح پایین راحت میتونه سریال هارد کاربران رو در بیاره؟
    (مثل حجم نرم افزار کم باشه)
    -چند درصد احتمال داره سریال دو سیستم مشابه در بیاد ؟
    -به جز سریال هارد دیگه کدوم مشخصه ها در صنعت نرم افزار و تشخیص هویت سیستم کارکرد دارن؟ مک آدرس یا سریال نامبر سی پی یو تو این ماجرا دخالتی دارن ؟

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi-7 مشاهده تاپیک
    حواسشون نبود که شما تو چنتا پست قبلی به همه دستور موکد داده بودید که این راز نباید لو بره.
    چیزی نیست که لو بره یا نره ( توی همین سایت برنامه نویس نمونه سورس کدش هم حتی هست)
    منتها حداقل دیگه اینقدر تابلو پابلیک نشه که یه نفر هم که سرچ کردن هم بلد نیست از فردا بشه مسترکرکر و بقیه اش را هم همه میدونند......

    پیوست» البته نگرانی در حد زیاد نیست ، فوقش روش کار تابلو میشه ، روش ضدش را مجبور میشن بدن تو بازار ( برنامه نویس و کرکر همیشه توی یک حلقه لووپ بینهایت هستند)

    توی ایران نرم افزارهای زیادی هستند که قفل تلفنی دارند

    جوابگوی ضرر یه برنامه نویس را کی میده ؟
    اگه خودمون که برنامه نویسیم این موضوعات را رعایت نکنیم از کی میتونیم انتظار داشته باشیم؟!؟!

    در مورد سوالاتت این عکس را ببین
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  
    آخرین ویرایش به وسیله joker : یک شنبه 09 فروردین 1388 در 13:40 عصر

  30. #30

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    بله میشه. ولی اگه با سکریپت شماره سریال رو بگیرن تغییرش سخت تر هست چون یک event به کرنل میره و در جواب شماره سریال بصورت encode شده بر می گرده. تنها مشکل اسکریپن بودنش هست که حالت Text داره و قایل تغییر هست

  31. #31
    کاربر تازه وارد آواتار ŋµxXle
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Matrix
    پست
    93

    Smile نقل قول: تغییر سریال هارد

    بله میشه. ولی اگه با سکریپت شماره سریال رو بگیرن تغییرش سخت تر هست چون یک event به کرنل میره و در جواب شماره سریال بصورت encode شده بر می گرده. تنها مشکل اسکریپن بودنش هست که حالت Text داره و قایل تغییر هست
    بیشتر توضیح بده. من که نفهمیدم. چی میشه ؟ اسکریپ چی ؟ سریال سی پی یو قابل تغییر هست ؟

    الان داشتم واسه خودم تو گوگل ول میچرخیدم که یکهو یه چیز باحال دیدم.در اینجا یاد میده چه طور برای پروتکشن از سریال حقیقی هارد استفاده کنید !
    گویا physical serial قابل تغییر نیست و اونی که کاربران به راحتی عوض میکنن volum هست.
    فکر کنم هر کسی که نمیخواهد مورد عنایت ابدی قرار بگیره حداقلش باید از همین سریال سخت افزاری هارد استفاده کنه چون فکر نمیکنم قابل تغییر باشه. حداقل کاربران عادی نمیتونن.

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار ŋµxXle
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Matrix
    پست
    93

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    اینها رو هم ببینین ضرر نداره :
    http://www.codeproject.com/KB/mcpp/DriveInfoEx.aspx
    http://www.codeproject.com/KB/vb/har...ecurity_2.aspx
    به قول شاعر احتیاط شرط عقل است.

  33. #33

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    در همین مثال که دوستمون nuxxle دادن ذکر شده Without wmi

    بله شماره سریال هارد رو نمیشه تغییر داد! ولی میشه به برنامه شما شماره جعلی رو ارسال کرد

    من تو تستی که انجام دادم دیدم دادن شماره جعلی به wmi خیلی سخت تر و پیچیده تر بود البته شاید راه درستی نرفته باشم ولی در هر صورت این مثالی که دوستمون گذاشتن به راحتی قابل دور زدن هست البته نه برای همه!

    حتی من برخی شرکت های ابله رو دیدم که کارشون فقط Copy/Paste هست که رفتن Dll که سورسش همجا هست رو گذاشتن و به این صورت صدا زدن

    hard.dll->GetHardDiskSerial

    خروجی تابع هم string

    خوب اومدم یه dll ساختم به اسم hard.dll و اون فانکشن روگذاشتم توش و تعریف کردم:



    function GetHardDiskSerial:string;stdcall
    begin
    result := 'MAXTOR123131231231';
    end;




    وقتی کامپایل کردم راحت برنامه روی همه دستگاها اجرا میشد

  34. #34
    کاربر تازه وارد آواتار ŋµxXle
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Matrix
    پست
    93

    Smile نقل قول: تغییر سریال هارد

    خوبی اونی که کامپایل کردی رو هم اتچ میکردی میدیدیم دیگه
    -------
    نتیجه اخلاقی که از این ماجرا میگیریم اینه که برای امنیت بیشتر باید از یک پروتکشن ترکیبی استفاده کرد (مثلا هارد + سی پی یو)

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار masoud.t123
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    غرب تهران
    پست
    282

    Post نقل قول: تغییر سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط ŋµxXle مشاهده تاپیک
    بگذریم.چند تا سوال هم دارم که خیلی ابتدایی هست ولی ممنون میشم راهنمایی کنید
    -این سریال واقعا مال هارد است یا اینکه مخلوطی از چیز های مختلف سیستم ؟
    -اگر فقط مال هارد دیسکه مربوط به سخت افزاری میشه یانرم افزاری ؟ (چون شنیدم اون سریال سخت افزاری قابل دستکاری نیست و فقط توابعی که اونو بدست میارن رو میشه دستکاری کرد تا چیز دلخواه نشان داده بشه)
    -نرم افزار ها فقط با همین سریال نرم افزاری که تحت تابع ای پی ای هست سروکار دارن یا اون سریال سخت افزاری رو هم محاسبه میکنن و به همه چی کار دارن ؟
    -نرم افزاری با تکنولوژی سطح پایین راحت میتونه سریال هارد کاربران رو در بیاره؟(مثل حجم نرم افزار کم باشه)
    -چند درصد احتمال داره سریال دو سیستم مشابه در بیاد ؟
    -به جز سریال هارد دیگه کدوم مشخصه ها در صنعت نرم افزار و تشخیص هویت سیستم کارکرد دارن؟ مک آدرس یا سریال نامبر سی پی یو تو این ماجرا دخالتی دارن ؟
    سال نو مبارک.دوست عزیز این dll کلیه مشخصات اعم از هارد-سی پی یو و ... را دارد.
    -مربوط به سخت افزاری است .سریالی که تغییر کند سریال ولوم های هارد است که با هر بار تغییر ویندوز تغییر می کند ولی سریال سخت افزار تا جایی که بنده می دانم تقریبا غیر قابل تغییر است و یک شماره منحصر به فرد و یونیک است.و تکراری بودن سریال دو هارد غیر ممکن است.البته با روش هایی که دوستان قبلا ذکر کردند حرفه ای ها نیز می توانند سریال سخت افزاری رو عوض کنند.
    -برای امنیت بالاتر به نظر بنده بهتر است از مخلوطی از سریال های هارد و سی پی یو و مادربورد استفاده کنید.

  36. #36

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    احتیاج به کامپایل نیست سورس دادم. استفاده از dll بدون در نظر گرفتن امنیت اشتباه هست

    جون کافیه یه dll با مقادیر جعلی با dll این شرکت ها عوض بشه و ......

    حتی کسانی که از سورس استفاده میکنند هم در امان نیستند! کرکر احتیاجی به تغییر سریال سخت افزاری نداره چون میتونه سریال رو بصورت نرم افزاری عوض کنه و سریال اشتباه رو به شما بده.

    یکی از روش های دیگه هم که دیدم این بود که اون زمان که برنامه میفروختم شماره سریال هارد رو میگرفتم بعد md5 میکردم. یه بنده خدایی رفته بود تو VM برنامه رو اجرا کرده بود بعد md5 داده بود به من

    خوب چی شد؟

    سریال VM همیشه یکی هست و اینطوری برنامه راحت کرک میشه. البته من شانس آوردم قبلا فکر این که سریال ممکنه تغییر کنه کرده بودم ولی به عنوان تجربه گفتم دوستان بدونن که فقط از سریال هارد برای قفلهای تلفنیشون استفاده نکنند چون این طوری راحت...
    آخرین ویرایش به وسیله mithridates : سه شنبه 11 فروردین 1388 در 14:26 عصر

  37. #37
    کاربر تازه وارد آواتار ŋµxXle
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Matrix
    پست
    93

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    برای امنیت بالاتر به نظر بنده بهتر است از مخلوطی از سریال های هارد و سی پی یو و مادربورد استفاده کنید.
    وقتی از مخلوط استفاده میشه ، در کل یک آیدی از کل سریال نامبر های سخت افزار های مختلف برای بررسی شباهت یا تفاوت تولید و استفاده میشه یا اینکه هر قطعه به صورت جداگانه بررسی میشه و مخلوط شدن در کار نیست
    ؟

  38. #38

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    مخلوط بودن یا نبودن مهم نیست زیاد چه جدا جدا چک بشه چه نشه. هزچی تعداد بیشتر باشه امنیت بیشتر هستش. برای مثال



    Md5(GetHardDiskSerial);

    Md5(GetHardDiskSerial+GetCpuId+GetMotherboardSeria l);



    کدوم امنیت بالاتری داره؟

    اگه کرکر شماره هارد رو شبیه سازی کنه شماره cpu و motherboard به کمک شما میاد

    البته فراموش نکنید که کرکر ها اول به دنبال شرط ها میرن بعد به دنبال شبیه سازی

    چون اگه مشخصات کل سیستم هم بدین ولی برنامتون با تغییر یک بایت کرک بشه فایده نداره.

  39. #39
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    اين مطالب را زياد گفتيم بك بار ديگه هم ياداوري بشه خالي از لطف نيست :

    همه برنامه ها كرك مي شوند شكي درش نيست .
    من خودم يك فقل نويسم (HotLock)و اين را هم صد در صد مي دانم كه هرقفلي بلاخره شكسته مي شه .
    شما فقط مي توانيد تعداد نفراتي را كه مي تواند كرك كنند را كم كند .
    بهتره براي بالا بردن امنيت برنامه از CRC چكر Online و Inline استفاده كنيد يعني هم CRC بخش بررسي شرط قفل را در به صورت RunTime هم CRC فايل EXE را براي هر اجرا بررسي كنيد كه اگر فايل شما مورد عنايت گرفته بود سره تهش كنيد . . . .

    را ههاي زيادي وجود دارد مانند تخرب حافظه و ترميم در زمان اجرا . استفاده از ماشينهاي مجازي VM استفاده Morphuse ها و . . .

  40. #40
    کاربر تازه وارد آواتار ŋµxXle
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Matrix
    پست
    93

    نقل قول: تغییر سریال هارد

    هزچی تعداد بیشتر باشه امنیت بیشتر هستش
    اگه از همه مشخصه ها استفاده کنی ممکنه مشکل درست بشه. مثلا تو پروتكتور آرماديلوخودش به طور پیش فرض پیشنهاد میکنه از GEO+SMART+MAC+MEM استفاده کنی و اگر تیک همه گزینه ها رو بزنی فکر نکنم خوب باشه.
    هر چند سریال هارد هم صد در صد کارساز نیست چون هارد های اسکازی سریال ندارن. هر چند کاربران عادی از این نوع هارد دیسک ها ندارن ولی خوب معلوم نیست هارد های جدیدی که به بازار میاد وضعیتشون چه طوری باشه. مخصوصا این هارد های SSD که به زودی بازار رو قبضه میکنن.


    با این اوصاف من فکر کنم تنها راه مقابل با کرک از طریق قوانین قضایی هست چون از طریق نرم افزاری مثل اینکه هر چی شما پیشرفت کنید هکر ها یک قدم جلوتر میرن. ولی تو کشور های غربی چون قانون برخورد میکنه همه نرم افزار رو اورجینال میخرن. ولی تو ایران کسی چنین خریتی نمیکنه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •