نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه انتخاب combobox را مشخص كنيم؟

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    19

    چگونه انتخاب combobox را مشخص كنيم؟

    دورود.
    من يك كمبوباكس دارم كه به وسيله دستور زير به يك فيلد از يك بانك اتصال داده ام.
    combobox1.datasource=dataset1.tables["nametable"]
    combobox1.displaymembet="namefield"

    دستور بالا را از MSDN نوشته‌ام.
    حالا كه مي خواهم ببينم چه چيزي از كمبوباكس انتخاب شده، نمي توانم.
    هم از دستور index و هم از دستور select item استفاده كردم اما جوابي كه مي دهد اين است
    System.Data.DataRowView

    و متني را كه انتخاب شده نمي‌توان مشخص كرد.
    خواهش كمك دارم.

  2. #2

    نقل قول: چگونه انتخاب combobox را مشخص كنيم؟


    DataTable dt = newDataTable();
    connect consql = newconnect();
    dt = consql.MySelect(
    "select * from table where name='" + comboBox1.Text + "'");
    dataGridView1.DataSource = dt;

  3. #3

    نقل قول: چگونه انتخاب combobox را مشخص كنيم؟

    ايول حاجي دمت گرم.
    1-يعني اگر هر گزينه اي از ComboBox انتخاب شد مي شه معادل همون ركورد رو در جايه ديگه نشون داد؟
    2- اگر ديتاباسمون 1 ميليون ركورد داشت چي؟ اين روش مناسب هست كه هي برهselect كنه؟

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    19

    نقل قول: چگونه انتخاب combobox را مشخص كنيم؟

    نقل قول نوشته شده توسط aminkk مشاهده تاپیک
    ايول حاجي دمت گرم.
    1-يعني اگر هر گزينه اي از ComboBox انتخاب شد مي شه معادل همون ركورد رو در جايه ديگه نشون داد؟
    2- اگر ديتاباسمون 1 ميليون ركورد داشت چي؟ اين روش مناسب هست كه هي برهselect كنه؟
    اينو نمي‌دونم كه روش مناسبي هست يا نه؟
    ولي جوابي كه خودم پيدا كردم اينه به جاي:

    combobox1.displaymember="namefield"
    بايد از combobox1.valumember="namefield" استفاده كرد.
    بعد هم دستور combobox1.selectvalue.tostrin() را براي مشخص كردن مقدار انتخاب شده استفاده كرد.

    دستورات بالا را اجرا و نتيجه گرفتم.

  5. #5

    نقل قول: چگونه انتخاب combobox را مشخص كنيم؟


    comboBox1.DisplayMember = namefield;
    comboBox1.ValueMember = namefield;

    این دوکد چه فرقی با هم میکنن من دومی رو امتحان کردم مثل اولی هستش

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    19

    نقل قول: چگونه انتخاب combobox را مشخص كنيم؟

    نقل قول نوشته شده توسط slashslash2009 مشاهده تاپیک

    comboBox1.DisplayMember = namefield;
    comboBox1.ValueMember = namefield;

    این دوکد چه فرقی با هم میکنن من دومی رو امتحان کردم مثل اولی هستش
    اينكه دقيقا چه فرقي مي‌كنند،‌نمي دانم. اما دومي همان چيزي بود كه من دنبالش بودم و با آن به جواب رسيدم.
    در دومي پيغامي كه اولي مي‌داد،‌ديده نمي شود. و البته كاملا انتخاب را مشخص مي كند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •