نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش اطلاعات یک دیتاگرید در کریستال ریپورت

  1. #1
    کاربر جدید آواتار narges26
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    8

    نمایش اطلاعات یک دیتاگرید در کریستال ریپورت

    سلام.دوستان من شدیدا و خیلی فوری به کمکتون در مورد نمایش اطلاعات یک دیتا گرید در کریستال ریپورت احتیاج دارم آخه چند روز دیگه دفاع پروژمه و هنوز نتونستم گزارشاتمو تکمیل کنم در ضمن زبان برنامه نویسیم سی شارپه .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hasan_esfahan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    419

    نقل قول: نمایش اطلاعات یک دیتاگرید در کریستال ریپورت

    دوست عزیز این یک کار ساده است شما پس از این که کلیه کارتون را روی data gride

    انجام دادید و می خواهید در یک گزارش نمایش دهید کافی کد زیر را درج کنید



    object obj1 = dataGridView1.DataSource;
    CrystalReport4 ct1 = newCrystalReport4();
    ct1.SetDataSource(obj1);
    crystalReportViewer1.ReportSource = ct1;


    البته فراموش نکنید فیلد هایکه در data grid می خواهید در گزارش نمایش داده شود باید در گزارش وجود داشته باشند البته اگه با روش دیگر ی مثلا دیتا ست یا ... کار می کنی بگو تا برات ان روشو بگزارم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نمایش اطلاعات یک دیتاگرید در کریستال ریپورت

    سلام
    امکان داره بیشتر توضیح بدید

    من داخل فرم یک دیتا گرید دارم که به جایی بایند نیست و توسط کاربر پر میشه
    این دیتا گرید یک column به اسم name وجو داره
    داخل فرم کریستال هم یک parameter fields به همین اسم ایجاد کردم

    اما داخل فرم گزارش چیزی نشون نمی ده


    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: نمایش اطلاعات یک دیتاگرید در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط Sal_64 مشاهده تاپیک
    سلام
    امکان داره بیشتر توضیح بدید

    من داخل فرم یک دیتا گرید دارم که به جایی بایند نیست و توسط کاربر پر میشه
    این دیتا گرید یک column به اسم name وجو داره
    داخل فرم کریستال هم یک parameter fields به همین اسم ایجاد کردم

    اما داخل فرم گزارش چیزی نشون نمی ده


    با تشکر
    با سلام.
    از چه کدی برای فرستادن مقدار parameter field استفاده کردید؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نمایش اطلاعات یک دیتاگرید در کریستال ریپورت

    از چه کدی برای فرستادن مقدار parameter field استفاده کردید؟
    فقط از 4 خط کد بالا استفاده کردم

    البته چند تا پارامتر دیگه هم هست که اونا از داخل فرم (بوسیله تکست باکس ها) مقدار دهی می کنم

    برای پارامتر name کد دیگه ای ننوشتم


    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: نمایش اطلاعات یک دیتاگرید در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط Sal_64 مشاهده تاپیک
    فقط از 4 خط کد بالا استفاده کردم

    البته چند تا پارامتر دیگه هم هست که اونا از داخل فرم (بوسیله تکست باکس ها) مقدار دهی می کنم

    برای پارامتر name کد دیگه ای ننوشتم


    با تشکر
    اون چهار خط کد بالا برای استفاده از parmeter fiels نیست، برای این کار باید کدش را نوشت.
    در این کد مقدار ستون دوم در سطر اول را در parameter fields که به نام date هست قرار میده.

    reportDocument.SetParameterValue(
    "date", dataGridView1.Rows[0].Cells[1].Value.ToString());

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نمایش اطلاعات یک دیتاگرید در کریستال ریپورت

    مقدار ستون دوم در سطر اول
    ببینید
    هدف از اینکار قرار دادن مقدار یک فیلد خاص در گزارش نیست بلکه من تمام مقادیر یک فیلد خاص اونهم بصورت ستونی (شبیه دیتا گرید) می خوام
    در واقع همون چاپ دیتاگرید بصورت کامل



    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •