نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گرفتن تاریخ فارسی و ساعت در شبکه از روی سیستمی که بروی آن Sql نصب است

  1. #1

    گرفتن تاریخ فارسی و ساعت در شبکه از روی سیستمی که بروی آن Sql نصب است

    سلام به همه دوستان

    من یک برنامه نوشتم که تحت شبکه اجرا می شود و یک دیتابیس Sql دارد که روی فقط روی سرور نصب شده ، مشکل من اینه که ساعت و تاریخ فارسی رو که در هر ثبتی توی دیتابیس ثبت میشه هر کلاینتی از ساعت و تاریخ سستم خودش می گیره و این دو هماهنگ نیست.

    راهی هست که همه کلاینت ها ساعت و تاریخ فارسی خودشون رو از سیستمی بگیرند که SqlServer روی اون نصبه ؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله sorush206 : شنبه 19 بهمن 1387 در 10:29 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nokhodsiah2001
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    222

    نقل قول: گرفتن تاریخ فارسی و ساعت در شبکه از روی سیستمی که بروی آن Sql نصب است

    اگر دامین داری میتونی از دستور Net time روی سرور استفاده کنی

  3. #3

    Smile حل گرفتن تاریخ فارسی و ساعت در شبکه از روی سیستمی که بروی آن Sql نصب است

    نه ندارم ولی مشکلمو تونستم اینطوری حل کنم :


    "Select CONVERT(varchar, getdate(), 108
    );"


    از خود سرور تاریخ و ساعت رو بر میگردونه ، کد قسمت سوم 108 میتونه از 100 تا 114 باشه که فرمت های مختلف ساعت و تاریخ توش تعریف شده ...

    اما تاریخ برگردونده شده باید توی یک تابع به شمسی تبدیل بشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nokhodsiah2001
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    222

    نقل قول: گرفتن تاریخ فارسی و ساعت در شبکه از روی سیستمی که بروی آن Sql نصب است

    ok من فکر کردم میخوای ساعت و تاریخ سیستمهای شبکه رو یکسان سازی کنی

    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •