نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: برگرداندن DataTable توسط یکی از متدهای Web Service

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    28

    برگرداندن DataTable توسط یکی از متدهای Web Service

    سلام به همگی!
    من میخوام تو یه متد Web Service یهData Table برگردونم اما نمیتونم میشه کمکم کنید.
    همینطور چطوری می تونم کاری کنم که وقتی سمت کلاینت یه دکمه رو کلیک میکنم یه فرم سمت سرویس بازبشه؟

  2. #2

    نقل قول: برگرداندن DataTable توسط یکی از متدهای Web Service

    اینکار خیلی اشتباهه ولی اگر مجبورید به datatable یک اسم بدید قبل از فرستادن.

  3. #3

    Lightbulb نقل قول: برگرداندن DataTable توسط یکی از متدهای Web Service

    نقل قول نوشته شده توسط S.Azish مشاهده تاپیک
    اینکار خیلی اشتباهه ولی اگر مجبورید به datatable یک اسم بدید قبل از فرستادن.
    سلام
    ببخشید من دقیقا همین سوال را داشتم که چرا اشتباهه؟

  4. #4

    نقل قول: برگرداندن DataTable توسط یکی از متدهای Web Service

    بچه ها ، پس چرا نگفتید که چرا معمولا ارتباط با دیتابیس در web service ، توصیه نمی شه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    نقل قول: برگرداندن DataTable توسط یکی از متدهای Web Service

    کی گفته ارتباط با دیتا بیس در و.س توصیه نمیشه؟
    اگه مجبورید همه کار ها ر توسط و.س انجام بدید و سایت های دیگه وفقظ رفرنسی از اونو داشته باشن
    مجبورید این کار رو انجام بدبد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    نقل قول: برگرداندن DataTable توسط یکی از متدهای Web Service

    در وب سرویس ها امکان serialize کردن DataTable بطور مستقیم وجود نداره
    برای برگردوندن یک DataTable در یک وب سرویس میتونید از این روش استفاده کنید :
    اطلاعات رو در یک DataSet قرار بدید و سپس Table مورد نظر رو برگردونید ، به این صورت :

    [WebMethod]
    public DataTable GetAllRows()
    {
    string conString = System.Configuration.
    ConfigurationManager.
    ConnectionStrings[1].ConnectionString;
    SqlConnection con = new SqlConnection(conString);

    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter adp =
    new SqlDataAdapter("SELECT * FROM TBL", con);
    adp.Fill(ds);

    return ds.Tables[0];
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    نقل قول: برگرداندن DataTable توسط یکی از متدهای Web Service

    برای اطلاعات بیشتر بهتره یکسری به این سایت بزنید :

    Problems using an XML Web service that returns a DataTable

  8. #8

    نقل قول: برگرداندن DataTable توسط یکی از متدهای Web Service

    بله همونطور که دوستمون گفتن تو msdn هم راهی که پیشنهاد کرده اینه که datatable مورد نظر رو توی یک dataset بریزیم و بعد اونو برگردونیم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •