نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در Binding کردن یک فیلد به یه کنترل

  1. #1

    مشکل در Binding کردن یک فیلد به یه کنترل

    سلام به همه دوستان
    بچه ها من می خوام فیلدای یک رکوردو به چندتا تکست باکس بیند کنم اما همش eror میگیره کلافم کرده از datatable استفاده میکنم :

    DataTable dt=newDataTable();
    connect consql=newconnect();
    dt = consql.MySelect("select * from input where code='" + comboBox3.Text + "'");
    textBox17.DataBindings.Add("Text", dt, "checkinput.id");

    مشکل این کد کجاست؟ تو msdn به جای dt از ds استفاده کرده اما خوب این dt هم اینجا همون کارو میکنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen306
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    104

    نقل قول: مشکل در Binding کردن یک فیلد به یه کنترل

    باسلام:
    همیشه مشکل تو یکی از این جاهاست
    1.اینکه عمل binding دو بار روی یک objectرخ میده که به نظر بهتر قبل بایند کردن
    Textbox11.DataBinding.clear()
    رو استفاده کنی
    2.مشکل هنگامی رخ میده که فیلد به صورت کلید خارجیF.k باشه و نتونه خالی باشه
    3.اطلاعاتی توی بانک موجود نباشه

    که با توجه به کد شما حدس میزنم همون مورد 1 باشه

    امیدوارم کمکت کرده باشم.

    موفق باشی

  3. #3
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: مشکل در Binding کردن یک فیلد به یه کنترل

    connect consql=newconnect();

    توي خط بالا connect تو چه NameSpace ي هست؟
    بعدش هم select شما از جدول input هست ولي اسم فيلد در binding هست checkinput.id!!!!

  4. #4

    نقل قول: مشکل در Binding کردن یک فیلد به یه کنترل

    connect نام کلاسمه همه کارام از قبیل select insert ... رو با این کلاس انجام میدم مشکلی نداره خیلی خوب کار می کنه.
    ببخشید چون کدمو copypaste کرده بودم اینجوری شده بود ولی کلا اوناش درسته بازم معزرت می خوام دقت نکرده بودم این کدمه :

    DataTable dt = newDataTable();
    connect consql = newconnect();
    dt = consql.MySelect("select * from checkinput where id='" + textBox14.Text+ "'");
    textBox17.DataBindings.Clear();
    textBox17.DataBindings.Add("Text", dt, "checkinput.id");

    روی خط آخر این خطارو میده :Child list for field checkinput cannot be created

    این یکی رو هم امتحان کردم همون خطا رو میده :

    textBox17.DataBindings.Add(
    newBinding("Text", dt, "checkinput.id"));
    آخرین ویرایش به وسیله slashslash2009 : سه شنبه 22 بهمن 1387 در 23:12 عصر

  5. #5

    نقل قول: مشکل در Binding کردن یک فیلد به یه کنترل

    کمکم کنید plz hlp وگرنه باید از دیتا گرید استفاده کنم و با اون بایند کنم به تکست باکسام

  6. #6

    نقل قول: مشکل در Binding کردن یک فیلد به یه کنترل

    بی خیال از دیتاگرید رفتم بدم نشده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: مشکل در Binding کردن یک فیلد به یه کنترل

    سلام دوست من
    اين رو امتحان كن ، احتمالا مشكلت رو حل كنه!
    textBox17.DataBindings.Add(newBinding("Text", dt, "id"));

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •