نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه کار با فایل ها در سی شارپ

  1. #1

    نحوه کار با فایل ها در سی شارپ

    سلام..
    چطور میشه در سی شارپ 2008 یک فایل متنی ساخت و داخلش اطلاعات ریخت و بشه اونا را خوند...
    و
    چطور میشه در سی شارپ 2008 یک فایل باینری ساخت و داخلش اطلاعات ریخت و بشه اونا را خوند...
    ممنون میشم ساده توضیح بدید....

  2. #2

    نقل قول: نحوه کار با فایل ها در سی شارپ

    راستی من تازه سی شارپ رو شروع کردم ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: نحوه کار با فایل ها در سی شارپ

    دوست عزیز کمی جستجو کنید،معمولا قبل از ایجاد تاپیک به نتیجه میرسید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: نحوه کار با فایل ها در سی شارپ

    من میخوام که همین جا داخل فروم کد گذاشته بشه..
    مثلا بگید که فلان کد یک فایل میسازه ..
    ممنون میشم بزارید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: نحوه کار با فایل ها در سی شارپ

    نوشتن در فایل تکست :
    using System;
    using System.IO;

    // create a writer and open the file
    TextWriter tw = new StreamWriter("date.txt");

    // write a line of text to the file
    tw.WriteLine(DateTime.Now);

    // close the stream
    tw.Close();
    خواندن از فایل تکست :
    using System;
    using System.IO;

    // create reader & open file
    Textreader tr = new StreamReader("date.txt");

    // read a line of text
    Console.WriteLine(tr.ReadLine());

    // close the stream
    tr.Close();

  6. #6

    نقل قول: نحوه کار با فایل ها در سی شارپ

    ممنونم خیلی بهم کمک کردی ..
    در رابطه با فایل های باینری چطور کار میکنه؟؟
    مثلا یه رکورد به 2 تا فیلد داریم میخوایم داخل یه فایل باینری بریزیم و بخوانیم؟
    و همچنین حرکت درفایل باینری یا seek چطور هست؟
    و چطور میشه در خواندن از فایل فهمید که به انتهای فایل رسیدیم یا نه؟
    آخرین ویرایش به وسیله saeid99 : جمعه 25 بهمن 1387 در 17:12 عصر دلیل: تکمیل سوال

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: نحوه کار با فایل ها در سی شارپ

    نوشتن :
      FileStream  fs       = File.Create(Server.MapPath("test.dat")); 
    BinaryWriter bw = new BinaryWriter(fs);

    int x = 10;
    decimal d = 3.234M;
    string str = "Hello World";

    bw.Write(x);
    bw.Write(d);
    bw.Write(str);

    bw.Close();
    fs.Close();
    خواندن :
      FileStream  fs = File.OpenRead(Server.MapPath("test.dat"));     
    BinaryReader br = new BinaryReader(fs);

    Response.Write(br.ReadInt32());
    Response.Write(br.ReadDecimal());
    Response.Write(br.ReadString());

    br.Close();
    fs.Close();
    و همچنین حرکت درفایل باینری یا seek چطور هست؟
    و چطور میشه در خواندن از فایل فهمید که به انتهای فایل رسیدیم یا نه؟
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...der.close.aspx

  8. #8

    نقل قول: نحوه کار با فایل ها در سی شارپ

    سلام

    میدونم این تاپیک متروکه است ولی شاید یکی پیدا شه تا کمکم کنه

    من با نحوه ذخیره کردن فایلها مشکل دارم

    اینکه چه جوری باید بهش مسیر بدیم تا کجای کامپیوتر ذخیره بشه؟من میخام در کنار فایل exe باشه تا با جابجاییش مشکلی نداشته باشم؟

    وقتی اول برنامه اینو میزنم میگه این فایلو نمیتونم پیدا کنم:

    string FileName = "H:\\file.dat"

    اصلا این دات دت چیه؟

    و وقتی هم save file dialog میسازم وقتی سیو میکنم میگه مسیر نال هست.

    لطفا راهنماییم کنید.

    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •