نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بستن فریم فرزند

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    امپراطوری پارس
    پست
    46

    بستن فریم فرزند

    یک فریم هست که یک دکمه داره با کلیک دکمه به فریم جدید میریم در فریم جدید یک دکمه close در نظر گرفتمکه در تابع actionPerformedرویداد مربوط به دکمه رو با System.exit(0( کد زدم ولی با زدن دکمه هر دو فریم پدر و فرزند بسته می شن.باید چکار کنم؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار amirfarshad
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    http://www
    پست
    68

    نقل قول: بستن فریم فرزند

    System.exit این کلا برنامه جاوا رو میبنده. شما برای اینکه اون فریم دوم رو ببندی از dispose استفاده کن.
    یعنی توی action اون دکمه بنویس:
    this.dispose();

  3. #3

    نقل قول: بستن فریم فرزند

    این دستور دقیقا چیکار میکنه ؟!
    آیا فقط نمایش اون فریم رو غیر فعال میکنه ؟!
    اگه من دوباره بخوام اون فریم و ظاهر کنم باید چیکارکنم ؟!
    مثلا به فریم جدید ساختم فریم فعلی هم dispose کردم . حالا تو فریم جدید می خوام دکمه back بذارم که برکرده به فریمی که dipose ش کردم !! چی کار باید کنم ؟!!؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •