نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اضافه کردن رکورد با DBISAMQuery

  1. #1

    اضافه کردن رکورد با DBISAMQuery

    با سلام
    چجوری میتونم یک رکورد به بانک DBISAM با DBISAMQuery اضافه کنم و اینکه همه تنظیمات Connection , ... با کد نویسی باشد ?
    من از نسخه DBISAM VCL Trial - Version 4.14 که از اینترنت دانلوود کرده ام استفاده میکنم. (البته اگه بتونم حقانیت DBISAM را به ریسم ثابت کنم برای خرید باید به فروشگاه برنامه نویس سر بزنم )



    If DM_DBISAM.DBISAMDatabase_Main.Connected = true Then DM_DBISAM.DBISAMDatabase_Main.Connected :=False;
    DM_DBISAM.DBISAMDatabase_Main.Directory := 'D:\Delphi\DadAfzar\Data\DBISAM';

    DM_DBISAM.DBISAMDatabase_Main.Connected:=True;
    DM_DBISAM.DBISAMQuery_Main.Close;
    DM_DBISAM.DBISAMQuery_Main.SQL.Text := 'INSERT INTO Law_Laws (Law_Code, Law_Title) VALUES (1, ''Test'')';
    DM_DBISAM.DBISAMQuery_Main.Open;

    با تشکر

  2. #2
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    DBISAMQuery.DataBaseName:='d:\delphi\...\'  ;
    DBISAMQuery.SQL.Text:='insert ......';
    DBISAMQuery.ExecSQL;



    خیال خودت و رئیست راحت باشه، اگه با این ابزار قدرتمند کارکنی پشیمون نخواهی شد، اینو من میگم :mrgreen:
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  3. #3
    با سلام
    اگر یک DBISAMQuery در صفحه بزارم و این سه خط را بنویسم کافیه؟ و یا اینکه تنظیمات دیگه ای هم لازمه؟
    با تشکر

  4. #4
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    کافیه؟
    کافیه، به شرطی که جدولت کلمه عبور نداشته باشه،
    مگر زمان کار کردن با پاراداکس کار دیگه ایی هم میکردی؟
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  5. #5
    با سلام
    من یه بانک SQL را میخواهم با این روش به DBISAM تبدیل کنم.
    در بانک SQL دو فیلد NVarchar(500=Size) & Ntext و دارم که داخل آنها فارسی نوشته شده است و در DBISAM نیز دو غیلد String 500 و memo در نظر گرفته ام.
    در زمان اجرا و اضافه کردن از این دو فیلد Error میگیرد .

    به جز این روش بالا وقتی که از روش
     
    DM_DBISAM.DBISAMQuery_Law.Insert;
    ...
    DM_DBISAM.DBISAMQuery_Law.FieldByName('L_Title ').AsString := DM_Main.ADOQuery_Law.FieldByName('L_Title'&#41 ;.AsString;
    ...
    DM_DBISAM.DBISAMQuery_Law.Post;



    میخواستم استفاده کنم هیچ پیغام خطا نمیداد و اضافه میشد ولی وقتی داخل DBISAM را نگاه میکردم همان اطلاعات قبلی است و رکوردهای جدید اضافه نشده بود. :cry:
    البته یک نکته اینکه زمان ورود اطلاعات فیلد L_Title در DBMemo اطلاعات داخل ممو شامل Enter هم هست، اگر اینتر داشته باشه این ایراد رو میگیره و اگه من اینتر را حذف کنم ، ایراد نمیگیره. :sad2:
    لطفا در مورد دو روش بالا راهنمایی بفرمایید :oops:
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. وارد کردن رکورد در DBISAMQuery
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1383, 20:58 عصر
  2. مشکل سورت در DBisamQuery
    نوشته شده توسط nasr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 فروردین 1383, 20:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •