نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر دقت صفحه ی نمایش در سی شارپ

  1. #1
    miladpd
    مهمان

    Tick تغییر دقت صفحه ی نمایش در سی شارپ

    چطور میتونم با #Cدقت صفحه نمایش رو تغییر بدم لطفاً کد مربوطه رو هم بگین ممنون :wink:

    ( عنوان تاپیک ویرایش شد ؛ دلیل : لطفا از عناوینی مطابق با متن سوال استفاده کنید و نه اینکه مردم! بیچاره شدم ! کمک! و .... مرسی! وحید نصیری)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    جواب سوال شما :

    باید از تابع api به نام ChangeDisplaySettings استفاده کرد به صورت زیر :


    using System;
    using System.Drawing;
    using System.Collections;
    using System.ComponentModel;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data;
    using System.Runtime.InteropServices;

    namespace ScreenResolution
    {

    public class Form1 : System.Windows.Forms.Form
    {



    public enum DMDO
    {
    DEFAULT = 0,
    D90 = 1,
    D180 = 2,
    D270 = 3
    }

    [StructLayout(LayoutKind.Sequential, CharSet=CharSet.Auto)]
    struct DEVMODE
    {
    public const int DM_PELSWIDTH = 0x80000;
    public const int DM_PELSHEIGHT = 0x100000;
    private const int CCHDEVICENAME = 32;
    private const int CCHFORMNAME = 32;

    [MarshalAs(UnmanagedType.ByValTStr, SizeConst=CCHDEVICENAME)]
    public string dmDeviceName;
    public short dmSpecVersion;
    public short dmDriverVersion;
    public short dmSize;
    public short dmDriverExtra;
    public int dmFields;

    public int dmPositionX;
    public int dmPositionY;
    public DMDO dmDisplayOrientation;
    public int dmDisplayFixedOutput;

    public short dmColor;
    public short dmDuplex;
    public short dmYResolution;
    public short dmTTOption;
    public short dmCollate;
    [MarshalAs(UnmanagedType.ByValTStr, SizeConst=CCHFORMNAME)]
    public string dmFormName;
    public short dmLogPixels;
    public int dmBitsPerPel;
    public int dmPelsWidth;
    public int dmPelsHeight;
    public int dmDisplayFlags;
    public int dmDisplayFrequency;
    public int dmICMMethod;
    public int dmICMIntent;
    public int dmMediaType;
    public int dmDitherType;
    public int dmReserved1;
    public int dmReserved2;
    public int dmPanningWidth;
    public int dmPanningHeight;
    }

    //--------------------------------\



    [DllImport("user32.dll", CharSet=CharSet.Auto)]
    //static extern int ChangeDisplaySettings( DEVMODE lpDevMode, int dwFlags);

    // should I use this line?
    static extern int ChangeDisplaySettings( [In] ref DEVMODE lpDevMode, int dwFlags);

    /// <summary>
    /// Required designer variable.
    /// </summary>
    private System.ComponentModel.Container components = null;

    public Form1()
    {
    //
    // Required for Windows Form Designer support
    //
    InitializeComponent();

    //
    // TODO: Add any constructor code after InitializeComponent call
    //
    }


    protected override void Dispose( bool disposing )
    {
    if( disposing )
    {
    if (components != null)
    {
    components.Dispose();
    }
    }
    base.Dispose( disposing );
    }

    #region Windows Form Designer generated code
    /// <summary>
    /// Required method for Designer support - do not modify
    /// the contents of this method with the code editor.
    /// </summary>
    private void InitializeComponent()
    {
    this.components = new System.ComponentModel.Container();
    this.Size = new System.Drawing.Size(300,300);
    this.Text = "Form1";
    }
    #endregion



    static void Main()
    {
    Form1 r = new Form1();
    r.ChangeRes();
    Application.Run(new Form1());
    }

    void ChangeRes()
    {

    Form1 t = new Form1();

    long RetVal=0;

    DEVMODE dm = new DEVMODE();

    dm.dmSize= (short)Marshal.SizeOf(typeof(DEVMO DE));

    dm.dmPelsWidth = 1024;
    dm.dmPelsHeight= 768;

    dm.dmFields = DEVMODE.DM_PELSWIDTH | DEVMODE.DM_PELSHEIGHT;


    RetVal = ChangeDisplaySettings(ref dm, 0);


    }

    }
    }

  3. #3
    miladpd
    مهمان

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    اقای نصیری خیلی ممنون پاسختون خیلی به دردم خورد مخصوصاً او قسمت ادبیاتش :lol:

  4. #4
    مرسی مرسی مرسی

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •