نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اجرای یک برنامه و گرفتن امکان خروج از آن برنامه توسط کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار delphi5
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    350

    اجرای یک برنامه و گرفتن امکان خروج از آن برنامه توسط کاربر

    با سلام
    می خوام یک برنامه بنویسم که وقتی اجرا شد هیچ کاربری نتونه اجرای اونو خاتمه بده
    میشه این کار رو انجام داد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: اجرای یک برنامه و گرفتن امکان خروج از آن برنامه توسط کاربر

    میشه انجام داد به شرطی که یا پروسس برنامه رو کاملا مخفی کنید و یا پروسس برنامه را به گروه پروسس های system تبدیل کنید .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار delphi5
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    350

    نقل قول: اجرای یک برنامه و گرفتن امکان خروج از آن برنامه توسط کاربر

    میشه توضیح بیشتر بدید . سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hojjatcroos
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    286

    نقل قول: اجرای یک برنامه و گرفتن امکان خروج از آن برنامه توسط کاربر

    1000 بار اگه در حد حرفه ای می خواهید با MadCollection می شود.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    نقل قول: اجرای یک برنامه و گرفتن امکان خروج از آن برنامه توسط کاربر

    سلام رفیق.
    تو این ادرس MadCollection رو دوستان Up کردن.
    ---
    میتونی سرویس هم بنویسی.
    اینم سورس یه سرویس عالی

    http://rapidshare.com/files/20031762...eskop.rar.html
    که فقط با دستکاری رجیستری توسط برنامت (اینی که بلدم)میتونی اونو غیر قابل بستن کنی. بعد باید اونو با برنامه ات به هم پیوند بدی که دیگه بلد نیستم!!
    آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : شنبه 10 اسفند 1387 در 19:30 عصر دلیل: MadCollection رایگان نیست که شما بهش لینک دادید!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    نقل قول: اجرای یک برنامه و گرفتن امکان خروج از آن برنامه توسط کاربر

    یه راه ساده :
    procedure TForm1.FormCloseQuery(Sender: TObject; var CanClose: Boolean);
    begin
    CanClose:=false
    end;

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: اجرای یک برنامه و گرفتن امکان خروج از آن برنامه توسط کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط Tasnim مشاهده تاپیک
    یه راه ساده :
    procedure TForm1.FormCloseQuery(Sender: TObject; var CanClose: Boolean);
    begin
    CanClose:=false
    end;
    دوست عزیز با این سه صوت میشه برنامه رو بست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    نقل قول: اجرای یک برنامه و گرفتن امکان خروج از آن برنامه توسط کاربر

    من نگفتم نمیشه بست گفتم یه راه ساده و ابتدایی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •