نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از جاوا

  1. #1

    Question استفاده از جاوا

    سلام به دوستان

    من می دونم که در asp زبان رایج VB هست.

    ولی می دونم که میشه با جاوا نیز برنامه نوشت

    زبان جاوا در asp چقدر با جاوای کلایت اسکریپت فرق می کنه؟

    راستش من چنتا فانکشن محاسباتی توی جاوا اسکریپت دارم که ترجیح می دم که سرور سایدش بکنم.
    آیا شدنی هست
    چه کارهایی باید انجام بدم.

    از کمک شما ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kashaneh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    در همین نزدیکی
    پست
    537

    نقل قول: استفاده از جاوا

    سلام دوست عزیز... هیچ تفاوتی در جاوااسکریپت مورد استفاده در وب با آنچه می خواهید در ASP استفاده کنید وجود ندارد... در مورد عمل کردن اسکریپت در سمت سرور یا در سمت کلاینت هم باید اینگونه عمل شود :

    <script language="javascript" runat="server">
    ...
    ..
    .
    </script>


    اما توصیه می شود که از همان VbScript استفاده کنید که به صورت پیش فرض کامپایلر روی آن تنظیم است... موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: استفاده از جاوا

    هر چند من خودم از VB بیشتر خوشم می یاد ولی سوال دارم:

    VbScript در سرور ساید چه مزیتهایی نسبت به jvscript دارد؟

    چرا توصیه می شود؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kashaneh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    در همین نزدیکی
    پست
    537

    نقل قول: استفاده از جاوا

    دوست عزیز دلیل این کار از طرف توسعه دهندگان هر تکنولوژی که می گویند از فلان زبان به صورت پیش فرض حمایت می کنند، در وحله اول مسائل اعتباری و اقتصادی ماجراست...

    حتما می دانید که VbScript شکل کوچک شده ای از زبان Visual Basic محبوب شرکت مایکروسافت است که مطمئناً مایکروسافت حمایت اولیه و پیش فرض از آنرا به پشتیبانی از JavaScript که کوچک شده ای از زبان قدرتمند Java شرکت Sun هست، ترجیح می دهد...

    در مرتبه بعدی قدرت و کارایی برنامه کاربردی منظور نظر است ...اینکار باعث می شود خوانایی کدهای شما و یکپارچگی آنها در طول کد نویسی Web Application حفظ شود، چون در نهایت هم که از جاوااسکریپت بخواهید استفاده کنید جاهایی در ASP کلاسیک وجود دارد که مجبور هستید از ساختار VbScript استفاده کنید (ارتباط با بانک اطلاعاتی و ...) و اینجا دقیقا جایی است که افت بازدهی برنامه نمایان می شود، چون کامپایلر بین دو زبان اسکریپتی مدام باید سوئیچ یا تغییر وضعیت دهد...

    از لحاظ انعطاف پذیری و راحتی در استفاده، VbScript برتری دارد اما مطمئناً کسی در قدرت و عمق کاری JavaScript نباید تردیدی به خود راه دهد... موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •