نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: گرفتن متد هایی که باید به کلاس فرستاده شوند از کاربر

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار smhnaji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    98

    گرفتن متد هایی که باید به کلاس فرستاده شوند از کاربر

    من می‌خوام بوسیله‌ی صفحه‌ی ایندکس، متد و کلاس و پارامترهایی رو که کاربر برای اون متد می‌فرسته، رو از کاربر بگیرم.

    بذارید قضیه رو ساده‌تر کنیم:
    من می‌خوام کلاس و متدی رو که کاربر دوست داره اجرا بشه، بصورت $_GET از کاربر بگیرم.

    کدی که نوشتم، به این صورت هست:

    <?php 

    require_once 'core/init.php';

    requireCore(); // call initial variables and functions

    if ($_GET['class'])
    {
    //$myObj[$_GET['class']] = new $_GET['class']();
    $a = new $_GET["class"];
    $methodName = $_GET["action"];
    $a -> $methodName($_GET);
    }

    ?>
    اما ارور می‌ده و می‌گه که: متد باید از نوع string باشه. نه متغیر:
    Fatal error: Method name must be a string in /var/www/site/index.php on line 12

    نظرات کارشناسی دوستان بشدت appreciate خواهد شد!

  2. #2

    نقل قول: گرفتن متد هایی که باید به کلاس فرستاده شوند از کاربر


    require_once 'core/init.php';

    requireCore(); // call initial variables and functions

    if ($_GET['class'])
    {
    //$myObj[$_GET['class']] = new $_GET['class']();
    $a = new (string)$_GET["class"];
    $methodName = (string) $_GET["action"];
    $a -> $methodName($_GET);
    }


برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •