نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه می توانیم هنگام load کردن یک فرم روی یک تب خاص Tabcontrol قرار بگیریم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen306
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    104

    Question چگونه می توانیم هنگام load کردن یک فرم روی یک تب خاص Tabcontrol قرار بگیریم؟

    با سلام:
    تصور کنید فرمی دارم با نام frmmanger و آن را توسط متد show نمایش می دهم درون این فرم سه تب دارم و میخوام بروی هر کدام از این تب ها که خواستم در زمان اجرا قرار بگیرم، حالا جهت این کار راه حلی پیشنهاد دارید

    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    73

    نقل قول: چگونه می توانیم هنگام load کردن یک فرم روی یک تب خاص Tabcontrol قرار بگیریم؟

    در هنگام لود فرم خصوصیت SelectedTab کنترل مربوطه را تب مورد نظرت مقدار بدهی مثل این:

    tabCtrlreciveTest.SelectedTab = tabpgTest;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen306
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    104

    نقل قول: چگونه می توانیم هنگام load کردن یک فرم روی یک تب خاص Tabcontrol قرار بگیریم؟

    دوست عزیز از شما ممنونم اما این کد ماله خود فرمیه که دارم من می خوام از فرم دیگه به یکی از تب ها برم. حالا باید چه کرد؟

  4. #4

    نقل قول: چگونه می توانیم هنگام load کردن یک فرم روی یک تب خاص Tabcontrol قرار بگیریم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen306 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز از شما ممنونم اما این کد ماله خود فرمیه که دارم من می خوام از فرم دیگه به یکی از تب ها برم. حالا باید چه کرد؟
    چرا اتفاقا کدش همینه منتها اگه کد رو توی یک صفحه دیگه بزنید tabcontrol رو پیدا نمی کنه بزای این کار باید متغیر tab رو از private به public تبدیل کنی .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار teshnehab
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    200

    نقل قول: چگونه می توانیم هنگام load کردن یک فرم روی یک تب خاص Tabcontrol قرار بگیریم؟

    سلام
    من هم مشکل mohsen306 را دارم ، کدهای که جناب شروین گفتند نوشتم ولی جواب نگرفتم :

    this.Hide();
    frmSearch search = new frmSearch();
    search.tabControl1.SelectedTab = search.tabPageSearchMusic;

    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  6. #6

    نقل قول: چگونه می توانیم هنگام load کردن یک فرم روی یک تب خاص Tabcontrol قرار بگیریم؟

    درست متوجه نشدم کد اجرا نمیشه یا اینکه اجرا میشه ولی تاثیری نداره ؟
    اتفاقا عین همین کد رو الان نوشتم و جواب داد. شاید خاصیت selectedtab رو در جای دیگری تغییر می دی .
    اگر از کدت خطا میگره باید tabpage ها رو هم public کنی برای این کار به کد designe فرمت برو و متغیرهای مورد نظر رو public کن.

    Form2 f = new Form2();
    f.tabControl1.SelectedTab = f.tabPage3;
    f.Show();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •