نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حذف یک عنصر از آرایه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    102

    حذف یک عنصر از آرایه

    سلام
    فرض کنید یه آرایه ی n تایی از یه Structure ساختیم. حالا می خواهیم که عضو i ام این آرایه رو حذف کنیم. یعنی با ید طول آرایه بشه n-1 . اگه مستقیما از خود آرایه اینجا استفاده کرده باشیم کار یکم سخت می شه.
    حالا سوالم اینجاست که چیزی تو vb هست که بتونه این کارو انجام بده؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار MohsenPS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    46

    نقل قول: آرایه

    سلام؛

    می‌تونید از یک ArrayList استفاده کنید:

            Dim Arr As New ArrayList

    Arr.Add("Item1")
    Arr.Remove("Item1")

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    424

    نقل قول: حذف یک عنصر از آرایه

    البته دوستمون درست گفتن که از Arraylist استفاده کنین اما Arraylist یک مقدار قدیمی شده. امکان زیبایی مثل list وجود داره که ورودیش می تونه از جنس Struct شما باشه و امکاناتی نظیر جستجو رو هم به شما بده


    system.collection.generic.list(of YOUR TYPE)
    نمونه کد:
            Dim lst As List(Of String)
    lst.Clear() 'پاک کردن تمام آیتمها
    lst.RemoveAt(20) 'پاک کردن آیتم 20 ام
    lst.Remove("myItem") ' پاک کردن آیتم مشخص شده
    lst.IndexOf("myItem") ' پیدا کردن ایندکس آیتم مشخص شده
    lst.Insert(12, "myItem") ' اضافه کردن آیتم به لیست در آیندکس مشخص شده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    102

    نقل قول: حذف یک عنصر از آرایه

    ممنون از جوابتون
    ولی یه سوال دیگه
    چطوری میشه یه عنصر داخل از لیست رو ویرایش کرد.
    مثلا چرا این کار نمیکنه؟
    lst.item(0).name="ali"

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: حذف یک عنصر از آرایه

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی کریمی مشاهده تاپیک
    ممنون از جوابتون
    ولی یه سوال دیگه
    چطوری میشه یه عنصر داخل از لیست رو ویرایش کرد.
    مثلا چرا این کار نمیکنه؟
    lst.item(0).name="ali"

    دوست عزيز سلام

    يا به كار بردن lst.item(0).name="ali" شما در حال نامگذاري براي اين آيتم هستيد نه تغيير مقدارش.
    براي تغيير مقدار بايد مطابق كد زيز عمل كنيد



    lst.Item(0) = "ALI"


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •