نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: میشه پارامترهای توابع dll رو بدست آورد یا نه؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    205

    Question میشه پارامترهای توابع dll رو بدست آورد یا نه؟

    یکی میگه میشه یکی میگه اصلا نمیشه
    هرکی میگه میشه لطفا قویترین برنامه رو با لینک دانلود معرفی کنه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,403

    نقل قول: میشه پارامترهای توابع dll رو بدست آورد یا نه؟

    من هم فکر کنم نمیشه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,403

    نقل قول: میشه پارامترهای توابع dll رو بدست آورد یا نه؟

    فقط تو olly میتونی لیست اونها رو مشاهده کنی , نه پارامترهای درخواستی اونها رو.

  4. #4

    نقل قول: میشه پارامترهای توابع dll رو بدست آورد یا نه؟

    نرم افزار DllExp

  5. #5

    نقل قول: میشه پارامترهای توابع dll رو بدست آورد یا نه؟

    هيچ نرم افزاري براي اين كار وجود نداره .. اون برنامه اي هم كه دوستمون اقاي SilverSoft معرفي كردن براي بدست اوردن توابع موجود در Export Table فايل هاي Dll استفاده ميشه ...

    تنها راه Trace كردن توابع در يك ديباگر و بررسي مقاديري كه در پشته قرار ميگره هست كه اونم به تجربه و مهارت شما بستگي داره . من قبلا با اين كار تونستم مقادير ارسالي به يك توابع رو بدست بيارم كه يك متغيير از نوع كاراكتري بود ..

  6. #6

    نقل قول: میشه پارامترهای توابع dll رو بدست آورد یا نه؟

    دوست عزیز یه برنامه برات نوشتم فکر کنم این کارو انجام بده

    اگه به مشکل خوردی بگو فیکس کنم

    http://esec.ir/index.php
    آخرین ویرایش به وسیله mithridates : پنج شنبه 29 اسفند 1387 در 23:30 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Internet port 80
    پست
    137

    نقل قول: میشه پارامترهای توابع dll رو بدست آورد یا نه؟

    نگفتین چه نوع DLL مد نظرته ؟
    البته DLL های دانت نت که به راحتی امکان پذیره با هر Reflector که پیدا کنی میشه هم لیت توابع م هم پارامترها رو بدست آورد اما غیر دات نت بیشتر تجربی هست منم تولزی سراغ ندارم
    اگر از DLL های ویندوز باشه مستنداتی شاید پیدا بشه

  8. #8

    نقل قول: میشه پارامترهای توابع dll رو بدست آورد یا نه؟

    من رو توابع ویندوز تست کردم برنامه جواب داد رو چند تا api. تست کن مشکلی بود dll رو با function بگو برنامه رو fix کنم که به کار dll های دیگه هم بیاد

  9. #9

    نقل قول: میشه پارامترهای توابع dll رو بدست آورد یا نه؟


  10. #10

    نقل قول: میشه پارامترهای توابع dll رو بدست آورد یا نه؟

    نه نظری داده شد. نه تست شد. نه تشکر شد !!!!

  11. #11

    نقل قول: میشه پارامترهای توابع dll رو بدست آورد یا نه؟

    اگه یک فایل DLL (که به شکل باینری هست) رو بر اساس String بازش کنیم (برای مثال اون فایل DLL رو با Notepad باز بکنیم...) یک سری از توابع رو می تونیم ببینیم (البته اگه Pack نشده باشه...) اما اینکه هر کدوم از اونا چه مقادیری میگیرن رو باید با همون Olly یا برنامه های مشابه پیدا کنید...

  12. #12

    نقل قول: میشه پارامترهای توابع dll رو بدست آورد یا نه؟

    صاحب این تاپیک که سوال پرسیده رفته! بچه ها همه راهنمایی های لازم رو کردند. نیارینش بالا

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •