نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

  1. #1

    Question میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟ فیلد تاریخ رو VarChar دادم .
    برای اینکه رکوردهای بین 01/01/87 تا 01/01/88 را انتخاب کنم باید چکار کنم ؟ درضمن تاریخ را هم به همین فرمت وارد بانک کردم .

  2. #2

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    میدونین دفعه چندمه این سوال داره پرسیده میشه؟!!!!

    قبل از اینکه تاپیک ایجاد کنید جستجو کنید. خودتون سریعتر به جواب میرسید.

    BETWEEN را جستجو کنید.

  3. #3

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    مرسی خوب سرچ کردم ولی فارسی

  4. #4

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    BETWEEN را سرچ کردم ولی هیچی پیدا نشد !!!

  5. #5

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    Select Field From Table Where Field Between StartRange And EndRange

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    Wink نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Hsimple11 مشاهده تاپیک
    میدونین دفعه چندمه این سوال داره پرسیده میشه؟!!!!

    قبل از اینکه تاپیک ایجاد کنید جستجو کنید. خودتون سریعتر به جواب میرسید.

    BETWEEN را جستجو کنید.
    جناب Hsimple11 ناراحت نشید دوستمون به تازگی ثبت نام کرده.
    اما خوب باید قوانین سایت رو با دقت بیشتری مطالعه می کرد.

  7. #7

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    ببخشید میشه لینک اون تاپیک را بدین ! من هنوز مشکل دارم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    همدان
    پست
    131

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    با سلام.
    sql.Add('select * from NAMEJADVAL where NAMEFIELD between'''+MaskEdit1.Text+'''and'''+maskEdit2.Text  +'''');
    در کد بالا به جای NAMEJADVAL نام جدول(Table) مورد نظرتون رو قرار بدین.
    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله acilios : جمعه 02 اسفند 1387 در 16:45 عصر

  9. #9

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sara66 مشاهده تاپیک
    ببخشید میشه لینک اون تاپیک را بدین ! من هنوز مشکل دارم
    پاسخ شما داده شد.

    در مورد SQL و دستورات آن مطالعه کنید.

  10. #10

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    نام فیلد ... اینا رو میدونم ولی چجوری تمام روزهای بین 1/1/86 را تا 1/1/88 جدا کنم ؟؟ در ضمن نیازی به این همه ' نبود از
    QuotedStr()
    میشد استفاده کرد ...
    خوب اگه دو تاریخ بالا را وارد کنم فقط 1/1/87 پیدا میشه ولی من کل روزهای مابین این دو تاریخ را میخوام

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    من همین الان توی یه تاپیک دیگه ! این مشکل را توضیح دادم !

    ببینید دوست عزیز شما چطور میخواهین یه کاراکتر رشته ای را فاصله توش پیدا کنین ؟
    شما برای تاریخ میتونین یک فیلد integer تعریف کنین ! بعدش بیاین یه تاریخ مثل 1387/11/05 را به صورت 13871105 ذخیره کنین یادتون باشه که طول عدد را چک کنین حتما 8 باشه ! یعنی توی مثال بالا 1387115 نزنین !

    حالا با استفاده از کد زیر راحت فاصله ها را پیدا میکنید !

    select * from myTable where f_date between 13870101 And 13880101

    یا
    select * from myTable where f_date >= 13870101 And f_date <= 13880101

  12. #12

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    خوب بعد تو گزارشگیری چی ؟ یا برای نمایش تاریخ ؟ البته تو نمایش که میشه درستش کرد ولی تو گزارش گیری چی ؟ تاریخ اینجوری 13871105 نمایش داده بشه ؟؟؟ راستی وقتی کاربر تاریخ را وارد میکنه برعکس وارد میکنه دیگه 1/1/87 و اینو چکار کنم ؟

  13. #13

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    بار هم باید گفت : "جستجو کنید"

    برای تاریخ های شمسی از کامپوننت ها و یا DLL های آماده ای که وجود داره و باید خریداری کنید استفاده کنید و تاریخ را با فرمت Date ذخیره کنید.

    اگرم نمیخواهید از راهی که در پست 11 نوشتند استفاده کنید. زمان نمایش آن را بصورت رشته در آورید و Slash ها را در آن Insert کنید.

  14. #14

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    یعنی کامپوننتی که تاریخ شمسی را با فرمت date تو بانک ذخیره کنه ؟ تو گزارش گیری میشه رو بصورت رشته در آورد ؟ تو فرمها که میشه یه کاریش کرد .

  15. #15

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    بله. با چه گزارش گیری؟ FastReport؟ بله میشه.

    من خودم در برنامه هام همیشه تاریخ رو بصورت String ذخیره میکنم و فقط موقع نمایش اون رو تغییر میدم و در گزارش هم از فرم تاریخ رو میگیرم.

  16. #16

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    درست شد ممنون

  17. #17

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    یه مشکل دیگه تو نمودار چی ؟
    من تاریخ را VarChar دادم و BETWEEN کار میکنه و مشکلی نیست ولی برای رسم نمودار بار مشکل دارم نموداری که x فیلد عددی و Y تاریخ ...

  18. #18

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    واضحتر بگویید. با رسم Chart مشکل دارید ؟

    Y axis که تاریخ است را همینطور String قرار دهید.

  19. #19

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    تو جدول یه فیلد تاریخ است که از نوع VarChar و یک فیلد عددی (از 0 تا 20) ...
    میخوام یه نمودار براش درست کنم که X تاریخ باشه و Y اون فیلد عددی ...

    Series1.XValues.ValueSource:=ADOTable1Date.FieldNa me;
    Series1.YValues.ValueSource:=ADOTable1Kar.FieldNam e;

    خوب برنامه رو اجرا میکنم میگه

    '1387/01/01' Is not a valid floating point value

  20. #20

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    َََََAsString رو ته FieldName یادتون رفته.

  21. #21

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    Asstring نداره !!! اون که اسم فیلد نه مقدارش ...
    چکارش کنم ؟ ضروری ...

  22. #22

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    نه اسم فیلد نیست مقدارشه! AsString مقدار رکورد جاری و فعال رو بصورت String بر میگردونه. مثل AsInteger,AsFloat,....

    بعلاوه وقتی فیلدهاتون رو در دیتاست اضافه میکنید نیازی به FieldName دیگه ندارید.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    Wink نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sara66 مشاهده تاپیک
    Asstring نداره !!! اون که اسم فیلد نه مقدارش ...
    چکارش کنم ؟ ضروری ...
    ببينيد value داره

  24. #24

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    منظور من این بود که به مقدار فیلد نیاز نداریم فقط نام فیلد نیاز میشه و FieldName.Asstring نیست ...
    خوب اون رو مه اسم فیلد را نوشتم ....
    آره مقدار داره ...
    دوستان یه جورایی حل کردمش ببینید خوبه یا نه :
    تاریخ را که با همون فرمت 87/01/01 تو بانک ذخیره کردم و تو select هم مشکلی نیست ولی تو نمودار چون نیاز به یک فیلد عددی داره اومد به AdoTable یک فیلد محاسباتی اضافه کردم و در رویداد OnCalcFields جز ساخت AdoTable مقدار رشته ای تاریخ را به عدد تبدیل کردم و در فیلد محاسباتی ریختم و تو نمودار به جای فیلد تاریخ از این فیلد محاسباتی استفاده کردم ...

    از همتون ممنونم ولی 2 تا سوال دیگه
    1 - بهترین روش برای ذخیره درست تاریخ چیه ؟ وقتی کاربر تاریخ را وارد میکنه اول روز بعد ماه و بعد سال را وارد میکنه که باید برعکس وارد بانک بشه یعنی اول سال بعد ماه و بعد روز 87/01/01 و نه 01/01/87 .
    2 - بهترین ابزار برای رسم نمودار چیه ؟ این DBChart زیاد جالب نیست . FastReport ابزاری برای رسم نمودار داره ؟
    ممنون میشم اگه جواب بدید ...

  25. #25

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    قانونا فرمت DateTime برای تاریخ وجود داره و اگه با کامپوننتهای موجود با همین فرمت ذخیره کنید منظقی تره ولی با String هم مشکل خاصی ایجاد نمیشه. من خودم از کاربر روز و ماه و سال رو جدا گانه در چند کنترل مثل SpinEdit دریافت میکنم تا خطای ورود کاربر در کوئری های دیتابیسم مشکلی رو ایجاد نکنه.

    DBChart اتفاقا کامپوننت بسیار خوب و کاراییه. تقریبا هرکاری رو که بخواین براتون انجام میده. البته از خود Chart هم میتونین استفاده کنید. خود FR هم کامپوننت رسم نمودار رو داره.

  26. #26

    نقل قول: میشه با SELECT یک بازه تاریخ را انتخاب کرد ؟

    با اسپین ادیت کاربر باید هی تب رو بزنه ... پس راه خاصی نداره ؟ من MaskEdit گذاشتم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •