نمایش نتایج 1 تا 40 از 202

نام تاپیک: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    سلام،
    گفته شما رو به شدت تكذيب مي كنم. اصلاً اينطور نيست كه هر برنامه نويسي از سورسهاي آماده استفاده كنه. درسته كه مثلاً براي عكس گرفتن از مانيتور بايد از API استفاده كرد ولي تنها همون يك تابع كه نيست يا تنها همون يك روش كه نيست. من خودم چندتا برنامه ديدم كه ار مانيتور عكس ميگيرند و هركدوم شايد بيشتر از سي، چهل خط كد داشتند ولي خودم تونستم همين كارو با سه، چهار خط دستور انجام بدم.

    نكته ويژوالي:

    وقتي پيغامي به كاربر ميديم(MsgBox) يه همراهش يك صدا (Beep) توليد ميشه كه نوع اون صدا بستگي به علامت استفاده شده در MsgBox داره.
    با اين API شما ميتونيد همه اين صداها رو توليد كنيد بدون اين كه پيغامي به كاربر داده بشه:

    Private Const MB_OK = &H0
    Private Const MB_HANDICON = &H10
    Private Const MB_QUETSIONICON = &H20
    Private Const MB_EXCLAMATION = &H30
    Private Const MB_ASTERIKICON = &H40
    Private Declare Function MessageBeep Lib "user32.dll" (ByVal wType As Long) As Long

    Private Sub Command1_Click()
    MessageBeep (&H0) 'OK Beep
    End Sub

    Private Sub Command2_Click()
    MessageBeep (&H10) 'Error Beep
    End Sub

    Private Sub Command3_Click()
    MessageBeep (&H30) 'Exlamation Beep
    End Sub

    Private Sub Command4_Click()
    MessageBeep (&H40) 'Information Beep
    End Sub


    نفر بعدي اول نام كاربريش يكي از حروف a تا h هست

    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 26 فروردین 1393 در 09:04 صبح
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    Wink نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    سلام دوستان گل . من این پست رو فقط به خاطر xxxxx_xxxxx عزیز زدم که حرفش درست در بیاد. به افتخار xxxxx_xxxxx عزیز


    نکته ویژوالي :

    پیدا کردن آدرس فولدرهای مهم :
    دیگه با این کد نیازی به تعریف تابع های متعدد برای پیدا کردن هریک از فولدرها نیست .


    کد HTML:
    Enum CSIDLFoldersSys
        CSIDL_DESKTOP = &H0
        CSIDL_PROGRAMS = &H2
        CSIDL_PRINTERS = &H4
        CSIDL_PERSONAL = &H5
        CSIDL_FAVORITES = &H6
        CSIDL_STARTUP = &H7
        CSIDL_RECENT = &H8
        CSIDL_SENDTO = &H9
        CSIDL_STARTMENU = &HB
        CSIDL_MYMUSIC = &HD
        CSIDL_MYVIDEOS = &HE
        CSIDL_DESKTOPDIRECTORY = &H10
        CSIDL_MYCOMPUTER = &H11
        CSIDL_NETWORKNEIGHBORHOOD = &H12
        CSIDL_NETHOOD = &H13
        CSIDL_FONTS = &H14
        CSIDL_TEMPLATES = &H15
        CSIDL_COMMON_STARTMENU = &H16
        CSIDL_COMMON_PROGRAMS = &H17
        CSIDL_COMMON_STARTUP = &H18
        CSIDL_COMMON_DESKTOPDIRECTORY = &H19
        CSIDL_APPDATA = &H1A
        CSIDL_PRINTHOOD = &H1B
        CSIDL_LOCAL_APPDATA = &H1C
        CSIDL_COMMON_FAVORITES = &H1F
        CSIDL_TEMPORARY_INTERNET_FILES = &H20
        CSIDL_COOKIES = &H21
        CSIDL_HISTORY = &H22
        CSIDL_COMMON_APPDATA = &H23
        CSIDL_WINDOWS = &H24
        CSIDL_SYSTEM = &H25
        CSIDL_PROGRAM_FILES = &H26
        CSIDL_MYPICTURES = &H27
        CSIDL_PROFILE = &H28
        CSIDL_PROGRAM_FILES_COMMON = &H2B
        CSIDL_COMMON_TEMPLATES = &H2D
        CSIDL_COMMON_DOCUMENTS = &H2E
        CSIDL_COMMON_ADMINTOOLS = &H2F
        CSIDL_NETANDDIAlUpCONNECTIONS = &H31
        CSIDL_COMMON_MYMUSIC = &H35
        CSIDL_COMMON_MYPICTURES = &H36
        CSIDL_RESOURCES = &H38
        CSIDL_CDBURNING = &H3B
    End Enum
    Private Declare Function SHGetSpecialFolderLocation Lib "shell32" ( _
                        ByVal hwnd As Long, _
                        ByVal nFolder As Long, _
                        ppidl As Long) As Long
    Private Declare Function SHGetPathFromIDList Lib "shell32" Alias "SHGetPathFromIDListA" ( _
                        ByVal Pidl As Long, _
                        ByVal pszPath As String) As Long
    Private Declare Sub CoTaskMemFree Lib "ole32" (ByVal pvoid As Long)
    Private Function GetPathSysFolder(ByVal FolderId As CSIDLFoldersSys) As String
            On Error Resume Next
    Const MAX_PATH = 260
    Const NOERROR = 0
    Dim lngPidlFound As Long
    Dim FolderIdFound As Long
    Dim lngPidl As Long
    Dim strPath As String
    strPath = Space(MAX_PATH)
    lngPidlFound = SHGetSpecialFolderLocation(0, CLng(FolderId), lngPidl)
    If lngPidlFound = NOERROR Then
    FolderIdFound = SHGetPathFromIDList(lngPidl, strPath)
    If FolderIdFound Then
    GetPathSysFolder = Left$(strPath, InStr(1, strPath, vbNullChar) - 1)
    End If
    End If
    CoTaskMemFree lngPidl
    End Function
    نفر بعدی حتما خود xxxxx_xxxxx عزیز با یه نکته با حال تره
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 26 فروردین 1393 در 09:04 صبح

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: ساعت توسط JavaScript با روشي جالب و متفاوت و جذاب
    نوشته شده توسط hakan648 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 30 اردیبهشت 1390, 17:31 عصر
  2. ساعت توسط JS با روشي جالب و متفاوت و جذاب
    نوشته شده توسط hakan648 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 19:07 عصر
  3. یک برنامه جالب!
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1382, 14:37 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1382, 15:37 عصر
  5. دوستان یک سایت جالب
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 تیر 1382, 01:14 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •