نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ایجاد صفحه Desk Top در یک فرم

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    71

    ایجاد صفحه Desk Top در یک فرم

    با سلام خدمت دوستان
    من میخواستم بدونم آیا راهی هست که صفحه دسکتاپ (که خودش هم یک پنجره هستش) رو در یک فرم شبیه سازی کنیم یعنی یک کپی برابر اصل از دسکتاپ رو روی یک فرم ایجاد کنیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran-Tehran
    پست
    175
    سلام
    این تابع از هر جای صفحه نمایش که داره نشون داده میشه عکس میگیره.
    شما هم کافیه وقت اجرای برنامه تمام فرم ها رو minimize کنی و تابع رو اجرا کنی.
    این طوری
    image1.picture.graphic:=capturescreen(0,0,  screen.width,screen.height)

    ----------------------------------------------------------------------------------------
    function CaptureScreen(x1 ,y1 ,x2 ,y2:integer):TBitmap;
    var
    DC : HDC;
    ABitmap : TBitmap;
    begin
    DC := GetDC(GetDesktopWindow);
    ABitmap := TBitmap.Create;
    try
    ABitmap.Width := x2-x1 ;
    ABitmap.Height := y2-y1 ;
    BitBlt(ABitmap.Canvas.Handle
    ,0,0,ABitmap.Width,ABitmap.Height,DC,x1,y1,SRCCOPY );
    finally
    ReleaseDC(GetDesktopWindow,DC);
    end;
    Result := ABitmap;
    end;

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    71
    رئیس جان دستت درد نکنه اما من منظورم این نبود که فقط شکل صفحه DeskTop رو داشته باشم بلکه منظورم این بود که خود این صفحه رو داشته باشم و بتونم دقیقا همون استفاده ای که از DeskTop میبرم رو داشته باشم دقیقا با همون شکل و شمایل و امکانات.
    اگر کسی میدونه ممنون میشم که به من هم بگه


    -------------------------------
    آبجکت = (LN(-1

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    71

    :( با تشکر از همه دوستان :(

    :(
    آقا یعنی یکی نیست به این سئوال من جواب بده؟؟؟!!!؟؟؟!!!!!!
    اگه انجام این کار اصلا ممکن نیست بگید من دنبالش نگردم اگر قابله انجامه خوب بگید تا من هم بدونم
    اگر هم سئوال خیلی احمقانه است بگید تا خودم هم بفهمم آخه بابا

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    484
    تو برنامه نویسی هیچ کاری غیر ممکن نیست. سوال احمقانه هم اون سوالی هست که از بدیهیات و مقدمات کار باشه که این سوال از این سنخ نیست. اگر هم کسی راه حلی بلد بود حتما تا الان پاسخی داده بود همانطور که آقای شالچیان پاسخی رو ارائه دادند هرچند که اون پاسخ، جواب مورد نظر شما نبود.

    بهتره به جای طلبکار بودن از دیگران، آستین بالا بزنی و راه حلی برای مشکلت پیدا کنی. هر چی باشه مشکل مال تو هست و با پیدا شدن راه حل٬ منفعتش هم نصیب تو می‌شه.

  6. #6
    دوست عزیز کار که نشد نداره !
    برای اینکار مثلاً می توانی روی عکس صفحه دسک تاپ هر جا کلیک شد شما کلیک موس را روی دسک تاپ مشابه سازی کنی
    البته برای این کار یک کم وقت می خواهد که میتوانی به عمو دلفی اسیستنت بگی برایت یا بنویسه :evil: یا از FAQ دلفی :evil: :evil: بپرسه که اونا سریع برات می نویسند :wink:
    یا اگه اهل ذوق و هنر باشی با یک کم وقت گذاشتن می توانی خودت بنویسی (اگه مشکلی داشتی بپرس)

  7. #7
    تا داشتم این را می نوشتم آقای ...
    نقل قول نوشته شده توسط DelphiArea
    تو برنامه نویسی هیچ کاری غیر ممکن نیست.
    من هم همین را نوشتم تقریباً در یک زمان!!!
    دوست عزیز کار که نشد نداره !

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    71

    عرض معذرت شرمندگی تشکر و ....

    1 ـ‌ آقا به خدا من اصلا از کسی طلب کار نیستم من خاک پای همه رفقای با معرفت هم هستم شرمنده اگر بد صحبت کردم
    2 ـ من منظورم این نبود که «هلو بیا بپر تو گلو» یعنی اینکه حاضر خوری کنم من دوست داشتم یکی یه اشاره ای بکنه یک راهنمائی بکنه تا من بتونم راهش رو پیدا کنم و خودم جلو برم تا به مقصد و منظور برسم
    3 ـ‌ در مورد این اون که فرموده بودید از خود FAQ دلفی بپرسم میشه راهنمائی بیشتری مرحمت بفرمائید
    4 ـ بازم از همه سروران و اساتید عزیز خودم معذرت میخوام ببخشید اگر لحن صحبتم خیلی بد بود معذرت

    کوچیک همه شما
    آبجکت کوچولو

    -------------------------
    آبجکت = (LN(-1
    :D

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •