نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: شبيه سازي كليد هاي كيبورد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    شبيه سازي كليد هاي كيبورد

    سلام دوستان ميشه يه راهنمايي كنيد كه چطور يه كليد رو شبيه سازي كنم ميخوام با لود شدن يا كليك كردن رو يه باتن يكي از كليد هاي كيبورد اجرا بشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed-kh
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مازندران - بابل
    پست
    148

    نقل قول: شبيه سازي كليد هاي كيبورد

    از توابه APIاستفاده کنید
    یک مثال:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=131699

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: شبيه سازي كليد هاي كيبورد

    دوست عزیز میشه یکم بیشتر راهنمایی کنی.مثلا میخوام با فشردن باتن کلید f2 اجرا بشه.باید مقدار WM_HOTKEY رو برابر با کلید F2 قرار بدم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: شبيه سازي كليد هاي كيبورد

    دوست عزیز مشکلم حل نشد ممنون میشم راهنمایی کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed-kh
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مازندران - بابل
    پست
    148

    نقل قول: شبيه سازي كليد هاي كيبورد

    سلام دوست عزیز خسته نباشی
    نمیدونم شاید اون فروم رو قشنگ مطالعه نکردی وگرنه متوجه میشدی
    اما من یه مثال واست گذاشتم
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    public const byte VK_F10 = 0x79;
    [DllImport("user32.dll")]
    static extern void keybd_event(byte bVk, byte bScan, uint dwFlags,
    int dwExtraInfo);

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    keybd_event(VK_F10, 0x45, 0, 0);
    }
    }

    واسه بقیه کلیدای کیبورد هم کد مربوطشون رو واستون گذاشتم اینجا .
    میتونید همه کدها رو توی یک Enumبزارید تا کارتون پویاتر بشهو یک تابع تعریف کنی با وروی همان عضو Enum.
     /*
    * Virtual Keys, Standard Set */ VK_LBUTTON = 0x01,
    VK_RBUTTON = 0x02,
    VK_CANCEL = 0x03,
    VK_MBUTTON = 0x04, /* NOT contiguous with L & RBUTTON */

    VK_XBUTTON1 = 0x05, /* NOT contiguous with L & RBUTTON */
    VK_XBUTTON2 = 0x06, /* NOT contiguous with L & RBUTTON */


    /*
    * 0x07 : unassigned */
    VK_BACK = 0x08,
    VK_TAB = 0x09,

    /*
    * 0x0A - 0x0B : reserved */
    VK_CLEAR = 0x0C,
    VK_RETURN = 0x0D,

    VK_SHIFT = 0x10,
    VK_CONTROL = 0x11,
    VK_MENU = 0x12,
    VK_PAUSE = 0x13,
    VK_CAPITAL = 0x14,

    VK_KANA = 0x15,
    VK_HANGEUL = 0x15, /* old name - should be here for compatibility */
    VK_HANGUL = 0x15,
    VK_JUNJA = 0x17,
    VK_FINAL = 0x18,
    VK_HANJA = 0x19,
    VK_KANJI = 0x19,

    VK_ESCAPE = 0x1B,

    VK_CONVERT = 0x1C,
    VK_NONCONVERT = 0x1D,
    VK_ACCEPT = 0x1E,
    VK_MODECHANGE = 0x1F,

    VK_SPACE = 0x20,
    VK_PRIOR = 0x21,
    VK_NEXT = 0x22,
    VK_END = 0x23,
    VK_HOME = 0x24,
    VK_LEFT = 0x25,
    VK_UP = 0x26,
    VK_RIGHT = 0x27,
    VK_DOWN = 0x28,
    VK_SELECT = 0x29,
    VK_PRINT = 0x2A,
    VK_EXECUTE = 0x2B,
    VK_SNAPSHOT = 0x2C,
    VK_INSERT = 0x2D,
    VK_DELETE = 0x2E,
    VK_HELP = 0x2F,

    /*
    * VK_0 - VK_9 are the same as ASCII '0' - '9' (0x30 - 0x39) * 0x40 : unassigned * VK_A - VK_Z are the same as ASCII 'A' - 'Z' (0x41 - 0x5A) */
    VK_LWIN = 0x5B,
    VK_RWIN = 0x5C,
    VK_APPS = 0x5D,

    /*
    * 0x5E : reserved */
    VK_SLEEP = 0x5F,

    VK_NUMPAD0 = 0x60,
    VK_NUMPAD1 = 0x61,
    VK_NUMPAD2 = 0x62,
    VK_NUMPAD3 = 0x63,
    VK_NUMPAD4 = 0x64,
    VK_NUMPAD5 = 0x65,
    VK_NUMPAD6 = 0x66,
    VK_NUMPAD7 = 0x67,
    VK_NUMPAD8 = 0x68,
    VK_NUMPAD9 = 0x69,
    VK_MULTIPLY = 0x6A,
    VK_ADD = 0x6B,
    VK_SEPARATOR = 0x6C,
    VK_SUBTRACT = 0x6D,
    VK_DECIMAL = 0x6E,
    VK_DIVIDE = 0x6F,
    VK_F1 = 0x70,
    VK_F2 = 0x71,
    VK_F3 = 0x72,
    VK_F4 = 0x73,
    VK_F5 = 0x74,
    VK_F6 = 0x75,
    VK_F7 = 0x76,
    VK_F8 = 0x77,
    VK_F9 = 0x78,
    VK_F10 = 0x79,
    VK_F11 = 0x7A,
    VK_F12 = 0x7B,
    VK_F13 = 0x7C,
    VK_F14 = 0x7D,
    VK_F15 = 0x7E,
    VK_F16 = 0x7F,
    VK_F17 = 0x80,
    VK_F18 = 0x81,
    VK_F19 = 0x82,
    VK_F20 = 0x83,
    VK_F21 = 0x84,
    VK_F22 = 0x85,
    VK_F23 = 0x86,
    VK_F24 = 0x87,

    /*
    * 0x88 - 0x8F : unassigned */
    VK_NUMLOCK = 0x90,
    VK_SCROLL = 0x91,

    /*
    * VK_L* & VK_R* - left and right Alt, Ctrl and Shift virtual keys. * Used only as parameters to GetAsyncKeyState() and GetKeyState(). * No other API or message will distinguish left and right keys in this way. */ VK_LSHIFT = 0xA0,
    VK_RSHIFT = 0xA1,
    VK_LCONTROL = 0xA2,
    VK_RCONTROL = 0xA3,
    VK_LMENU = 0xA4,
    VK_RMENU = 0xA5,

    VK_BROWSER_BACK = 0xA6,
    VK_BROWSER_FORWARD = 0xA7,
    VK_BROWSER_REFRESH = 0xA8,
    VK_BROWSER_STOP = 0xA9,
    VK_BROWSER_SEARCH = 0xAA,
    VK_BROWSER_FAVORITES = 0xAB,
    VK_BROWSER_HOME = 0xAC,

    VK_VOLUME_MUTE = 0xAD,
    VK_VOLUME_DOWN = 0xAE,
    VK_VOLUME_UP = 0xAF,
    VK_MEDIA_NEXT_TRACK = 0xB0,
    VK_MEDIA_PREV_TRACK = 0xB1,
    VK_MEDIA_STOP = 0xB2,
    VK_MEDIA_PLAY_PAUSE = 0xB3,
    VK_LAUNCH_MAIL = 0xB4,
    VK_LAUNCH_MEDIA_SELECT = 0xB5,
    VK_LAUNCH_APP1 = 0xB6,
    VK_LAUNCH_APP2 = 0xB7,

    /*
    * 0xB8 - 0xB9 : reserved */
    VK_OEM_1 = 0xBA, // ';:' for US
    VK_OEM_PLUS = 0xBB, // '+' any country
    VK_OEM_COMMA = 0xBC, // ',' any country
    VK_OEM_MINUS = 0xBD, // '-' any country
    VK_OEM_PERIOD = 0xBE, // '.' any country
    VK_OEM_2 = 0xBF, // '/?' for US
    VK_OEM_3 = 0xC0, // '`~' for US

    /*
    * 0xC1 - 0xD7 : reserved */
    /*
    * 0xD8 - 0xDA : unassigned */
    VK_OEM_4 = 0xDB, // '[{' for US
    VK_OEM_5 = 0xDC, // '\|' for US
    VK_OEM_6 = 0xDD, // ']}' for US
    VK_OEM_7 = 0xDE, // ''"' for US
    VK_OEM_8 = 0xDF

  6. #6

    نقل قول: شبيه سازي كليد هاي كيبورد

    نقل قول نوشته شده توسط saeed-kh مشاهده تاپیک
    [CODE]
     /*
    * Virtual Keys, Standard Set */ VK_LBUTTON = 0x01,
    VK_RBUTTON = 0x02,
    VK_CANCEL = 0x03,
    VK_MBUTTON = 0x04, /* NOT contiguous with L & RBUTTON */

    VK_XBUTTON1 = 0x05, /* NOT contiguous with L & RBUTTON */
    VK_XBUTTON2 = 0x06, /* NOT contiguous with L & RBUTTON */


    /*
    * 0x07 : unassigned */
    VK_BACK = 0x08,
    VK_TAB = 0x09,

    /*
    * 0x0A - 0x0B : reserved */
    VK_CLEAR = 0x0C,
    VK_RETURN = 0x0D,

    VK_SHIFT = 0x10,
    VK_CONTROL = 0x11,
    VK_MENU = 0x12,
    VK_PAUSE = 0x13,
    VK_CAPITAL = 0x14,

    VK_KANA = 0x15,
    VK_HANGEUL = 0x15, /* old name - should be here for compatibility */
    VK_HANGUL = 0x15,
    VK_JUNJA = 0x17,
    VK_FINAL = 0x18,
    VK_HANJA = 0x19,
    VK_KANJI = 0x19,

    VK_ESCAPE = 0x1B,

    VK_CONVERT = 0x1C,
    VK_NONCONVERT = 0x1D,
    VK_ACCEPT = 0x1E,
    VK_MODECHANGE = 0x1F,

    VK_SPACE = 0x20,
    VK_PRIOR = 0x21,
    VK_NEXT = 0x22,
    VK_END = 0x23,
    VK_HOME = 0x24,
    VK_LEFT = 0x25,
    VK_UP = 0x26,
    VK_RIGHT = 0x27,
    VK_DOWN = 0x28,
    VK_SELECT = 0x29,
    VK_PRINT = 0x2A,
    VK_EXECUTE = 0x2B,
    VK_SNAPSHOT = 0x2C,
    VK_INSERT = 0x2D,
    VK_DELETE = 0x2E,
    VK_HELP = 0x2F,

    /*
    * VK_0 - VK_9 are the same as ASCII '0' - '9' (0x30 - 0x39) * 0x40 : unassigned * VK_A - VK_Z are the same as ASCII 'A' - 'Z' (0x41 - 0x5A) */
    VK_LWIN = 0x5B,
    VK_RWIN = 0x5C,
    VK_APPS = 0x5D,

    /*
    * 0x5E : reserved */
    VK_SLEEP = 0x5F,

    VK_NUMPAD0 = 0x60,
    VK_NUMPAD1 = 0x61,
    VK_NUMPAD2 = 0x62,
    VK_NUMPAD3 = 0x63,
    VK_NUMPAD4 = 0x64,
    VK_NUMPAD5 = 0x65,
    VK_NUMPAD6 = 0x66,
    VK_NUMPAD7 = 0x67,
    VK_NUMPAD8 = 0x68,
    VK_NUMPAD9 = 0x69,
    VK_MULTIPLY = 0x6A,
    VK_ADD = 0x6B,
    VK_SEPARATOR = 0x6C,
    VK_SUBTRACT = 0x6D,
    VK_DECIMAL = 0x6E,
    VK_DIVIDE = 0x6F,
    VK_F1 = 0x70,
    VK_F2 = 0x71,
    VK_F3 = 0x72,
    VK_F4 = 0x73,
    VK_F5 = 0x74,
    VK_F6 = 0x75,
    VK_F7 = 0x76,
    VK_F8 = 0x77,
    VK_F9 = 0x78,
    VK_F10 = 0x79,
    VK_F11 = 0x7A,
    VK_F12 = 0x7B,
    VK_F13 = 0x7C,
    VK_F14 = 0x7D,
    VK_F15 = 0x7E,
    VK_F16 = 0x7F,
    VK_F17 = 0x80,
    VK_F18 = 0x81,
    VK_F19 = 0x82,
    VK_F20 = 0x83,
    VK_F21 = 0x84,
    VK_F22 = 0x85,
    VK_F23 = 0x86,
    VK_F24 = 0x87,

    /*
    * 0x88 - 0x8F : unassigned */
    VK_NUMLOCK = 0x90,
    VK_SCROLL = 0x91,

    /*
    * VK_L* & VK_R* - left and right Alt, Ctrl and Shift virtual keys. * Used only as parameters to GetAsyncKeyState() and GetKeyState(). * No other API or message will distinguish left and right keys in this way. */ VK_LSHIFT = 0xA0,
    VK_RSHIFT = 0xA1,
    VK_LCONTROL = 0xA2,
    VK_RCONTROL = 0xA3,
    VK_LMENU = 0xA4,
    VK_RMENU = 0xA5,

    VK_BROWSER_BACK = 0xA6,
    VK_BROWSER_FORWARD = 0xA7,
    VK_BROWSER_REFRESH = 0xA8,
    VK_BROWSER_STOP = 0xA9,
    VK_BROWSER_SEARCH = 0xAA,
    VK_BROWSER_FAVORITES = 0xAB,
    VK_BROWSER_HOME = 0xAC,

    VK_VOLUME_MUTE = 0xAD,
    VK_VOLUME_DOWN = 0xAE,
    VK_VOLUME_UP = 0xAF,
    VK_MEDIA_NEXT_TRACK = 0xB0,
    VK_MEDIA_PREV_TRACK = 0xB1,
    VK_MEDIA_STOP = 0xB2,
    VK_MEDIA_PLAY_PAUSE = 0xB3,
    VK_LAUNCH_MAIL = 0xB4,
    VK_LAUNCH_MEDIA_SELECT = 0xB5,
    VK_LAUNCH_APP1 = 0xB6,
    VK_LAUNCH_APP2 = 0xB7,

    /*
    * 0xB8 - 0xB9 : reserved */
    VK_OEM_1 = 0xBA, // ';:' for US
    VK_OEM_PLUS = 0xBB, // '+' any country
    VK_OEM_COMMA = 0xBC, // ',' any country
    VK_OEM_MINUS = 0xBD, // '-' any country
    VK_OEM_PERIOD = 0xBE, // '.' any country
    VK_OEM_2 = 0xBF, // '/?' for US
    VK_OEM_3 = 0xC0, // '`~' for US

    /*
    * 0xC1 - 0xD7 : reserved */
    /*
    * 0xD8 - 0xDA : unassigned */
    VK_OEM_4 = 0xDB, // '[{' for US
    VK_OEM_5 = 0xDC, // '\|' for US
    VK_OEM_6 = 0xDD, // ']}' for US
    VK_OEM_7 = 0xDE, // ''"' for US
    VK_OEM_8 = 0xDF
    میشه واسه کلیدهای فارسی هم کدش رو بزارید؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: شبيه سازي كليد هاي كيبورد

    چرا از کنترل keyboardControl از کامپوننت dev استفاده نمی کنی ؟؟

  8. #8

    نقل قول: شبيه سازي كليد هاي كيبورد

    به دلایلی نمیشه استفاده کنم چون 99 درصد کار پیشرفت داشته فقط این 1 درصد مونده که کلید فارسی هست
    حالا میشه لطف کنید بزارید؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •