صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 46

نام تاپیک: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    Unhappy تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام
    یک سری فایل Iso دارم که از یک برنامه تحت داسه و کد پیج اطلاعاتش ایران سیستم است.
    چطور میتونم با کد نویسی و از طریق برنامه خودم محتوای فایل را به کاراکترهای ویندوزی تبدیل کنم.
    البته چند تا برنامه با دلفی و فاکس هست ولی من لازم دارم در برنامه خودم این کار را انجام بدم چون باید کاربر از این قسمت استفاده کنه؟
    لطفا راهنمایی کیند
    ممنون

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    یعنی هیچ کسی تا حالا این مشکل را نداشته
    کدش با دلفی در سایت هست ولی من نتونستم به سی شارپ تبدیلش کنم
    لصفا راهنمایی کنید
    ممنون

  3. #3

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام
    چه جالب منم اتفاقا دنبال همين قضيه هستم و ميخوام با سي شارپ بنويسم

    ميشه لينك سورس دلفي رو به من بدي شايد بتونم يه چيزايي ازش در بيارم
    ممنون

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام

    یک برنامه به زبان دلفی که اینکار را انجام میده
    و
    دو یونیت دلفی که مخصوص همین کار نوشته شده اگه بشه dll کرد می تونیم در سی شارپ ازش استفاده کنیم.

    این هم یک لینک در این موزد
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=33914

    اگه نتیجه گرفتید بقیه را بی نصیب نگذارید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    Cool نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    یونیت دلفی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام
    من چند تا تابع خوب برای این کار نوشتم، تو تالار VB جستجو کن ( اونجا فرستادم ). تقریباً از تمام نمونه‌هایی که تا حالا دیدم به‌تر کار می‌کنه.

    صبا صبوحی

    پانوشت: به زبان #C هست، چون یه نفر اونجا خواسته بود به تالار VB فرستادم.
    آخرین ویرایش به وسیله SabaSabouhi : شنبه 10 اسفند 1387 در 13:16 عصر دلیل: افزودن پانوشت

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    Thumbs up نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام
    خیلی ممنون . کد شما را از سایت گرفتم ولی در اجرا مشکل داره. تصویر خطا را در زیر گذاشتم
    لطف کنید اگه وقت دارین یه نگاهی بهش بندازین و یا راهنمایی کنید تا اگه تونستم خودم حلش کنم (مثلا بگین الگوریتم برنامتون چیه و چطور کار میکنه )
    خیلی ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    نقل قول نوشته شده توسط ESG_Esfahan مشاهده تاپیک
    سلام
    خیلی ممنون . کد شما را از سایت گرفتم ولی در اجرا مشکل داره. تصویر خطا را در زیر گذاشتم
    لطف کنید اگه وقت دارین یه نگاهی بهش بندازین و یا راهنمایی کنید تا اگه تونستم خودم حلش کنم (مثلا بگین الگوریتم برنامتون چیه و چطور کار میکنه )
    خیلی ممنون
    با سلام
    دلیلش اینه که c نباید از 256 بیشتر بشه، گمان می‌کنم با تبدیل متغیرهای a, c به ‌unsigned char مشکل حل بشه.

    صبا صبوحی

    پانوشت: Source اصلی به زبان C بوده که به #C تبدیل شده و مشکل به همین دلیل پیش اومده، من متن اصلی رو که دیدم این متغیرها int نبودن، unsigned char بودن.

  9. #9

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام من هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم ميشه لينك آدرسش رو بديد به من
    مرسي

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    نقل قول نوشته شده توسط shaki_phd مشاهده تاپیک
    سلام من هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم ميشه لينك آدرسش رو بديد به من
    مرسي
    دنبال چی می گردین من که فایلهاش را همین جا گذاشتم.

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    Exclamation نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    خیلی ممنون از راهنمایی شما صبا صبوحی
    من به جای int از byte استفاده کردم که معادل unsigned int است خطای برنامه بر طرف شد ولی خروجی برنامه قابل قبول نیست.البته باید برای اینکه برنامه ایراد نداشته باشه در چند جای برنامه باید type cast انجام بشه ( مثلا byte به char یا بلعکس) شاید مشکل از همین باشه.
    یک سوال داشتم :شما خودتان قبلا از این کلاس استفاده کردین یا خیر؟
    به هر حال از لطفا شما متشکرم

  12. #12

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام من منظورم فايلهاي SabaSabouhi هستش گويا شما هم پيدا كرديد ميشه اگه دارد به من بديد
    مرسي

  13. #13
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام
    فایل را همین جا براتون گذاشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    نقل قول نوشته شده توسط ESG_Esfahan مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون از راهنمایی شما صبا صبوحی
    من به جای int از byte استفاده کردم که معادل unsigned int است خطای برنامه بر طرف شد ولی خروجی برنامه قابل قبول نیست.البته باید برای اینکه برنامه ایراد نداشته باشه در چند جای برنامه باید type cast انجام بشه ( مثلا byte به char یا بلعکس) شاید مشکل از همین باشه.
    یک سوال داشتم :شما خودتان قبلا از این کلاس استفاده کردین یا خیر؟
    به هر حال از لطفا شما متشکرم
    با سلام
    بله استفاده کردم، اون موقعی که Windows 3.1 نسخه‌های سینا و صابرین و ... وجود داشتن این رو با Standard C نوشتم، بعد وقتی که Windows 98 اومد نهایی شد. خیلی هم روش کار کردم که نتیجه‌ش اینه. چند وقت پیش برای یک Convert بهش نیاز داشتم که مجبور شدم تبدیلش کنم به #C.
    خروجی مطمئن باشید که باید قابل قبول باشه، شما حتماً تو Casting از unsigned char استفاده کنید که مقدار متغیر C بجای 12، 8204 نشه. ( 0x200C ) وقتی که از Cast استفاده نمی‌کنید. مقدار متغیرهای a, c بیش از حد می‌شه و باعث می‌شه که اون خطا رخ بده.

    صبا صبوحی

  15. #15

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام آقا من هم همين مشكل رو دارم اما تو C#‎ كه Unsigned Char وجود نداره ميشه بگيد بايد چكار كرد من خيلي بهش نياز دارم
    راستي آقاي SabaSabouhi ميشه بگيد از چه منابعي اين كانورتور را ساختيد يعني منظورم اينه كه ساختار ايران سيستم رو از كجا ياد گرفتيد
    با تشكر

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    نقل قول نوشته شده توسط shaki_phd مشاهده تاپیک
    سلام آقا من هم همين مشكل رو دارم اما تو C#‎ كه Unsigned Char وجود نداره ميشه بگيد بايد چكار كرد من خيلي بهش نياز دارم
    راستي آقاي SabaSabouhi ميشه بگيد از چه منابعي اين كانورتور را ساختيد يعني منظورم اينه كه ساختار ايران سيستم رو از كجا ياد گرفتيد
    با تشكر
    با سلام
    بله حق با شماست، من متاسفانه در حال حاضر نمی‌تونم این رو چک کنم. اما گمان کنم با استفاده از cast ها بتونید مشکل رو حل کنید. یا این که با OxFF ضربش کنید. یه چیزی تو این مایه:

    int c = pString[i];
    c &= 255;

    منبع خاصی وجود نداره. در گذشته ( ماقبل از ویندوز! ) ما مجبور بودیم با ایران‌سیستم کار کنیم، در زمانی لازم شد که ارتباطی بین برنامه‌های DOS-Base و Windows-Base برقرار کنیم که همون موقع اولین نسخه‌ی این مبدل رو نوشتم. ( شاید حدود 13-14 سال پیش ).

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    36

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام به همه دوستان
    برای تبدیل کد پیج ایران سیستم به ویندوز در برنامه تامین اجتماعی که بصورت رایگان در اختیار همه قرار میگیره یک فایل dll به نام convert وجود داره که به راحتی این تبدیل رو انجام میده . اگر به برنامه تامین اجتماعی دسترسی دارید میتونید از اون در برنامه خودتون استفاده کنید .
    شاد باشید

  18. #18

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام آرش عزیز میشه این فایل dll رو اینجا بذاری چون من بدجوری نیاز دارم
    مرسی

  19. #19
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    Unhappy نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام
    صبا صبوجی من اون تغییراتی که گفتین را اعمال کردم برنامه دیگر خطایی ندارد ولی خروجی برنامه چیز قابل قبولی نیست و کاراکتر ها درست تبدیل نمیشه اگه لازم باشه می تونم نمونه هایی را که تبدیل کردم براتون بزارم.
    من نفهمیدم مشکلش چیه چون با الگوریتمش آشنایی ندارم و ظاهرا همه چیز درست انجام میشه.

  20. #20

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    در سي شارپ استرينگ 2 بايت هست. اين دليلي است كه جواب نمي‌گيريد.

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    با سلام
    دوست گرامی، خواهش می‌کنم برایم بفرستین. توضیح الگوریتمش مشکله چون خیلی Optimize شده و به همین دلیل توضیحش سخته. شما نمونه رو بفرستین، من مشکل رو حل می‌کنم.

    صبا صبوحی

  22. #22

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    جناب صبا صبوحی سلام
    من بدجوری کارم برای تبدیل یونیکد به ایران سیستم گیره تو برنامه شما دیدم یه تابع برای این کار هست ولی وقتی خواستم ازش استفاده کنم خطا میده اگه لطف کنید یه نمونه امتحان شده بزارید که من بتونم ازش استفاده کنم ممنون میشم

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    36

    Smile نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام به همه دوستان
    من نمیتونم تو سایت آپلود کنم ، نمیدونم چرا .
    تو سایت rapidshare گذاشتم ولی 10 بار بیشتر نمیتونین دانلود کنین
    اینم آدرسش : http://rapidshare.com/files/209964276/Convert.zip.html

    اگه ممکنه یکی از دوستان اینو تو همین سایت آپلود کنه .
    ببخشید که دیر شد .
    شاد باشید

  24. #24

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    دوست عزیز ممنون از بابت فایلی که گذاشتید ولی من به کد هم احتیاج دارم میتونید کدشم اینجا بذارید تا ازش استفاده کنیم

    در ضمن من فایل شما رو هم اینجا قرار دادم تا بقیه هم استفاده کنن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار afsharm
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    http://paysa.ir
    پست
    255

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    یک برنامه‌ای هست به اسم «فارسیدو» که به جاوا نوشته شده و Open Source هم هستش. بد نیست اون را هم امتحان کنید.

  26. #26
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    با تشکر از arash2005
    ولی دوست عزیز وقتی dll میزاری حداقل بگو چه توابعی و با چه تعریفی داخلش هست تا بشه ازش استفاده کرد
    آخرین ویرایش به وسیله ESG_Esfahan : سه شنبه 27 اسفند 1387 در 23:56 عصر

  27. #27

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام

    arash 2005 عزيز dll‌ شما متاسفانه درست كار نمي كند خيلي چيزها رو اشتباهي Convert مي كنه

  28. #28

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام
    دوست عزیز من از کامپوننت شما استفاده کردم وقتی توی ویندوز فایل ایجاد شده با این کامپوننت را باز میکنم اطلاعات درسته (یعنی بایک فایل که کاراکترهامون ایران سیستم هست مقایسه می کنم یکی هست)ولی وقتی که توی محیط داس اون را باز می کنم کاراکترها را نادرست نشان می ده در حالی که فایلی را که از قبل داشته ام وبا کاراکترهای ایران سیستم ایجاد شده را درست نشون میده.

  29. #29
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    36

    Smile نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام به همه دوستان
    ببخشید که من به دلیل مسائل کاری دیر جواب میدم .
    این یه نمونه کد در رابطه با کارکرد فایل dll :

    CONVERTLib.Convertor aa = new CONVERTLib.Convertor();
    string[] as1 = new string[1];
    as1[0] = aa.WinToIran("بسمه تعالي");
    File.WriteAllLines("c:\\5.txt", as1, System.Text.Encoding.Default);

    آقای pooyansystem : شما احتمالا وقتی که رشته رو در فایل مینوشتید Encoding رو Default نکردید .

    امیدوارم این کد اشکالات شما رو حل کنه . بازم اگه موردی بود من در خدمتم .
    شاد باشید

  30. #30
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    36

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام مجدد
    این نکته رو باید اضافه کنم که این dll میتونه از ایران سیستم به ویندوز هم تبدیل کنه
    شاد باشید

  31. #31
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    Talking نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    با سلام
    با تشکر فراوان از arash2005
    من فکر کردم باید به صورت توابع api از این dll استفاده کرد نمی دونستم که باید به برنامه اضافه بشه.
    من تست کردم -یه سری مشکلات کوچک داره ولی درست کار میکنه
    خیلی ممنون از لطف دوستان که وقت گذاشتید و جوابهای خودتون را ارسال کردید

  32. #32

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    آقای pooyansystem : شما احتمالا وقتی که رشته رو در فایل مینوشتید Encoding رو Default نکردید .
    ممنون دوست عزيز مشكلم حل شد
    در ضمن دوست عزيز مي خواستم بدونم امكانش هست كه كدتون رو هم در اختيار ما قرار بديد تا همه ازش استفاده كنند

  33. #33

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    برادر عزیز و گرامی اگر امکان داره کدهای این dll رو در اختیار ما یعنی همه کاربران سایت بگذارید ممنون میشیم

  34. #34
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    36

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام دوست عزیز
    من این dll رو از برنامه تامین اجتماعی گرفتم و خودم ننوشتم که کدشو در اختیار شما قرار بدم .
    موفق باشید

  35. #35

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    اشکال در کانورت
    در این کد از dll تامین اجتماعی برای کانورت dbf به ویندوز استفاده شده است ، اما هنگام کانورت بجای بعضی از کاراکترها ؟ گذاشته میشود ، لطفا دوستان بررسی نمایند و چناچه راهکاری دارند ارائه نمایند
    ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #36

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    http://www.box.net/shared/k4g0fsz17t
    البته با vb6 نوشتم ولی شاید کدهاش بدردت بخوره
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  37. #37

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    نمونه ای از تبدیل کدپیج از ویندوز به ایران سیستم و برعکس بصورت T-SQL مناسب برای استفاده در SQLSever در اینجا قرار داده شده:
    http://www.barnamenevis.org/sh....php?p=1038529

  38. #38

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    نقل قول نوشته شده توسط arash2005 مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان
    ببخشید که من به دلیل مسائل کاری دیر جواب میدم .
    این یه نمونه کد در رابطه با کارکرد فایل dll :

    CONVERTLib.Convertor aa = new CONVERTLib.Convertor();
    string[] as1 = new string[1];
    as1[0] = aa.WinToIran("بسمه تعالي");
    File.WriteAllLines("c:\\5.txt", as1, System.Text.Encoding.Default);

    آقای pooyansystem : شما احتمالا وقتی که رشته رو در فایل مینوشتید Encoding رو Default نکردید .

    امیدوارم این کد اشکالات شما رو حل کنه . بازم اگه موردی بود من در خدمتم .
    شاد باشید
    این dll در vb6 و همچنین vb.net اصلاً کار نمی کنه!!!!!

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    سلام خدمت دوستان
    من از این dll استفاده کردم یا اون تابع
    اما وقتی اطلاعات در foxمیریزم اطلاعات به صورت علامت سوال ذخیره میشه
    باشد چیکار کنم؟
    با تشکر

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار behzadkhatari
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ایران
    سن
    36
    پست
    225

    نقل قول: تبدیل کد پیج ایران سیستم به یونیکد

    من استفاده کردم از dll عین ساعت کار میکنه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •