نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغير نام فيلد هاي frxdbdataset

  1. #1

    تغير نام فيلد هاي frxdbdataset

    سلام
    مي خواستم بدانم چگونه در دلفي مي توانم کپشن فيلد هاي frxdbdataset را عوض کنم البته با دستور مثلا يکي از فيلد هاي add شده F1 بوده باشد اما من با دستور هر جایی كه خواستم یك كپشن به آن بدهم مثلا : رديف

  2. #2

    نقل قول: تغير نام فيلد هاي frxdbdataset

    کسي به ما جواب نمي دهد؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام


    var
    Memo : TfrxMemoView;
    Begin
    Memo := frxReport.FindObject(ComponentName) As TfrxMemoView;
    IF Memo <> nil Then
    Memo.Text := 'SYNDROME';

    با روش بالا شما می توانید به همه کامپونتهای داخل FastReport دسترسی پیدا کنید.
    یک متغییر با نوع همان کامپونت تعریف کنید و سپس نام آن را در قسمت ComponentName بیاورید و سپس کلیه Property های آن را می توانید تغییر دهید.
    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: تغير نام فيلد هاي frxdbdataset

    خيلي ممنون SYNDROME اما من مي خواهم کپشن فيلد هاي درون frxdbdataset را عوض کنم.
    اگر مي دانيد من را راهنمايي کنيد؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •