صفحه 1 از 9 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 344

نام تاپیک: قفل نرم افزاری

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628

    قفل نرم افزاری

    سلام خدمت همه دوستان
    یک قفل نرم افزاری در دست تهیه دارم که با کمک بعضی مشخصه های
    خاص مثل CPU ID و سریال هارد و ... یک رشته Unique به ما میده
    که ما با کمک اون میتونیم جوابی رو به مشتری بدیم که نرم افزار
    اون تا موقعی که هریک از این مشخصه های سخت افزار عوض نشده
    باشند میتونه کار کنه( حتی در صورت فرمت هارد).
    البته لازم به ذکر هست که در صورت تکمیل این قفل به هرکدوم از
    دوستان یک نسخه برای استفاده خودشون داده میشه.
    البته تا پایان کار هنوز راه زیادی رو داریم اما اینکه میخواستم
    دوستان یک لطفی بکنن و چند تا تست انجام بدن.
    اول اینکه برنامه ایی رو اینجا گذاشتم که CPU ID وسایر مشخصه ها
    رو میده اگر امکان داره این نرم افزار رو روی کامپیوتر خودتون
    یا هر چند تا کامپیوتر دیگه دم دستتون هست اجرا کنید و اطلاعات
    اونو رو توی همین تاپیک برام بذارید .
    هدف من مقایسه اطلاعات CPU بین هم هست.
    این برنامه برای اجرا نیاز به WMI داره در صورتی که هنگام اجرا
    با مشکل مواجه شدید این برنامه رو از سایت میکرسافت بگیرید و
    نصب کنید.
    ممنون
    بابک زواری

  2. #2
    آقا دست شما درد نکنه قدم خیر برداشتید
    اگر باز هم خواستید و کافی نبود میتونم بفرستم


    کامپیوتر اول :
    Description: x86 Family 15 Model 2 Stepping 9
    Processor ID: BFEBFBFF00000F29
    Status: OK
    Manufacturer: GenuineIntel
    Availability: Running/Full Power
    Load Percentage: 4
    Current Clock Speed: 2680 MHz
    Maximum Clock Speed: 2680
    Level 2 Cache Size: 0
    Level 2 Cache Speed:
    Power Management Supported: False




    کامپیوتر دوم :
    ( آقا این پارامتر Load Percentage برای چیه ؟ چون بعد از یک بار اجرا عوض میشه ببین الان من برای این کامپیوتر دوبار اجرا کردم و مقدارش عوض شد )

    Description: x86 Family 15 Model 3 Stepping 3
    Processor ID: BFEBFBFF00000F33
    Status: OK
    Manufacturer: GenuineIntel
    Availability: Running/Full Power
    Load Percentage: 4
    Current Clock Speed: 2813 MHz
    Maximum Clock Speed: 2813
    Level 2 Cache Size: 0
    Level 2 Cache Speed:
    Power Management Supported: False

    مرتبه دوم اجرا :
    Description: x86 Family 15 Model 3 Stepping 3
    Processor ID: BFEBFBFF00000F33
    Status: OK
    Manufacturer: GenuineIntel
    Availability: Running/Full Power
    Load Percentage: 10
    Current Clock Speed: 2813 MHz
    Maximum Clock Speed: 2813
    Level 2 Cache Size: 0
    Level 2 Cache Speed:
    Power Management Supported: False






    کامپیوتر سوم :
    Description: x86 Family 15 Model 2 Stepping 9
    Processor ID: BFEBFBFF00000F29
    Status: OK
    Manufacturer: GenuineIntel
    Availability: Running/Full Power
    Load Percentage: 4
    Current Clock Speed: 2679 MHz
    Maximum Clock Speed: 2679
    Level 2 Cache Size: 0
    Level 2 Cache Speed: -1
    Power Management Supported: False

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    سلام
    خسته نباشید
    به خاطر الطاف شما، دلم نیومد این تاپیک رو بی خیال ول کنم برم.
    Description: x86 Family 15 Model 2 Stepping 9
    Processor ID: BFEBFBFF00000F29
    Status: OK
    Manufacturer: GenuineIntel
    Availability: Running/Full Power
    Load Percentage: 11
    Current Clock Speed: 2018 MHz
    Maximum Clock Speed: 2018
    Level 2 Cache Size: 0
    Level 2 Cache Speed:
    Power Management Supported: False

    چرا اینا با هم یکیند؟ یا طبیعیه؟
    Processor ID: BFEBFBFF00000F29 

    موفق باشید :flower:

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    اینجا Processor ID: BFEBFBFF00000F29 آقای مرادی با ای دی دوستمون vbprogramer
    برابره ؟ یا هر دوتون از یک کامپیوتر استفاده کردید ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    نقل قول نوشته شده توسط کد نویس
    اینجا Processor ID: BFEBFBFF00000F29 آقای مرادی با ای دی دوستمون vbprogramer
    برابره ؟ یا هر دوتون از یک کامپیوتر استفاده کردید ؟
    سلام
    منم همینو گفتم.
    البته کاش این افتخار نصیب من میشد ولی خیر، ایشون کجا من کجا.
    امیدوارم مشکلی خاص نباشه.

  6. #6
    یا هر دوتون از یک کامپیوتر استفاده کردید ؟
    نه بابا فاصله ما با هم دیگه حدود 1000 کیلومتره :strange:

    در ضمن ما اینجا دو نوع سیستم داریم یکی مشخصات کامپتوتر اول که براتون فرستادم یکی هم مشخصات کامپیوتر دوم
    جالب اینه که روی هر کامپیوتری از سری اول که اجرا میکنم همین مشخصات رو برای id میده
    هر دو cpu هم intel هست ولی یکی 2.6 و یکی 2.8 ( یعنی نوع اول و سوم )

  7. #7
    آقا یه قفلی بدید که نشه از رو cd راحت رایت کرد .
    اینجوری لا اقل کاربر های معمولی نمی تونن حق برنامه نویسا رو بخورن...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi0016
    آقا یه قفلی بدید که نشه از رو cd راحت رایت کرد .
    اینجوری لا اقل کاربر های معمولی نمی تونن حق برنامه نویسا رو بخورن...
    خب وقتی که سی دی رو رایت کنن ولی عملا نتونن ازش بهره برداری کنن خب مشکلی نیست دیگه. بزار رایت کنن تا ...

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    من یک قفلی خریدم که اصلا نمیشه از روش رایت کرد خیلی ازش راضیم تا بحال 2000 نسخه
    از یک نرم افزار رو حدود 2 سال هست که میفروشم اما قفل شکسته اش رو تو بازار ندیدم هرچند
    که میدونم میشه قفل اینم باز کرد اما خوب از بقیه بهتره.
    اما اینو میخوام واسه دوستان ردیف کنم . خوب مثل اینکه باید روش رو عوض کنم .
    آقای مرادی و آقای vbprogramer ممنون از کمکتون بهتون pm میدم اگر مایل باشید و وقت داشته
    باشید این طرح رو با هم بریم جلو

  10. #10
    ما که پاییم عزیز :wink:
    برو که بریم انشاالله که موفق باشی :wise1:

  11. #11
    آقا شرمنده من 2 زاریم کجه...
    این قفلی که میگید دقیقا چطوری میتونه کپی رایت رو محدود کنه؟؟
    شماره سریال سخت افزار ها برای هر سیستم متفاوته ... پس شما برای هر کاربر cd ی مخصوص رایت میکنید؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    نه عزیز اون کد با یک فرمول خاص و یک رمز برای هر تولید محصول تبدیل به یک رشته
    میشه که بایست یک جواب رو شما برای اجرا به شخص عودت بدید به این ترتیب
    اون کد تا زمانی که شخص کامپیوتر یا یکی از اجزا رو عوض نکرده بدون مشکل کار
    میکنه

  13. #13
    بابک جان دستت درد نکنه
    1- بنده یک نمونه مشابه با استفاده از کد بایوس نوشتم
    2- نمونه ها و کد هایی برای بدست آوردن سریال در دیگر قطعات کامپیوتری دارم
    3- قابلیت ارسال و دریافت این مشخصات را از طریق تلفن،اینترنت و... فراهم کردم
    اگر کمکی از دستم برآد در خدمتم.ضمنا اگر ما رو قابل بدونی از هم کاری با شما بسیار خوشحال خواهمشد.
    اما نتایج

    Description: x86 Family 15 Model 2 Stepping 9
    Processor ID: BFEBFBFF31010F29
    Status: OK
    Manufacturer: GenuineIntel
    Availability: Running/Full Power
    Load Percentage: 100
    Current Clock Speed: 2822 MHz
    Maximum Clock Speed: 2822
    Level 2 Cache Size: 0
    Level 2 Cache Speed:
    Power Management Supported: False

    ضمنا اطلاعات بازگردانده شده با wmi تا آنجایی که من تست کردم غیر قابل اعتماد است. لا اقل برای قفل

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    ممنون آقای مفیدی
    منم به این نتیجه رسیدم که باید از فکر wmi بیام بیرون چون اصلا قابل اعتماد نیست منم یکسری
    کد دارم که باید از اونا استفاده کنم حالا شما و خانم بهار و دو تا دیگه از دوستان هستند که بکمک
    هم این کار و انجام بدیم.
    خیلی خیلی ممنون از کمکتون

  15. #15
    من از یک او سی ایکس استفاده می کردم که سریال یک قطعه خاص را نمایش می داد .اما روی لپ تاپ اصلا جواب نداد ومن ناچار شدم از wmi استفاده کنم اما حالا که می گین قابل اعتماد نیست من نگران شدم . اگه راه حلی می دانید به من هم بگین.
    http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=15199

  16. #16
    <span dir=ltr>
    Description: x86 Family 15 Model 2 Stepping 9
    Processor ID: BFEBFBFF51010F29
    Status: OK
    Manufacturer: GenuineIntel
    Availability: Running/Full Power
    Load Percentage:
    Current Clock Speed: 2673 MHz
    Maximum Clock Speed: 4000
    Level 2 Cache Size: 0
    Level 2 Cache Speed:
    Power Management Supported: False
    </span>

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    حالا اینکه روی لپ تاپ جواب نمیده زیاد مسئله ایی نیست من وقتی توی دل این ocx
    با resourcer hacker میگشتم به یک صفحه برخوردم کن نوشته بود زمان استفاده از این
    Activex تمام شده و شما باید نسخه اصل اونو بگیرید .
    منم با اینکه اطلاعات خوبی میداد و خودش هم نوشته بود که این برنامه رایگان هست
    حقیقت با دیدن اون صفحه ترسیدم استفاده کنم که بعد از مدتی بازی در بیاره.
    حالا شما کدوم رو باور دارید صفحه مخفی داخل برنامه رو یا اطلاعاتی رو که خودش
    میگه رایگانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    آدس یکی از سایتهایی که این ocx رو عرضه میکنه

    http://www.vb-fun.de/cgi-bin/loadfra...nente0042.shtml

    اینکه میگم wmi قابل اعتماد نیست یعنی من میبینم که یکسری
    سریالها رو مخصوصا روی cpu تکراری میده .
    در ضمن آقای مفیدی اون dll ایی که یک مثال با فاکس پرو داشت
    رو شما توی vb استفاده کردید ؟ جواب گرفتید ؟
    من یک سورس ++VC دیدم که سریال cpu رو میداد اگر چاره ایی
    نبود پیداش کنم و تبدیل به یک dll یا ocx بکنیم.
    دوستان چه پیشنهاد دیگه دارند ؟
    من فکر کنم این تاپیک رو ول نکنیم تا به یک جواب برسیم

  19. #19
    http://msdn.microsoft.com/downloads/...mi/default.asp

    این لینک را هم که در برنامه گذاشتین من رفتم و صفحه باز نمی شود.
    در مورد اون ocx من خودم هم مشکوک هستم. اما به جز wmi راه دیگری پیدا نکردم که اون هم در win98 ,win me جواب نمی دهد.
    البته الان من win98se دارم واون برنامه اولیه شما کار کرد.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    شما توی wmi چی رو پیدا میکنید بعنوان یک اطلاعات واحد ؟
    یعنی چه اطلاعاتی هست که شما روی اون تکیه کردید و در
    ضمن از هر کامپیوتر به کامپیوتر دیگه فرق میکنه ؟

  21. #21
    نقل قول نوشته شده توسط coral
    <span dir=ltr>
    Description: x86 Family 15 Model 2 Stepping 9
    Processor ID: BFEBFBFF51010F29
    Status: OK
    Manufacturer: GenuineIntel
    Availability: Running/Full Power
    Load Percentage:
    Current Clock Speed: 2673 MHz
    Maximum Clock Speed: 4000
    Level 2 Cache Size: 0
    Level 2 Cache Speed:
    Power Management Supported: False
    </span>
    این ها مشخصات سیستم من بود که همان طور که دیدی processor ID اش با مال بقیه دوستان یکسان است.

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    منم به همین خاطر میگم که شما چه اطلاعاتی دارید که با بقیه کامپیوترها
    فرق میکنه ؟

  23. #23
    من از شماره سریال هارد استفاده کردم
    از اون dll که آقای مفیدی زحمت کشیدند نیز استفاده نکردم اما یک برنامه exe دیگه هم بود که روی سی پی یو های AMD کار نمی کرد باید به این موضوع هم توجه کنیم.
    برا همین من فکر کردم سریال هارد بهترین است

  24. #24
    در ضمن من در همین مباحث خواندم که کد سریال مادربورد ها هم ممکنه تکراری داشته باشه.
    من هم این تاپیک را تا نتیجه قابل اطمینان رها نمی کنم.

    راستی چطور از wmi استفاده کردی که در ویندوز 98 هم کار کرد؟

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    شماره سریال هارد رو با کدوم بخش wmi بدست میاری ؟
    در مورد استفاده از wmi تو ویندوز 98 که مشکلی نیست
    نسخه مربوطه به ویندوز 98 رو نصب کن

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    tehran
    پست
    144
    من فکر می کنم که شماره سریال هارد بهتره چون ممکنه یه نفر cpu سیستمش بسوزه
    ماردبورد هم همین طور

    البته من از یکی از دوستان شنیدم که برای این کار از شماره سریال پورت پرینتر استفاده کرده بود،برام جالب بود چون من فکر می کردم با شماره مادر بورد یکی باشه، :confy2:

  27. #27
    من نمونه کد را این جا می گذارم:


    نقل قول نوشته شده توسط VbMaster
    سلام خدمت همگی
    بابا یه سریال هارد اینقدر دردسر نمی خواد که

    اینم هدیه ناقابل از بچه های آبادان به مناسبت نیمه شعبان

    'Please Add a Text1

    Public Sub GetHardID&#40;&#41;
    Dim HardDiskSerial As SWbemObjectSet
    Dim Hd As SWbemObject
    Set HardDiskSerial = GetObject&#40;"winmgmts&#58;&#123;impersonationLev el=impersonate&#125;"&#41; _
    .InstancesOf&#40;"Win32_PhysicalMedia"&#41;
    For Each Hd In HardDiskSerial
    Text1.Text = Hd.Serialnumber
    Next
    End Sub

    Private Sub Form_Load&#40;&#41;
    Call GetHardID
    End Sub


    فقط یادتون نره که اول باید از Project >References کتابخانه Microsoft WMI Scripting Library V2.1 Library
    رو Add کنین
    8) 8) 8) 8-) 8-)
    اما اینکه فرموده بودبن در win98 می شه wmi را اجرا کرد، من برا همین کدی که الان فرستادم چند تا برنامه نصب کردم که فایده ای نداشت .یعنی
    Microsoft WMI Scripting Library V2.1 Library
    را پیدا نمی کرد. حالا اگه به نتیجه مطلوب رسیدی منو بیخبر نذار

  28. #28
    در مورد سریال cpu قبلا هم عرض کردم در 3 به بعد جواب میده و در معادلش AMD K6 به بعد.
    اما mac ادرس از همه بهتره قاعدتا باید یونیک باشه(هرچند من خودم شخصا تکراریش را هم دیدم) :strange:
    اما در مورد سریال بایوس
    عرض کنم که(چون تفریبا حدود 7-8 ماه مداوم روش وقت گذاشتم)
    چون تعداد شرکتهای عرضه کننده بایوس محدود است حداکثر با متفرقه 92-93 تا است(بقیه از license دیگران استفاده میکنند. و کدینگ سریال در بایوس هم یک کدینگ چند قسمتی است که هر کدام معرف یک چیزی بخوصوص است احتمال وجود تکراری در آن کوچکتر یا مساوی قسمت کوچکی از یک خط تولید یک کارخانه به سفارش یک شرکت در یک روز خاص است(لطفا با تامل بخوانید)
    لذا با فرضیات فوق این احتمال ناچیز را میتوان ندیده گرفت.
    اما پروسه خواندن این شماره نسبتا سخت است. اگر دوستان مایل باشند ادامه دهیم

  29. #29
    به نظر من باید به یک نتیجه اساسی برسیم و مساله را ول نکنیم.

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    خوب اگر شماره سریال بایوس و شماره سریال هارد و mac ادرس رو با هم join کنیم
    تقریبا unique میشه
    من برای ویندوز 98 از wmi98.exe استفاده کردم بدون هیچ مشکل و دردسری
    راحت نصب و استفاده شد از سایت میکروسافت گرفتمش

  31. #31
    این هم فکر خوبی است .آقا بابک اون کدی که بهتون گفتم را روی 98 تست زدین؟

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    tehran
    پست
    144
    دقیقا ترکیب چند تا سریال عالیه

  33. #33
    باید کدی که می نویسیم روی همه سیستم عامل ها جواب بدهد.

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    بله روی کامپیوتر من مقدار
    F13RR7EE
    رو برگردوند

  35. #35
    پس چرا برای من روی 98 جواب نمی دهد؟

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    شما هم همین رو نصب کردید ؟

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    tehran
    پست
    144
    اون کد را بزارید من هم روی چندتا سیستم اجرا کنم اینجا من از کامپیوتر ذغالی دارم تا مدرن با ویندوز 98 و2000وxp
    :mrgreen:

  38. #38
    نقل قول نوشته شده توسط کد نویس
    شما هم همین رو نصب کردید ؟
    منظورتون از همین چی است؟

  39. #39
    این هم تصویر اشکالی که می گیرد

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    نسخه شما 1.1 هست که این کد برای نسخه 1.2 نوشته شده آخرین نسخه
    از اینجا بگیرید

    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

    حال باتوجه به نتایج اگر ما کد سی پی یو بهمراه ماکزیمیم سرعت بهمراه سریال هارد
    ترکیب کنیم بعد بک کد بایوس آقای مفیدی رو هم بذاریم کنارش تقریبا مشکل حل میشه

    BFEBFBFF00000F29 2680
    BFEBFBFF00000F33 2813
    BFEBFBFF00000F29 2679
    BFEBFBFF00000F29 2018
    BFEBFBFF31010F29 2822
    BFEBFBFF51010F29 4000

    منتظر نظر دوستان

صفحه 1 از 9 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •