مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما راجع به اين روش

رای دهنده
32. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • عالي

    19 59.38%
  • خوب

    10 31.25%
  • متوسط

    0 0%
  • ضعيف

    3 9.38%
صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 55 از 55

نام تاپیک: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار حمید محمودی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    0x0001
    پست
    642

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    سلام،

    فایل بانک اطلاعاتی رو میشه در ریسورس قرار داد؛ ولی تا اونجایی که اطلاع دارم برای ارتباط با اون ، باید در مکانی از هارد بازیابی/اکسترکت بشه و باهاش ارتباط برقرار کرد؛
    موفق باشید.

  2. #42

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    نقل قول نوشته شده توسط htaccess مشاهده تاپیک
    سلام،

    فایل بانک اطلاعاتی رو میشه در ریسورس قرار داد؛ ولی تا اونجایی که اطلاع دارم برای ارتباط با اون ، باید در مکانی از هارد بازیابی/اکسترکت بشه و باهاش ارتباط برقرار کرد؛
    موفق باشید.
    سلام

    اگه در ریسورس قرار بدم ، بعدش با چه دستوری ، در مسیری که برنامه وجود داره اکسترکت کنم ؟
    ممنون میشم راهمنایی بفرمایید

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار حمید محمودی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    0x0001
    پست
    642

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----


    Public Function SaveResItemToDisk( _
    ByVal iResourceNum As Integer, _
    ByVal sResourceType As String, _
    ByVal sDestFileName As String _
    ) As Long
    '=============================================
    'Saves a resource item to disk

    'Returns 0 on success, error number on failure
    '=============================================

    'Example Call:
    ' iRetVal = SaveResItemToDisk(101, "CUSTOM", "C:\myDB.MDB")

    Dim bytResourceData() As Byte
    Dim iFileNumOut As Integer

    On Error GoTo SaveResItemToDisk_err

    'Retrieve the resource contents (data) into a byte array
    bytResourceData = LoadResData(iResourceNum, sResourceType)

    'Get Free File Handle
    iFileNumOut = FreeFile

    'Open the output file
    Open sDestFileName For Binary Access Write As #iFileNumOut

    'Write the resource to the file
    Put #iFileNumOut, , bytResourceData

    'Close the file
    Close #iFileNumOut

    'Return 0 for success
    SaveResItemToDisk = 0

    Exit Function
    SaveResItemToDisk_err:
    'Return error number
    SaveResItemToDisk = Err.Number
    End Function

  4. #44

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    ممنون زحمت کشیدید
    کدی گذاشتید درست بود
    حالا اگه بخوام این فایل پس از بسته شدن برنامه از بین ببرم باید از چه کدی استفاده کنم ؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 اسفند 1393 در 00:06 صبح

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار حمید محمودی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    0x0001
    پست
    642

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    حالا اگه بخوام این فایل پس از بسته شدن برنامه از بین ببرم باید از چه کدی استفاده کنم ؟؟
    فکر میکنم حذف کردن فایل در زمان خروج از برنامه کافی باشه.

        Kill "C:\myDB.MDB"
    روش های دیگه هم اینجا ذکر شده؛

  6. #46

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    ممنون دوست عزیز
    از این روش استفاده کردم ولی فکر کنم قبلش باید فایل بسته بشه (آزاد بشه) و بعدش بتونم فایل حذف کنم
    حالا چطور میتونم ببندمش ؟؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 اسفند 1393 در 00:06 صبح

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار حمید محمودی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    0x0001
    پست
    642

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    مطمئن نیستم ولی از اونجایی که روش این تاپیک بر اساس بانک اطلاعاتی هست و از Data control استفاده شده، فکر میکنم با بستنش میتونید فایل رو هم ازاد کنید؛

         Data1.Recordset.Close

    Data1.Database.Close


    فقط تست نکردم؛ تست کنید ببنید جواب میده یا نه...

    البته بانک اطلاعاتی اکسس فایلی با پسوند .ldb میسازه که نشون دهنده باز بودن فایله؛ و به نظر میرسه که وقتی برنامه از حافظه خارج شد؛ ارتباط Data control با اون فایل قطع میشه و نیازی به بستن به صورت دستی بوجود نمیاد. چون اون فایل .ldbهم از بین خواهد رفت با بستن برنامه...

  8. #48

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    نقل قول نوشته شده توسط htaccess مشاهده تاپیک
    مطمئن نیستم ولی از اونجایی که روش این تاپیک بر اساس بانک اطلاعاتی هست و از Data control استفاده شده، فکر میکنم با بستنش میتونید فایل رو هم ازاد کنید؛

         Data1.Recordset.Close

    Data1.Database.Close


    فقط تست نکردم؛ تست کنید ببنید جواب میده یا نه...

    البته بانک اطلاعاتی اکسس فایلی با پسوند .ldb میسازه که نشون دهنده باز بودن فایله؛ و به نظر میرسه که وقتی برنامه از حافظه خارج شد؛ ارتباط Data control با اون فایل قطع میشه و نیازی به بستن به صورت دستی بوجود نمیاد. چون اون فایل .ldbهم از بین خواهد رفت با بستن برنامه...

    ممنون دوست عزیز از وقتی که گذاشتی و جواب دادید .
    بله این دستور درست بود
    Data1.Database.Close

  9. #49

    چند زبانه کردن رشته های داخل برنامه !

    سلام مجدد خدمت دوستان واساتید گرامی
    من از روشی که جناب vbhamed ذکر کردند ، برای چند زبانه کردن نرم افزارمیخوام استفاده کنم
    حالا میخوام بدونم چطور میتونم رشته های داخل برنامه رو هم چند زبانه کنم ؟!
    و سوال دیگه اینکه اگه یک رشته حدود 500 کاراکتر یا بیشتر باشه ، ایا بازم میشه از این روش استفاده کرد ؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 اسفند 1393 در 00:07 صبح

  10. #50

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    سلام

    براي رشته هاي داخل برنامه بهترين راه اينه كه از يك شماره Id براي هر رشته استفاده كرده و ابتداي برنامه يا ابتداي نمايش هر فرم، رشته هاي مربوط به اون رو از ديتابيس بخونيد
    ضمنا تعداد كاراكتر محدوديت خاصي نداره اگر بزرگ بود مي‌تونيد از فيلد memo استفاده كنيد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  11. #51

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    سلام
    شوربختانه من تا حالا با اکسس کار نکردم ، در این زمینه کاملا مبتدی هستم
    اگه براتون امکان داره یک فایل اکسس ایجاد کنید که کاراکتر بیشتر از 255 تا توش جا بگیره (اخه اون فایلی که شما تو برنامه تون استفاده کرده بودید رو نتونستم سایز فیلد هارو تغییر بدم !)
    و یک مثال بزنید که چه جوری ID رو در فایل اکسس وارد کنم و بعدش چطوری توی برنامه فراخوانی کنم
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    باتشکر از حسن توجه شما
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 اسفند 1393 در 00:07 صبح

  12. #52

    نقل قول: چند زبانه کردن رشته های داخل برنامه !

    سلام

    در زمينه كار با ديتابيس تو سايت نمونه زياد هست
    Id يك فيلد در اكسس هست، ضمنا سايز فيلد اگر از نوع Text باشه نمي تونه خيلي زياد باشه بلكه بايد نوعش Memo انتخاب بشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  13. #53

    نقل قول: چند زبانه کردن رشته های داخل برنامه !

    سلام
    اگه داخل برنامه ای که زحمت کشیدید وساختید ، فراخوانی یک رشته رو هم بهش اضافه کنید (برای تغییر زبان) دیگه نور اعلا نور میشه
    (توی سایت هم سرچ کردم ولی چیزی متوجه نشدم)
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 اسفند 1393 در 00:07 صبح

  14. #54

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    سلام

    به برنامه ارتباطي نداره و تغييري توي اون نياز نيست، نوع فيلد بايد داخل بانك تعيين بشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  15. #55

    نقل قول: ---- آموزش ساخت برنامه چند زبانه با مثال 4 زبانه ----

    سلام

    دوستان، اين روش يك سري مزاياي ديگه هم داره كه سایر روشها ندارند یا محدودیت بسیاری دارند که مي‌تونيد در زير ببينيد

    1 - عبارات مشابه در فرمهاي مختلف نياز به ترجمه مجدد ندارند و به همين دليل تغيير ترجمه يك عبارت هم كار راحتيه و فقط يكبار انجام ميشه نه به تعداد اشياء

    2 - زمان لازم جهت چند زبانه كردن يك برنامه به شدت كاهش پيدا مي‌كنه

    3 - مي‌تونيد رشته هاي بسيار بزرگ رو هم به راحتي ترجمه كنيد مثلا يك مقاله بزرگ كه داخل تكست باكس Multiline هست چون مي‌تونيد براش فيلد Memo در نظر بگيريد و اين يعني عدم محدوديت

    4 - با گسترش اين روش مي‌تونيد حتي اصوات و تصاوير رو هم ترجمه كنيد !!!! يعني مثلا براي زبان انگليسي از اصوات انگليسي و براي فارسي از اصوات فارسي استفاده كنيد

    5 - مي‌تونيد با اين روش برنامه هايي كه توسط افرادي ديگه نوشته شده و فقط فایل exe اونها در دسترسه رو هم با در آوردن هندل اشياء اون برنامه ترجمه كنيد
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 06 مرداد 1395 در 15:16 عصر
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

صفحه 2 از 2 اولاول 12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •