نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل راست به چپ نبودن listbox ویژوال فاکس پرو در ویندوز xp

  1. #1

    مشکل راست به چپ نبودن listbox ویژوال فاکس پرو در ویندوز xp

    در رابطه با مشکل راست به چپ نشدن لیست باکس آن هم فقط در محیط ویندوز اکس پی آیا تاکنون رفع مشکل کرده اید؟ (این مشکل در ویندوز 98 نمی باشد چون از خصلت righttoleft = .t تبعیت می کند) ولی در محیط ویندوز اکس پی این تبعیت نمی باشد
    حتی با ارتقاء به ویژوال فاکس پرو 8 هم این مشکل حل نشد؟ آیا کسی توانسته این مشکل را حل کند

  2. #2
    سلام

    اگه خواستید میتونید از کنترل OLE که در Microsfot Form 2 listbox استفاده کنید. البته به خوبی خود کنترل فاکس نیست اما راست به چپ خوبی داره. بقیه عناصر دیگه این Ocx هم خوبه. یادتون نره دو فایل FM20.dll و FM20enu.dll و Msvbvm60.dll هم باید وجود داشته و رجیستر بشه.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  3. #3
    آقا رضا خیلی ممنون و متشکر از دیگر عناصر موجود در این ocx چگونه می توان مطلع شد و با عرض معذرت چگونه می توان این سه فایل dll را رجیستر کرد آیا با قرار دادن این فایها در کنار فایل exe خروجی برنامه مشکل حل نمی شود؟!

  4. #4
    و مجددا به هنگام استفاده از ocx , dll در پنجره خصوصیات ، خصائص (propreties) کاملی از آن شیء نمی آید برای تشخیص خصوصیات و ویژگی های آن شیء چه باید بکنیم؟

  5. #5
    و برای grid نیز همین مشکل می باشد برای آن نیز راه حلی موجود می باشد؟ یعنی در ویندوز xp با وجود خصلت rightoleft=.t. باز فیلدها از سمت چپ آرایش پیدا می کنند؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    شما باید در برنامه نصبتون که حتما با installshield می سازید این فایلها رو رجیستر کنید
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  7. #7
    آقا رضا ممنون از پاسخ دهی در رابطه با رجیستر کردن توسط برنامه installshield در صورت امکان درخصوص ole مربوطه راهنمایی بیشتری بفرمائید (و یا مورد مشابه ) ولی سؤال اصلی من همچنان باقی است که چرا خود فاکس پرو از این خصلت righttoleft=.t. در هیچ قسمتی تبعیت نمی کند (البته فقط در ویندوز xp) حتی در نسخه های 8 و9 آن (مثل: menu,caption of form, listbox,و...) با تشکر

  8. #8
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    :mad:
    من که دیگه نمی فهمم چی بگم من ویندوز xp دارو و ویژوال فاکس 8 بدون هیچ مشکلی
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  9. #9
    سلام

    ببخشید که دیر جواب میدم.

    بله حق با شماست اما میکروسافت در این مورد پیشنهاداتی داده که ویندوز 2000 ,XP را چطوری برنامه عربی باهاش کار کرد. اما شما که نمیتونید این اطلاعات را به کاربرانی که برنامه شما را نصب می کنند بگید و درست هم نیست بهتر از کنترلهای دیگه مثل همین Microoft form 2 استفاده کنید.
    در مورد Grid با برنامه نویسی جهت Keypress این مشکل را حل کنید و اصلا از خصلت RightToLeft استفاده نکنید. و ترتیب ستونها را هم درست انتخاب کنید.
    آقای بینیاز به این دلیل میگن مشکلی نیست چون راست به چپ کردن را کامل در ویندوز Xp حل کرده اند.
    یعنی http://www.microsoft.com/middleeast/...ualFoxPro.aspx به شما میگه چکار کنید.
    راستی این Dll است که در آن چند Ocx جمع شده است در آن با اضافه کردن OleControl و یافتن هر کدام می تونید اونها را نصب کنید.

    راستی فکر نکنید زبانهای دیگه مثل بیسیک در فارسی مشکلی ندارند. همین Grid در بیسیک خیلی بد کار میکنه و مثل فاکس نمیشه هر عنصری را که خواستی به اون اضافه کنی.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

تاپیک های مشابه

  1. شرط خالی بودن listbox
    نوشته شده توسط sarnev6t در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 19:22 عصر
  2. listBox
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 07 دی 1385, 03:07 صبح
  3. مشکل با listbox
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 آبان 1385, 00:34 صبح
  4. چطور نام همه کلاینت ها در برنامه را میتوان در listbox که در فرم کلاینت قرار دارد اضاف
    نوشته شده توسط eshaghrahimy در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1385, 18:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •