نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آیا DLL هایی که با نسخه های دات نت نوشته میشوند قابل استفاده در vb6 هستند؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    281

    آیا DLL هایی که با نسخه های دات نت نوشته میشوند قابل استفاده در vb6 هستند؟

    آیا DLL هایی که با نسخه های دات نت(vb 2005- vb 2008) نوشته میشوند قابل استفاده در vb6 هستند؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: آیا DLL هایی که با نسخه های دات نت نوشته میشوند قابل استفاده در vb6 هستند؟

    نقل قول نوشته شده توسط Hadiir.net مشاهده تاپیک
    آیا DLL هایی که با نسخه های دات نت(vb 2005- vb 2008) نوشته میشوند قابل استفاده در vb6 هستند؟

    خیر دوست عزیز . اون کامپونت ها از تکنولوژی .Net استفاده می کنند و در VB6 قابل اجرا نیستند .


    باتشکر احسان

  3. #3

    نقل قول: آیا DLL هایی که با نسخه های دات نت نوشته میشوند قابل استفاده در vb6 هستند؟

    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    281

    نقل قول: آیا DLL هایی که با نسخه های دات نت نوشته میشوند قابل استفاده در vb6 هستند؟

    ممکنه یه آموزش فارسی براش درست کنین و یا اینکه یه سمپل براش بذارین.
    تشکر

  5. #5

    نقل قول: آیا DLL هایی که با نسخه های دات نت نوشته میشوند قابل استفاده در vb6 هستند؟

    اصولا در جواب اشخاص برنمی دارم مقاله بنویسم. (از انجام تکالیف دیگران خوشم نمی یاد)
    اما چون سوالت ، سوال خیلیای دیگه هم بود ، یه نیمچه مقاله ای نوشتم :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=150913
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •