نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آیا امکان Login کرن سایت ها از طریق یرنامه ها هست؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    281

    آیا امکان Login کرن سایت ها از طریق یرنامه ها هست؟

    آیا امکان Login کرن سایت ها از طریق یرنامه ها هست؟

    یعنی می تونیم برنامه ای بنویسیم که در صورت داشتن Username و Password صحیح این اطلاعات رو بهش ارسال کنیم و واردش بشیم.

  2. #2

    نقل قول: آیا امکان Login کرن سایت ها از طریق یرنامه ها هست؟

    اگه سایت مربوطه اجازه ی دستیابی بده چرا نشه باید برنامه نویسی Winsock یاد داشته باشی...

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    281

    نقل قول: آیا امکان Login کرن سایت ها از طریق یرنامه ها هست؟

    ایا نمونه ی دینامیکی رو هم سراغ دارید که قبلا نوشته شده باشد؟ و من با دادن اطلاعات خودم لوگین بشم؟

  4. #4

    نقل قول: آیا امکان Login کرن سایت ها از طریق یرنامه ها هست؟

    ببینید بسگی داره کجا می خواین لاگین بشین آیا پورت های اون سرور باز هستن و اجازه دسترسی می دن..
    من خودم نمون ی آماده در دسترس ندارم ولی تو همین سایت بگیردین هم پیدا میشه...

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: آیا امکان Login کرن سایت ها از طریق یرنامه ها هست؟

    دوست عزیز در مورد سورس اصلا فکرش و نکن . این جور سورس ها Priv8 هستن .

    کسی دیونه هست اگر همچین سورس هایی رو به صورت Free برروی نت قرار بده .

    در مورد Login کردن اگر به سایتهایی مثل این سایت باشه که از Vbulletin استفاده می کنند فکرشم نکنید چون باید به طور کامل تمام اجزای سایت رو آنالیز کنید . پس باید اول اطلاعات کاملی در مورد Header ها پیدا کنید . سپس باید تمام اطلاعات ارسالی از سایت به سرور رو Sniff کنید .

    اون وقت شاید بتونید کارهایی کنید .

    من خودم برای بیشتر سیستم ها Spamer نوشتم .


    باتشکر احسان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •