نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: باز كردن يك فرم فرزند با استفاده از كليك كردن يك button

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    پست
    9

    باز كردن يك فرم فرزند با استفاده از كليك كردن يك button

    سلام من تازه به جمع برنامه نويسان #c پيوستم.يه سوال داشتم.من چه طور مي تونم با كليد بر روي يك button يك فرم ديگه باز كنم كه توي اون فرم يك سري كارهاي ديگه انجام بدم؟
    مي خوام انواع نشون دادن فرم رو بفهمم.مثلا فرم اصلي من هنوز نشون داده بشه يا فرم اصلي من زير فرم دومي قرار بگيره و من بتونم با drag and dropجاهاشون رو تغيير بدم ممنون

  2. #2

    نقل قول: باز كردن يك فرم فرزند با استفاده از كليك كردن يك button

    از دو متد Show و ShowDialouge می توانید استفاده کنید . ( Spell لغات دقیق نیست. )
    متد اولی باعث باز شدن فرم جدید می شود . و امکان کار بر روی فرم قبلی نیز وجود دارد .
    در متد دوم تنها کنترل برنامه روی فرم جدید می باشد. و به محض اتمام کار ( بسته شدن ) زیر روال Load فرم پدر فراخوانی می شود.

    خوش باشید ...

  3. #3

    نقل قول: باز كردن يك فرم فرزند با استفاده از كليك كردن يك button

    سلام دوست عزیز . میتونی با دو بار کلیک روی button از فرم دومی که میخوای نشون بدی یه شی بسازی و نشونش بدی :

    ;()form 2 frm =new form2

    ;()form2.showdialog
    ;()this.exit

  4. #4

    نقل قول: باز كردن يك فرم فرزند با استفاده از كليك كردن يك button

    دوستان فرم اول من فرم پدر هست ولی چگونه می تونم بقیه فرمها را فرم فرزند کنم و با یک کلیک در منوی باز شوی خود فرم فرزند در فرم پدر باز بشه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: باز كردن يك فرم فرزند با استفاده از كليك كردن يك button

    سلام این رو داخل رویداد کلیک button بنویس فکر کنم کارت رو را بندازه
    ChildForm formchild=new ChildForm();
    formchild.MdiParent=this;
    formchild.Show();

  6. #6

    نقل قول: باز كردن يك فرم فرزند با استفاده از كليك كردن يك button

    دوست عزیز من یک فرم تو پروژم دارم الان و خاصیت isMdicontianer=true به یک فرم پدر تبدیا کردم حالا فرم جدیدی که به پروژه اضافه می کنم چگونه می توانم به فرم فرزند تبدیل کنم و با کد نویسی آن را باز کنم

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار notelo
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران البته که تهران
    پست
    84

    Exclamation نقل قول: باز كردن يك فرم فرزند با استفاده از كليك كردن يك button

    سلام

    یه سر به این لینک بزن شاید جواب سوالت رو پیدا کردی...
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=148588

  8. #8

    نقل قول: باز كردن يك فرم فرزند با استفاده از كليك كردن يك button

    مشکلم در این زمینه حل شد
    ولی آیا مثل VB رخدادی به نام RESIZE داره که اگه فرم تغییر اندازه داد یک سری از اتفاقات بیافتد

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار notelo
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران البته که تهران
    پست
    84

    نقل قول: باز كردن يك فرم فرزند با استفاده از كليك كردن يك button

    سلام

    بله وجود داره...

    از رویداد ClientSizeChanged استفاده کنید.

  10. #10

    نقل قول: باز كردن يك فرم فرزند با استفاده از كليك كردن يك button

    سلام دوستان من موفق شدم به وسیله فرم پدر فرم فرزند را درون فرم پدر باز کنم
    حالا نیاز پیدا کردم که یک فرم دیگه از درون فرم فرزند بزنم و فرم فرزند بسته بشه و فرم دیگری جای این فرم درون فرم پدر باز یشه ولی هر کاری می کنم روی بقیه فرم ها باز می شه
    از روش farhaneh استفاده کردم

  11. #11

    نقل قول: باز كردن يك فرم فرزند با استفاده از كليك كردن يك button

    از اساتید گرامی کسی نیست کمک کند خیلی حیاتی است

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: باز كردن يك فرم فرزند با استفاده از كليك كردن يك button

    با سلام همین اعمل رو چگونه در wpf میشه اجرا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •