نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: برچسب a

  1. #1

    برچسب a

    سلام خسته نباشید .چه جوری با برچسب a که برای لینک است میشه یک مقدار یک فیلد را به صفحه دیگه فرستاد.راستش به من گفتن توی برچسب a یک علامت هست که میشه این کار را کرد . میشه کمکم کنید .مرسی.

  2. #2

    نقل قول: برچسب a



    <a href="http://www.domain.com/?var=value"></a>


  3. #3

    نقل قول: برچسب a

    سلام خسته نباشيد اولاً ممنون از اينكه پاسخ داديد.من همين كار را ميكنم .مي خوام بدونم تو صفجه دوم كه صفحه لينك داده شده است.چيكار بايد كرد بايد بيايم بگيم بياد محتواي آن ركورد از جدول را نشان بده كه مثلا ً آيديش برابر با اون متغير توي صفحه قبل است ؟ ممنون ميشم جوابم و بدين.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: برچسب a

    با سلام
    برای این کار شما باید به یک زبان تحت وب آشنایی داشته باشید .(پیشنهاد میکنم ابتدا یک زبان تحت وب رو یاد بگیرید )
    اما در PHP به این شکل در صفحه دوم به مقدار Query String دسترسی پیدا میکنیم .
    <?php
    echo $_GET['var'];
    ?>

    با این دستور مقدار ارسالی چاپ میشود .
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: برچسب a

    با سلام و خسته نباشید
    چگونه می توان لینکی بدون زیرخط با رنگ دلخواه و همچنین رنگ دلخواه بعد از کلیک در usercontrol با برچسب a ایجاد کرد.
    با تشکر

  6. #6

    نقل قول: برچسب a

    نقل قول نوشته شده توسط rahmati.nasrin مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید
    چگونه می توان لینکی بدون زیرخط با رنگ دلخواه و همچنین رنگ دلخواه بعد از کلیک در usercontrol با برچسب a ایجاد کرد.
    با تشکر
    <style type="text/css">
    A{text-decoration:none;color:Red}
    A:visited{color:Blue}
    </style>

  7. #7

    نقل قول: برچسب a

    نقل قول نوشته شده توسط anvari مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشيد اولاً ممنون از اينكه پاسخ داديد.من همين كار را ميكنم .مي خوام بدونم تو صفجه دوم كه صفحه لينك داده شده است.چيكار بايد كرد بايد بيايم بگيم بياد محتواي آن ركورد از جدول را نشان بده كه مثلا ً آيديش برابر با اون متغير توي صفحه قبل است ؟ ممنون ميشم جوابم و بدين.
    با asp تو خود صفحه ....
    <% string value = Request.QueryString["var"];  %>
    تو code behinde
     protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string value = Request.QueryString["var"];
    }

    با javascript
    function queryStr(key) {
    var qStr = window.location.search.substring(1);
    var pairs = qStr.split("&");
    for (i = 0; i < pairs.length; i++) {
    var keyvalue = pairs[i].split("=");
    if (keyvalue[0] == key) {
    return keyvalue[1];
    }
    }
    }

    var value = querySt("key");

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •