نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    Unhappy نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار

    سلام خدمت تمام برنامه نويساي محترم
    من واسه يه پروژه احتياج دارم که بتونم به تعدادي که نميدونم ( يعني تو Run Time مشخص ميشه ) تو متن تکست باکس و ليبل ام فرمول رياضي ( همه نوع از کسري گرفته تا مثلثاتي و توان دار و لگاريتمي و . . .) و نمودار رياضي داشته باشم در مورد وجود نمودار تو متن کنترل ها که شک دارم بشه ولي براي فرمول خوهشا راهنماييم کنيد در ضمن ميخوام يه جوري باشه اين فرمول ها رو بتونم تو يه بانک مثل اکسس ذخيره کنم
    براي نمودار هم هر راهي به ذهنتون ميرسه خوشحال ميشم بدونم
    پيشاپيش از همه ي عزيزان متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار

    دوستان عزیز بذارین سوالم رو یه جور دیگه هم مطرح کنم هر کدوم رو راحت تر بودید جواب بدید :
    سیمبل های توی ورد ( به عنوان مثال ) کد اسکی یا چیز دیگه ای دارند که بشه ازشون برای اینکار استفاده کرد ؟؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ehsan248
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    استان یزد
    سن
    39
    پست
    77

    نقل قول: نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار

    سلام می تونی از کامپوننت Math Ml استفاده کنی تو اینتر نت پیداش می کنی برای نوشتن فرمول های ریاضی ولی ذخیره کردنش سخته تو اکسس

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار

    دوستان عزیز خواهشا اونایی که تجربه همچین کاری رو دارن راهنمایی خودشون رو دریغ نکنن
    هنوز مشکل ادامه داره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار

    دوست عزیز یه نگاهی به لینک زیر بنداز (سال نو هم مبارک)
    شاید اصلا بدردت نخوره ... شرمنده
    کلیک کن

  6. #6
    کاربر جدید آواتار narges26
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    8

    نقل قول: نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار

    سلام بر دوستان عزیز
    من میخوام یه نمودار بر اساس دو فیلد از دو جدول مختلف که با هم ارتباط یه به چند دارند رسم کنم
    من سعی کردم از قسمت chart در کریستال ریپورت استفاده کنم ولی نتونستم
    لطفا راهنمایی ام کنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار

    سلام من یه بار این کارو کردم (فرمولهای ریاضی) .
    من با همین mathl کار کردم
    این کامپوننت خوبه ولی rtl رو ساپورت نمی کنه . واسه همین مجبور شدم متن رو جدا بگیرم و فرمول های ریاضی رو هم جدا .
    هم xml ذخیره می کنه هم عکس که من عکس رو انتخاب کردم .
    موفق باشید .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    نقل قول: نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار

    كل سايت رو زير و رو كردم!!!! فقط سوال هاي بي جواب بود!
    لطفا اگه كسي با كامپوننت MathML كار كرده بگه چطور يك فرمول تبديل شده به عكس كه در ديتابيس ذخيره شده رو توي همين كامپوننت Load كنم؟!!!(نمايش بدم!!!! )
    بوسيله اين متد ذخيره كردم : MC_saveAsJPEG
    احتمالا براي Load از MC_loadFromJPEG بايد استفاده كنم ولي ورودي اش مسير فايل ه اما من ميخوام از ديتابيس باشه!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله شاپرک : چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390 در 14:48 عصر

  10. #10

    نقل قول: نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار

    میتونی برای هر سیمبل یه control / componnent بنویسی که یه اسم داشته باشه ( برای ذخیره کردن ) و یه شکل که بشه توی فرم اونو Paint کرد ... برای ذخیره کردنشم میتونی از Serialize استفاده کنی ...
        [Serializable()]
    public class Kasr : Control
    {
    public string TopExp { get; set; }
    public string BottomExp { get; set; }

    public Kasr()
    {
    this.Width = 100;
    this.Height = 60;
    }
    public Kasr(string top, string bottom)
    {
    this.TopExp = top;
    this.BottomExp = bottom;
    }

    protected override void OnPaint(PaintEventArgs e)
    {
    SizeF topSize = e.Graphics.MeasureString(this.TopExp, this.Font);
    SizeF bSize = e.Graphics.MeasureString(this.BottomExp, this.Font);
    SizeF lineSize = new SizeF(Math.Max(topSize.Width, bSize.Width), 5);

    e.Graphics.DrawString(this.TopExp, this.Font, Brushes.Black, 0, 0);
    e.Graphics.DrawLine(Pens.Black, 0, (topSize.Height + lineSize.Height / 2), lineSize.Width, (topSize.Height + lineSize.Height / 2));
    e.Graphics.DrawString(this.BottomExp, this.Font, Brushes.Black, 0, topSize.Height + lineSize.Height);
    }

    public void Save()
    {
    BinaryFormatter writer = new BinaryFormatter();
    FileStream fileSt = new FileStream("d:\\formul.txt", FileMode.OpenOrCreate);
    writer.Serialize(fileSt, this);
    fileSt.Close();
    }

    public static Kasr Load()
    {
    BinaryFormatter reader = new BinaryFormatter();
    FileStream fileSt = new FileStream("d:\\formul.txt", FileMode.Open,FileAccess.Read);
    object obj = reader.Deserialize(fileSt);
    fileSt.Close();

    return (Kasr)obj;
    }
    }


    برای رسم نمودارهم MSChart هست ...
    آخرین ویرایش به وسیله exlord : چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390 در 14:42 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    نقل قول: نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار

    شما مطمئني به سوال من جواب دادي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اصلا با MathMl كار كردي؟؟؟؟!!!!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار

    كل سايت رو زير و رو كردم!!!! فقط سوال هاي بي جواب بود!
    لطفا اگه كسي با كامپوننت MathML كار كرده بگه چطور يك فرمول تبديل شده به عكس كه در ديتابيس ذخيره شده رو توي همين كامپوننت Load كنم؟!!!(نمايش بدم!!!! )
    بوسيله اين متد ذخيره كردم : MC_saveAsJPEG
    احتمالا براي Load از MC_loadFromJPEG بايد استفاده كنم ولي ورودي اش مسير فايل ه اما من ميخوام از ديتابيس باشه!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببینید من به اینصورت عمل کردم :( البته برای خیلی وقت پیشه شاید درست نتونم بیان کنم)
    من متن سوال رو جدا می گرفتم و فرمول هم جدا
    این سوال رو در نظر بگیرید :
    حاصل عبارت 2+2 را حساب کنید .
    من متن سوال رو تو دیتابیس به اینصورت ذخیره می کردم :
    حاصل عبارت #123456# را حساب کنید .
    عددی که داخل ## هست ID عکسی هست که از MathML خروجی گرفتم ( همون 2+2 ) و توی دیتابیس بعنوان عکس ذخیره کردم .
    زمان نمایش سوال هم توی متن سوال هرجا به ## میرسیدم عدد داخل ## رو توی جدول عکسهام سلکت میکردم و کل سوال رو توی یه RitchTextBox یا یه لیبل نشون میدادم.
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم .
    موفق باشید .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    نقل قول: نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار

    سوال من فقط اينه :
    عكسي (عكس فرمول) كه با استفاده از Mathml توي ديتابيس ذخيره كردم دوباره توي MathMl چطور Load كنم؟ !!!!!
    همين!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار

    من توی mathml لود نکردم توی چندتا لیبل تمام متنها و فرمولهای یه سوال رو نمایش دادم .
    ولی شما با توضیحاتی که دادی میتونی از دیتابیس بخونی و روی دیسک ذخیره کنی و بعدش توی Mathml با متد MC_loadFromJPEG
    اونو لود کنی .

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    نقل قول: نوشتن فرمول های ریاضی و رسم نمودار

    مشكل همين جاست متد MC_loadFromJPEG
    به هر حال با اين توضيح كه دادي يه راهي به ذهنم رسيد كه يه جوري مشكلم رو فعلا حل كنم. ممنونم

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •