نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ASP.NET Web Matrix دانلود کنید و لذت ببرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ennovation
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    جای خوبیه . هواش عالیه
    پست
    110

    ASP.NET Web Matrix دانلود کنید و لذت ببرید

    سلام

    Microsoft APS.NET Web Matrix این برنامه تلفیقی از محیط windows application و web appliacation میباشد . با کمک این برنامه میتوانید صفحات وب خود را براحتی پردازش کنید . کار با این برنامه به مراتب راحتتر از محیط VS است و علاوه بر اون قادر هستید که مکان کنترلها را به سادگی مانند windows application انتخاب کنید.


    لینک
    http://www.asp.net/downloads/archived/web-matrix/

    با احترام

    آخرین ویرایش به وسیله ennovation : پنج شنبه 28 آبان 1388 در 16:19 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ennovation
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    جای خوبیه . هواش عالیه
    پست
    110

    نقل قول: ASP.NET Web Matrix دانلود کنید و لذت ببرید

    mail to me please:
    mohsenbox @yahoo.com

  3. #3

    نقل قول: ASP.NET Web Matrix دانلود کنید و لذت ببرید

    سلام

    اگه مشكل شما صرفا قراردادن كامپوننت ها در مكان مشخصي از فرم هست كه خود VS اين قابليت رو داره
    اگه از VS2008 استفاده ميكني ميتوني كنترل رو داخل فرم انتخاب كني و از منوي
    Format=> SetPosition =>Absolute رو انتخاب كني . و كنترل رو در هرجاي صفحه قرار بدي .
    VS2005 هم اين قابليت رو داره كه فكر ميكنم از منوي Layer بود .
    آخرین ویرایش به وسیله Mostafa_Dindar : چهارشنبه 18 آذر 1388 در 01:04 صبح

  4. #4
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: ASP.NET Web Matrix دانلود کنید و لذت ببرید

    اين براي كشورهايي خوب هست كه هزينه خريد VS بسيار بالا هست .
    بله حق با شماست.
    مثل نرم افزار های محدودی که به رایگان روی برخی لبتاپ ها نصب میشه و برای ما ارزشی نداره. در صورتی که برای افرادی که در کشور هایی زندگی میکنند که قیمت نرم افزار بالاست همون نرم افزار های محدود اما رایگان ارزش داره ولی برای ما نه!
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: ASP.NET Web Matrix دانلود کنید و لذت ببرید

    نقل قول نوشته شده توسط ennovation مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستانی که هنوز اطلاعی ندارند دانلود کنید و لذت ببرید
    Microsoft APS.NET Web Matrix این برنامه تلفیقی از محیط windows application و web appliacation میباشد . با کمک این برنامه میتوانید صفحات وب خود را براحتی پردازش کنید . کار با این برنامه به مراتب راحتتر از محیط VS است و علاوه بر اون قادر هستید که مکان کنترلها را به سادگی مانند windows application انتخاب کنید.

    برنامه را میتوانید از Harddisk online من دانلود کنید
    لینک
    <http://p.aon.at/nick/timor/festplatte?folder=341473>

    با احترام
    لینک دانلود کار نمی کنه؟

  6. #6

    نقل قول: ASP.NET Web Matrix دانلود کنید و لذت ببرید

    بیخیال بابا! روی این قبر گریه نکنید که توش مرده نیست.
    امیدوارم دوستانی که نظر دادن ازم ناراحت نشن، ولی آخه چه اصراری هست که درباره چیزی که دربارش اطلاع کامل ندارین نظر بدین و مثلا با Visual Studio 2008 مقایسه کنیدش؟
    Web Matrix خدا بیامرز، مربوط به ASP.NET 1 هست (و نه 2 و 3.5) و من نمیفهمم مقایسه اون با VS2008 چه معنی میتونه داشته باشه! الان اگر کسی بخواد نسخه مجانی داشته باشه، از WebDeveloper Edition باید استفاده کنه.
    حالا اگر واقعا علاقه دارین با ASP.NET 1 کار کنین، چرا از سایت خود مایکروسافت دانلود نمیکنین: http://www.asp.net/downloads/archived/web-matrix/

  7. #7

    نقل قول: ASP.NET Web Matrix دانلود کنید و لذت ببرید

    نقل قول نوشته شده توسط Exception مشاهده تاپیک
    ولی آخه چه اصراری هست که درباره چیزی که دربارش اطلاع کامل ندارین نظر بدین و مثلا با Visual Studio 2008 مقایسه کنیدش؟
    Web Matrix خدا بیامرز، مربوط به ASP.NET 1 هست (و نه 2 و 3.5)
    Web Matrix دات نت فريم ورك 2.0 رو هم Support ميكنه . شايد يكي دلش بخواد يك اديتور 1.3 مگابايتي همراهش داشته باشه ؟ به نظر شما اين نميتونه دليل باشه ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •