نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ایجاد یک ستون که یک دکمه رو نمایش بده در datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    Question ایجاد یک ستون که یک دکمه رو نمایش بده در datagridview

    سلام

    من می خوام یه ستون توی datagridview باشه که اولا به جای اینکه تکس باشه یه دکمه رو نشون بده که بشه یه عکس رو توش نشون داد (عکس در روی خود دکمه) وهر بار که کاربر یکی از این دکمه ها رو کلیک کنه اون سطری که دکمش کلیک شد اولا فقط خواندنی بشه (یعنی اینکه سطر مورد نظر هیچ کدوم از اطلاعات سلول هاش قابل دستکاری نباشه) و در ثانی عکس دکمه تغییر کنه آیا همچین کاری توی datagridview عملی هست ؟
    آخرین ویرایش به وسیله alimanam : یک شنبه 02 فروردین 1388 در 12:10 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    Post نقل قول: ایجاد یک ستون که یک دکمه رو نمایش بده در datagridview

    با عرض سلام و تبریک سال نو به همه فارسی زبانان عزیز

    کسی نیست جواب این سوال بده فکر می کنم به درد خیلی از برنامه نویسان بخوره
    به نظر بنده خود مایکروسافت بدون اینکه برنامه نویس مجبور به اضافه کردن پروپرتی به این کنترل باشه باید این امکانات رو توش تعبیه می کرد .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: ایجاد یک ستون که یک دکمه رو نمایش بده در datagridview

    سلام دوست عزيز

    عيد شما و همگي دوستان بزرگوار ديگر مبارك

    دوست خوبم . پروژه ذيل را مطابق با خواست شما تهيه كرده ام. لازم به ذكر است كه نتواستم آيكون خوبي پيدا كنم. شما مي توانيد خودتان يك آيكون قفل از internet پيدا كنيد يا با ابزارهاي طراحي يك آيكون بسازيد.

    و در رابطه با موضوعي كه در ارتباط با مايكروسافت مطرح گرديد، خدمتتات عرض كنم كه مايكرو سافت تمام ابزارها و امكانات را دراختيار برنامه نويسان براي اينگونه مانورها گذاشته و اگر ميخواست وارد اين همه جزييات شود شايد ديگر برنامه نويسي خيلي هم لطف نداشت .

    باز هم سئوال يا مشكلي بود در خدمت هستم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    Lightbulb نقل قول: ایجاد یک ستون که یک دکمه رو نمایش بده در datagridview

    با تشکر از آقای انوش

    کارتون واقعا زیبا بود واقعا ترکوندین . خیلی از مشکلاتم رو با این مثال برطرف کردم فقط 2 تا راهنمایی در مورد این مثال دارم که اگه لطف کنین و جواب بدین ممنون میشم .

    1- میشه به جای اینکه آیکون از مسیر اجرای برنامه ست بشه بزارمش توی Resource برنامه
    راستش من امتحان کردم ولی نتونستم .

    2- آیا امکانش هست آیکون دقیقاً وسط دکمه ست بشه نه در بالا و سمت چپ دکمه

    بازم از کمکتون واقعاً تشکر می کنم .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: ایجاد یک ستون که یک دکمه رو نمایش بده در datagridview

    سلام دوست عزيز

    ممنون از لطفت

    جواب سئوال دومت را اول ميدم. براي سئوال اول نياز به پيدا كردن يك ImageFile دارم كه وقتي پيدا كردم برات ميذارم


    [code]
    If x Then
    Dim leftEdge AsInteger = 40
    Dim TopEdge AsInteger = 3
    Dim ico AsNew Icon("Lock.Ico")
    e.Graphics.DrawIcon(ico, e.CellBounds.Left + leftEdge, e.CellBounds.Top + TopEdge)
    EndIf

    [code]

    با تغيير مقدار متغير هاي leftEdge و topEdge ميتواني Icon را جابجا كني
    آخرین ویرایش به وسیله anooshiran : یک شنبه 02 فروردین 1388 در 21:36 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: ایجاد یک ستون که یک دکمه رو نمایش بده در datagridview

    سلام دوست عزيز

    توجه كن كه فقط ميتوان استرينگ يا فايل هايي با پسوند gif,jpg,jpeg,bmp,wmf,png را به Resource اضافه كرد.

    يك Image به Resource اضافه كن و با كد زير از Resource فايل Image را بگير.

    در مثال زير من از ImageFile ي كه استفاده كردم about16 نام دارد . به جاي آن ميتواني هر Image ديگري را قرار دهي



    If x Then
    Dim leftEdge AsInteger = 40
    Dim TopEdge AsInteger = 3
    Dim ico As Bitmap '("Lock.Ico")
    ico = My.Resources.about16
    e.Graphics.DrawImage(ico, e.CellBounds.Left + leftEdge, e.CellBounds.Top + TopEdge)
    EndIf



    باز اگر مشكلي بود در خدمت هستم.
    آخرین ویرایش به وسیله anooshiran : یک شنبه 02 فروردین 1388 در 21:53 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ایجاد یک ستون که یک دکمه رو نمایش بده در datagridview

    مرسی از راهنمایی شما دوست عزیز . واقعا گل کاشتین .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •