نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: اضافه کردن نود به یک نود child در treeview

  1. #1

    اضافه کردن نود به یک نود child در treeview

    سلام دوستان .
    من در مورد treeview خیلی search کردم . نکات خوبی هم یاد گرفتم ولی اون چیزی رو که می خواستم پیدا نکردم .
    من یک treeview مطابق شکل زیر دارم :



    می خوام به childground1 یه نود اضافه کنم . تا اونجائی که می دونم باید دستور زیر رو بنویسم :

    [;CODE]treeview1.nodes["Root"].nodes["child1"].nodes["childground1"].nodes.add("test","test")[/CODE]

    اما من می خوام با یه دستوری مشابه دستور زیر این کارو بکنم :

    treeview1.nodes["childground"].nodes.add("test","test");


    یعنی فقط با داشتن نام parrent بتونم یه نود به اون اضافه کنم .
    اگه ممکنه راهنمائیم کنین . ممنون میشم .

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن نود به یک نود child در treeview

    کسی نمی نوته کمکی بکنه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hasan_esfahan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    419

    نقل قول: اضافه کردن نود به یک نود child در treeview


    treeView1.Nodes.Clear();
    TreeNode tParent = newTreeNode();
    tParent.Text =
    "ali";
    TreeNode tchild = newTreeNode();
    tchild.Text =
    "hasan";
    tParent.Nodes.Add(tchild);
    treeView1.Nodes.Add(tParent);


  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن نود به یک نود child در treeview

    سلام حسن آقا .
    مشکل من اینه که tparent نود اول توی درخت من نیست که بتونم از دستور زیر استفاده کنم .
    tparent.nodes.add(tchild);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hasan_esfahan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    419

    نقل قول: اضافه کردن نود به یک نود child در treeview

    سلام من متوجه منظورتون نشدم شما میخواید به نودی که وجود نداره چه طور یک فرزند اضافه کنید میشه واضح تر توضیح بدید

  6. #6

    نقل قول: اضافه کردن نود به یک نود child در treeview

    ببینید من دقیقا یک درخت مانند شکل پست شماره 1 دارم .
    حالا می خوام یک نود به نود childgrand اضافه کنم . با چه دستوری این کارو بکنم ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hasan_esfahan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    419

    نقل قول: اضافه کردن نود به یک نود child در treeview

    تصویر پست 1 را نمایش نمی دهد

  8. #8

    نقل قول: اضافه کردن نود به یک نود child در treeview


  9. #9

    نقل قول: اضافه کردن نود به یک نود child در treeview

    اینم لینک برای دانلود عکس
    http://www.uplod.ir/download.php?file=809936

  10. #10

    نقل قول: اضافه کردن نود به یک نود child در treeview

    کسی نمی تونه کمکی بکنه ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hasan_esfahan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    419

    نقل قول: اضافه کردن نود به یک نود child در treeview

    به نود مورد نظر یک نود اضافه میکند

    hasan_esfahan(treeView1.Nodes[0]);



    void hasan_esfahan(TreeNode t1)
    {
    foreach (TreeNode t in t1.Nodes)
    {
    if (t.Text == "chilgrand")
    {
    t.Nodes.Add( t.FullPath.ToString(),"newchild");
    }
    if (t.Text != "")
    hasan_esfahan(t);
    }
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg tn.jpg‏ (2.6 کیلوبایت, 24 دیدار)
    • نوع فایل: jpg asd.JPG‏ (3.9 کیلوبایت, 23 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله hasan_esfahan : شنبه 01 فروردین 1388 در 14:04 عصر

  12. #12

    نقل قول: اضافه کردن نود به یک نود child در treeview

    بابا این tl اصلا خاصیتی به نام nodes نداره چطوری شما می نویسیدش؟!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •