صفحه 9 از 9 اولاول ... 789
نمایش نتایج 321 تا 344 از 344

نام تاپیک: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

  1. #321
    سلام
    من یه مشکل با Menu Editor وی بی دارم نمی تونم باهاش منوی فارسی از سمت راست درست کنم لطفا کمک کنید ممنون

  2. #322
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    126

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    سلام
    چرا خاصیت right to left فرمم ترو نمیشه؟

  3. #323
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    294

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    چون تو سيستمت فارسي نصب نيست. اگه فارسي رو توي ايكس پي نصب كني اين مشكل هم رفع ميشه

  4. #324
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    294

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    پيشنهاد ميكنم اين تاپيك جزء تاپيكهاي اعلان بشه تا هميشه مورد استفاده قرار بگيره.

  5. #325
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    294
    نقل قول نوشته شده توسط ashkan23 مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه مشکل با Menu Editor وی بی دارم نمی تونم باهاش منوی فارسی از سمت راست درست کنم لطفا کمک کنید ممنون
    دوست عزيز از كنترل هايي كه منوساز هستند استفاده كن مثل كنترل OfficeMenu تو سايت زياد هست.
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : یک شنبه 16 تیر 1387 در 09:35 صبح

  6. #326
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    Cool نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    مشکل از menu editor نیست .شما right to left فرمتون رو true کنید .
    پیشنهاد می کنم یه سری هم به این تاپیک بزنید . خیلی جالبه . حتما خوشتون می یاد.
    واسه گرافیکی کردن برنامه و رها شدن از منوهای وی بی حرف نداره .
    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=248

  7. #327
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    6

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    با تشکر از کدهایی که نوشتین . ولی SQL من فیلدهای فارسی را به صورت ؟؟؟؟؟؟؟ نمایش می دهد. شما راهکاری برای رفع این حالت دارید

  8. #328
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    Angry نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    سلام دوستان عزیز
    من خیلی حال کردم با این سمت
    هرچه که خواستم توش پیدا کردم
    حالا یک چیز می خوام که خیلی هم فوری اگه کسی بتونه راهنمایی کن ممنون می شم.

    من می خوام بعد از ورود اطلاعات و پرکردن تمام فلیدها یک فایل PDF همره با تمام اطلاعات درون دیتابیس ( Access) ذخیره کنم.
    بعد در قسمت جستجو وقتی اون چیزی رو که میخوام جستجو کنم تمتمی اطلاعات همراه با فایل PDF رو به من نشان بده.
    مشکل من در قسمت آوردن فایل PDf و ذخیره کردن و نمایش اون تو جستجو .
    اگه کسی از دوستان بلده مارو راهنمایی کنه ممنونم.
    Microsoft Visual Basic 6.0

  9. #329

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    سلام
    سورس کدی هست که وقتی کاربر "ي" یا "ك" عربی را تایپ می‌کنه به "ی" و "ک" فارسی تبدیل کنه؟

  10. #330
    کاربر دائمی آواتار vahid_d_0101
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    شرکت هیولاها
    سن
    34
    پست
    693

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    شاید اگه شما chr ی فارسی و ک فارسی رو بدونید بشه یه کاری کرد.
    CHR یه عدد هست که برای تمام حروف فرق داره من الان ببینم می تونم با این کد کاری کنم یا نه.

  11. #331

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    دوست عزیز اون chr نیست بلکه asc هستش که یک کاراکتر گرغته و کد اسکی آن را به ما میدهد

  12. #332
    کاربر دائمی آواتار vahid_d_0101
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    شرکت هیولاها
    سن
    34
    پست
    693

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    من که کد اسکی رو نمیگم شما مثلا این دستورو بنویسید
    Private Sub Form_Load()
    Text1.Text = Chr(70)
    End Sub
    میبینید که حرف F در text1 به نمایش در می اید که تمام حروف و علامت ها و هرچی که می شه تو کامپیوتر تایپ کنند یه عدد مخصوص به خودشو داره حتا حروف کوچیک و بزرگ

  13. #333

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    خوب این دو تا مقدار را پیدا کردم و با دستور Replace هم جایگزین کردم .
    مشکل اینجاست که مثلا "برنامه نویس" را به "برنامه نوىس" تبدیل می‌کنه!!
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi_7070 : سه شنبه 25 تیر 1387 در 10:19 صبح

  14. #334

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    اين مشكل ويندوز هستش.

  15. #335

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    نقل قول نوشته شده توسط aminkk مشاهده تاپیک
    اين مشكل ويندوز هستش.
    نه ، مشکل ویندوز نیست . توی Replace کردن یک مشکلی وجود داره!

  16. #336

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    از همه دوستان بخاطر همکاریشون ممنونم
    من می خوام یه متن فارسی رو از طریق برنامه ای که با VB نوشتم ایمیل کنم...
    متن فارسی تو خود برنامه مشکلی نداره. ولی وقتی ارسال میشه تو ایمیل به صورت ؟ در میاد
    تو سایت هم جستجو کردم ولی چیزی پیدا نشد
    لطفا منو راهنمایی کنید

  17. #337
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    نقل قول نوشته شده توسط ab1234 مشاهده تاپیک
    از همه دوستان بخاطر همکاریشون ممنونم
    من می خوام یه متن فارسی رو از طریق برنامه ای که با VB نوشتم ایمیل کنم...
    متن فارسی تو خود برنامه مشکلی نداره. ولی وقتی ارسال میشه تو ایمیل به صورت ؟ در میاد
    تو سایت هم جستجو کردم ولی چیزی پیدا نشد
    لطفا منو راهنمایی کنید

    شما باید از URL_Encode استفاده کنید . اگر چیزی پیدا نکردید بگید براتون یه نمونه بزارم .




    باتشکر احسان

  18. #338

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    نقل قول نوشته شده توسط sanaz13x مشاهده تاپیک


    شما باید از URL_Encode استفاده کنید . اگر چیزی پیدا نکردید بگید براتون یه نمونه بزارم .




    باتشکر احسان
    ممنون از راهنماییتون ولی من متوجه نشدم
    میشه بیشتر توضیح بدین؟؟
    این چی هست؟؟
    چجوری کار میکنه؟؟

    من یه Encoding میشناسم اگه منظورتون اینه که تو محیط ایمیل راست کلیک کنم و Encode .... باید بگم با این هیچ تغییری نمی کنه

  19. #339
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    نقل قول نوشته شده توسط ab1234 مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییتون ولی من متوجه نشدم
    میشه بیشتر توضیح بدین؟؟
    این چی هست؟؟
    چجوری کار میکنه؟؟

    من یه Encoding میشناسم اگه منظورتون اینه که تو محیط ایمیل راست کلیک کنم و Encode .... باید بگم با این هیچ تغییری نمی کنه
    دوست عزیز وقتی شما یه مقداری رو به یه سرور می فرستین یا حتی سرور ها بین خودشون رد و بدل می کنند این رشته ها که ردوبدل می شن با استفاده از Url Encode کد می شن و بین هم فرستاده می شن .


    مثل فرستادن پیغام فارسی در Yahoo Messenger هست که باید حتما رشته قبل از فرستاده شدن به Utf-8 Encode تبدیل بشه و بعد فرستاده بشه و در نت و سرور ها هم باید با استفاده از Url Encode پیام ها رد و بدل بشه .

    در Header هایی که در پروتکل Http 1.1 نوشته می شوند یک مقدار هست که تنظیم کننده ی نوع اطلاعات ارسالی هست به نام :

    Content-Type: application/x-www-form-urlencoded



    با استفاده از این خاصیت و مقدار شما به سرور اعلام می کنید که بسته های ارسالی شما به طرف سرور به وسیله Url Encode کد شده اند و اگر اینگونه نباشد هم خطا اعلام می کنه و در بعضی از موارد هم به جای حروف ؟؟؟؟ قرار می دهد .



    باتشکر احسان

  20. #340

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    متشکرم آقا احسان
    ولی من با متن انگلیسی هیچ مشکلی ندارم . یعنی انگلیسی نیاز به کد شدن نداره؟
    حالا چجوری باید متن رو کد کنم؟؟ اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید چون این چیزی که شما می فرماید رو من تا حالا نشنیده بودم
    اگه یه نمونه هم بزارید که حسابی شرمندم کردید دیگه!!
    بازم ممنون

  21. #341
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    نقل قول نوشته شده توسط ab1234 مشاهده تاپیک
    متشکرم آقا احسان
    ولی من با متن انگلیسی هیچ مشکلی ندارم . یعنی انگلیسی نیاز به کد شدن نداره؟
    حالا چجوری باید متن رو کد کنم؟؟ اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید چون این چیزی که شما می فرماید رو من تا حالا نشنیده بودم
    اگه یه نمونه هم بزارید که حسابی شرمندم کردید دیگه!!
    بازم ممنون
    دوست عزیز بازهم نمی دونم شما الان می خواین به چه جایی اطلاعات رو بفرستین ولی امید وارم نمونه ای که می زارم به کارتون بیاد .

    دوست عزیز کدهای زیر رو در داخل یه Module کپی کنید .


    Option Compare Binary

    Public sCodePage As Long

    Public cnvUni2 As String

    Public cnvUni As String

    Public Const CP_ACP = 0

    Public Const CP_NONE = 0

    Public Const CP_OEMCP = 1

    Public Const CP_WINANSI = 1004

    Public Const CP_WINUNICODE = 1200

    Public Const MB_PRECOMPOSED = &H1

    Public Const MB_COMPOSITE = &H2

    Public Const MB_USEGLYPHCHARS = &H4

    ' //Arabic
    Public Const CP_AWIN = 101

    Public Const CP_709 = 102

    Public Const CP_720 = 103

    Public Const CP_A708 = 104

    Public Const CP_A449 = 105

    Public Const CP_TARB = 106

    Public Const CP_NAE = 107

    Public Const CP_V4 = 108

    Public Const CP_MA2 = 109

    Public Const CP_I864 = 110

    Public Const CP_A437 = 111

    Public Const CP_AMAC = 112

    ' //Hebrew
    Public Const CP_HWIN = 201

    Public Const CP_862I = 202

    Public Const CP_7BIT = 203

    Public Const CP_ISO = 204

    Public Const CP_H437 = 205

    Public Const CP_HMAC = 206

    ' /************************************************** ***********************
    ' Code Pages
    ' ************************************************** ***********************/
    Public Const CP_OEM_437 = 437

    Public Const CP_ARABICDOS = 708

    Public Const CP_DOS720 = 720

    Public Const CP_IBM850 = 850

    Public Const CP_IBM852 = 852

    Public Const CP_DOS862 = 862

    Public Const CP_IBM866 = 866

    Public Const CP_THAI = 874

    Public Const CP_JAPAN = 932

    Public Const CP_CHINA = 936

    Public Const CP_KOREA = 949

    Public Const CP_TAIWAN = 950

    Public Const CP_EASTEUROPE = 1250

    Public Const CP_RUSSIAN = 1251

    Public Const CP_WESTEUROPE = 1252

    Public Const CP_GREEK = 1253

    Public Const CP_TURKISH = 1254

    Public Const CP_HEBREW = 1255

    Public Const CP_ARABIC = 1256

    Public Const CP_BALTIC = 1257

    Public Const CP_VIETNAMESE = 1258

    Public Const CP_ASCII = 20127

    Public Const CP_RUSSIANKOI8R = 20866

    Public Const CP_RUSSIANKOI8U = 21866

    Public Const CP_ISOLATIN1 = 28591

    Public Const CP_ISOEASTEUROPE = 28592

    Public Const CP_ISOTURKISH = 28593

    Public Const CP_ISOBALTIC = 28594

    Public Const CP_ISORUSSIAN = 28595

    Public Const CP_ISOARABIC = 28596

    Public Const CP_ISOGREEK = 28597

    Public Const CP_ISOHEBREW = 28598

    Public Const CP_ISOTURKISH2 = 28599

    Public Const CP_ISOLATIN9 = 28605

    Public Const CP_HEBREWLOG = 38598

    Public Const CP_USER = 50000

    Public Const CP_AUTOALL = 50001

    Public Const CP_JAPANNHK = 50220

    Public Const CP_JAPANESC = 50221

    Public Const CP_JAPANSIO = 50222

    Public Const CP_KOREAISO = 50225

    Public Const CP_TAIWANISO = 50227

    Public Const CP_CHINAISO = 50229

    Public Const CP_AUTOJAPAN = 50932

    Public Const CP_AUTOCHINA = 50936

    Public Const CP_AUTOKOREA = 50949

    Public Const CP_AUTOTAIWAN = 50950

    Public Const CP_AUTORUSSIAN = 51251

    Public Const CP_AUTOGREEK = 51253

    Public Const CP_AUTOARABIC = 51256

    Public Const CP_JAPANEUC = 51932

    Public Const CP_CHINAEUC = 51936

    Public Const CP_KOREAEUC = 51949

    Public Const CP_TAIWANEUC = 51950

    Public Const CP_CHINAHZ = 52936

    Public Const CP_MAC_ROMAN = 10000

    Public Const CP_MAC_JAPAN = 10001

    Public Const CP_MAC_ARABIC = 10004

    Public Const CP_MAC_GREEK = 10006

    Public Const CP_MAC_CYRILLIC = 10007

    Public Const CP_MAC_LATIN2 = 10029

    Public Const CP_MAC_TURKISH = 10081

    #If Mac Then

    Public Const CP_DEFAULT = CP_MACCP

    #Else

    Public Const CP_DEFAULT = CP_ACP

    #End If

    Public Const CP_JOHAB = 1361

    Public Const CP_SYMBOL = 42

    Public Const CP_UTF8 = 65001

    Public Const CP_UTF7 = 65000

    Public Const CP_UNICODELITTLE = 1200

    Public Const CP_UNICODEBIG = 1201

    Public Const CP_UNKNOWN = -1

    Public Const MB_ERR_INVALID_CHARS = &H8

    Public Const WC_DEFAULTCHECK = &H100

    Public Const WC_COMPOSITECHECK = &H200

    Public Const WC_DISCARDNS = &H10

    Public Const WC_SEPCHARS = &H20

    Public Const WC_DEFAULTCHAR = &H40

    Private Type FONTSIGNATURE

    fsUsb(4) As Long
    fsCsb(2) As Long

    End Type

    Private Type CHARSETINFO

    ciCharset As Long
    ciACP As Long
    fs As FONTSIGNATURE

    End Type

    Private Const LOCALE_IDEFAULTCODEPAGE = &HB

    Private Const LOCALE_IDEFAULTANSICODEPAGE = &H1004

    Private Const TCI_SRCCODEPAGE = 2

    Private Declare Function GetACP Lib "Kernel32" () As Long

    Private Declare Function GetLocaleInfoA _
    Lib "Kernel32" (ByVal Locale As Long, _
    ByVal LCType As Long, _
    ByVal lpLCData As String, _
    ByVal cchData As Long) As Long

    Private Declare Function GetSystemDefaultLCID Lib "Kernel32" () As Long

    Private Declare Function IsWindowUnicode Lib "user32" (ByVal hwnd As Long) As Long

    Private Declare Function TranslateCharsetInfo _
    Lib "gdi32" (lpSrc As Long, _
    lpcs As CHARSETINFO, _
    ByVal dwFlags As Long) As Long

    Private Declare Function MultiByteToWideChar _
    Lib "Kernel32" (ByVal CodePage As Long, _
    ByVal dwFlags As Long, _
    ByVal lpMultiByteStr As Long, _
    ByVal cchMultiByte As Long, _
    ByVal lpWideCharStr As Long, _
    ByVal cchWideChar As Long) As Long

    Private Declare Function WideCharToMultiByte _
    Lib "Kernel32" (ByVal CodePage As Long, _
    ByVal dwFlags As Long, _
    ByVal lpWideCharStr As Long, _
    ByVal cchWideChar As Long, _
    ByVal lpMultiByteStr As Long, _
    ByVal cchMultiByte As Long, _
    ByVal lpDefaultChar As Long, _
    lpUsedDefaultChar As Long) As Long

    'Private Declare Function MsoCpgFromLid Lib "c:\program files\Microsoft Office 9\office\mso9.dll" Alias "#307" (ByVal lid As Long) As Long
    'Private Declare Function MsoCpgFromLid Lib "c:\program files\Microsoft Office 8\office\mso97.dll" Alias "#307" (ByVal lid As Long) As Long
    Private Declare Function MsoCpgFromLid _
    Lib "c:\program files\common files\microsoft shared\vba\mso97rt.dll" _
    Alias "#307" (ByVal lid As Long) As Long

    'Private Declare Function MsoMultiByteToWideChar Lib "c:\program files\Microsoft Office 9\office\mso9.dll" Alias "#778" (ByVal CodePage As Long, ByVal dwFlags As Long, ByVal lpMultiByteStr As Long, ByVal cchMultiByte As Long, ByVal lpWideCharStr As Long, ByVal cchWideChar As Long) As Long
    'Private Declare Function MsoMultiByteToWideChar Lib "c:\program files\Microsoft Office 8\office\mso97.dll" Alias "#778" (ByVal CodePage As Long, ByVal dwFlags As Long, ByVal lpMultiByteStr As Long, ByVal cchMultiByte As Long, ByVal lpWideCharStr As Long, ByVal cchWideChar As Long) As Long
    Private Declare Function MsoMultiByteToWideChar _
    Lib "c:\program files\common files\microsoft shared\vba\mso97rt.dll" _
    Alias "#778" (ByVal CodePage As Long, _
    ByVal dwFlags As Long, _
    ByVal lpMultiByteStr As Long, _
    ByVal cchMultiByte As Long, _
    ByVal lpWideCharStr As Long, _
    ByVal cchWideChar As Long) As Long

    'Private Declare Function MsoWideCharToMultiByte Lib "c:\program files\Microsoft Office 9\office\mso9.dll" Alias "#915" (ByVal CodePage As Long, ByVal dwFlags As Long, ByVal lpWideCharStr As Long, ByVal cchWideChar As Long, ByVal lpMultiByteStr As Long, ByVal cchMultiByte As Long, ByVal lpDefaultChar As Long, lpUsedDefaultChar As Long) As Long
    'Private Declare Function MsoWideCharToMultiByte Lib "c:\program files\Microsoft Office 8\office\mso97.dll" Alias "#915" (ByVal CodePage As Long, ByVal dwFlags As Long, ByVal lpWideCharStr As Long, ByVal cchWideChar As Long, ByVal lpMultiByteStr As Long, ByVal cchMultiByte As Long, ByVal lpDefaultChar As Long, lpUsedDefaultChar As Long) As Long
    Private Declare Function MsoWideCharToMultiByte _
    Lib "c:\program files\common files\microsoft shared\vba\mso97rt.dll" _
    Alias "#915" (ByVal CodePage As Long, _
    ByVal dwFlags As Long, _
    ByVal lpWideCharStr As Long, _
    ByVal cchWideChar As Long, _
    ByVal lpMultiByteStr As Long, _
    ByVal cchMultiByte As Long, _
    ByVal lpDefaultChar As Long, _
    lpUsedDefaultChar As Long) As Long

    '<CSCM>
    '--------------------------------------------------------------------------------
    ' Project : Project1
    ' Procedure : ChsFromLocaleEx
    ' Description: [type_description_here]
    ' Created by : Project Administrator
    ' Machine : EHSAN-AD91DAD44
    ' Date-Time : 9/17/2008-16:31:09
    '
    ' Parameters : lcid (Long)
    '--------------------------------------------------------------------------------
    '</CSCM>
    Public Function ChsFromLocaleEx(lcid As Long) As Long
    ChsFromLocaleEx = MsoCpgFromLid(lcid)
    End Function

    '<CSCM>
    '--------------------------------------------------------------------------------
    ' Project : Project1
    ' Procedure : AToW
    ' Description: [type_description_here]
    ' Created by : Project Administrator
    ' Machine : EHSAN-AD91DAD44
    ' Date-Time : 9/17/2008-16:31:09
    '
    ' Parameters : st (String)
    ' cpg (Long = -1)
    ' lFlags (Long = 0)
    '--------------------------------------------------------------------------------
    '</CSCM>
    Public Function AToW(ByVal st As String, _
    Optional ByVal cpg As Long = -1, _
    Optional lFlags As Long = 0) As String

    Dim stBuffer As String

    Dim cwch As Long

    Dim pwz As Long

    Dim pwzBuffer As Long

    If cpg = -1 Then cpg = GetACP()
    pwz = StrPtr(st)
    cwch = MultiByteToWideChar(cpg, lFlags, pwz, -1, 0&, 0&)
    stBuffer = String$(cwch + 1, vbNullChar)
    pwzBuffer = StrPtr(stBuffer)
    cwch = MultiByteToWideChar(cpg, lFlags, pwz, -1, pwzBuffer, Len(stBuffer))
    AToW = Left$(stBuffer, cwch - 1)
    End Function

    '<CSCM>
    '--------------------------------------------------------------------------------
    ' Project : Project1
    ' Procedure : AToWEx
    ' Description: [type_description_here]
    ' Created by : Project Administrator
    ' Machine : EHSAN-AD91DAD44
    ' Date-Time : 9/17/2008-16:31:09
    '
    ' Parameters : st (String)
    ' lcid (Long = -1)
    ' lFlags (Long = 0)
    '--------------------------------------------------------------------------------
    '</CSCM>
    Public Function AToWEx(ByVal st As String, _
    Optional ByVal lcid As Long = -1, _
    Optional lFlags As Long = 0) As String

    Dim cpg As Long

    Dim lpUsedDefaultChar As Long

    If lcid = -1 Then lcid = GetSystemDefaultLCID()
    cpg = ChsFromLocaleEx(lcid)

    AToWEx = AToW(st, cpg, lFlags)
    End Function

    '<CSCM>
    '--------------------------------------------------------------------------------
    ' Project : Project1
    ' Procedure : WToA
    ' Description: [type_description_here]
    ' Created by : Project Administrator
    ' Machine : EHSAN-AD91DAD44
    ' Date-Time : 9/17/2008-16:31:08
    '
    ' Parameters : st (String)
    ' cpg (Long = -1)
    ' lFlags (Long = 0)
    '--------------------------------------------------------------------------------
    '</CSCM>
    Public Function WToA(ByVal st As String, _
    Optional ByVal cpg As Long = -1, _
    Optional lFlags As Long = 0) As String

    Dim stBuffer As String

    Dim cwch As Long

    Dim pwz As Long

    Dim pwzBuffer As Long

    Dim lpUsedDefaultChar As Long

    If cpg = -1 Then cpg = GetACP()
    pwz = StrPtr(st)
    cwch = WideCharToMultiByte(cpg, lFlags, pwz, -1, 0&, 0&, ByVal 0&, ByVal 0&)
    stBuffer = String$(cwch + 1, vbNullChar)
    pwzBuffer = StrPtr(stBuffer)
    cwch = WideCharToMultiByte(cpg, lFlags, pwz, -1, pwzBuffer, Len(stBuffer), ByVal 0&, ByVal 0&)
    WToA = Left$(stBuffer, cwch - 1)
    End Function

    '<CSCM>
    '--------------------------------------------------------------------------------
    ' Project : Project1
    ' Procedure : WToAEx
    ' Description: [type_description_here]
    ' Created by : Project Administrator
    ' Machine : EHSAN-AD91DAD44
    ' Date-Time : 9/17/2008-16:31:08
    '
    ' Parameters : st (String)
    ' lcid (Long = -1)
    ' lFlags (Long = 0)
    '--------------------------------------------------------------------------------
    '</CSCM>
    Public Function WToAEx(ByVal st As String, _
    Optional ByVal lcid As Long = -1, _
    Optional lFlags As Long = 0) As String

    Dim cpg As Long

    Dim lpUsedDefaultChar As Long

    If lcid = -1 Then lcid = GetSystemDefaultLCID()
    cpg = ChsFromLocaleEx(lcid)

    WToAEx = WToA(st, cpg, lFlags)
    End Function

    '<CSCM>
    '--------------------------------------------------------------------------------
    ' Project : Project1
    ' Procedure : FStringInCpg
    ' Description: [type_description_here]
    ' Created by : Project Administrator
    ' Machine : EHSAN-AD91DAD44
    ' Date-Time : 9/17/2008-16:31:08
    '
    ' Parameters : st (String)
    ' cpg (Long = -1)
    '--------------------------------------------------------------------------------
    '</CSCM>
    Public Function FStringInCpg(ByVal st As String, _
    Optional ByVal cpg As Long = -1) As Boolean

    Dim cwch As Long

    Dim lpUsedDefaultChar As Long

    If cpg = -1 Then cpg = GetACP()

    cwch = MsoWideCharToMultiByte(cpg, 0&, StrPtr(st), -1, 0&, 0&, ByVal 0&, lpUsedDefaultChar)
    FStringInCpg = (CBool(lpUsedDefaultChar) = False)
    End Function

    '<CSCM>
    '--------------------------------------------------------------------------------
    ' Project : Project1
    ' Procedure : FStringInCpgEx
    ' Description: [type_description_here]
    ' Created by : Project Administrator
    ' Machine : EHSAN-AD91DAD44
    ' Date-Time : 9/17/2008-16:31:08
    '
    ' Parameters : st (String)
    ' lcid (Long = -1)
    '--------------------------------------------------------------------------------
    '</CSCM>
    Public Function FStringInCpgEx(ByVal st As String, _
    Optional ByVal lcid As Long = -1) As Boolean

    Dim cwch As Long

    Dim cpg As Long

    Dim lpUsedDefaultChar As Long

    If lcid = -1 Then lcid = GetSystemDefaultLCID()
    cpg = ChsFromLocaleEx(lcid)

    FStringInCpgEx = FStringInCpg(st, cpg)
    End Function

    '<CSCM>
    '--------------------------------------------------------------------------------
    ' Project : Project1
    ' Procedure : ChsFromLocale
    ' Description: [type_description_here]
    ' Created by : Project Administrator
    ' Machine : EHSAN-AD91DAD44
    ' Date-Time : 9/17/2008-16:31:08
    '
    ' Parameters : lcid (Long)
    '--------------------------------------------------------------------------------
    '</CSCM>
    Public Function ChsFromLocale(lcid As Long) As Long

    Dim cwc As Long

    Dim cpg As Long

    Dim stBuffer As String

    Dim cs As CHARSETINFO

    stBuffer = String$(10, vbNullChar)
    cwc = GetLocaleInfoA(lcid, LOCALE_IDEFAULTANSICODEPAGE, stBuffer, Len(stBuffer))

    If cwc > 0 Then
    cpg = Val(Left$(stBuffer, cwc - 1))

    If TranslateCharsetInfo(ByVal cpg, cs, TCI_SRCCODEPAGE) Then
    ChsFromLocale = cs.ciCharset
    End If
    End If

    End Function

    '<CSCM>
    '--------------------------------------------------------------------------------
    ' Project : Project1
    ' Procedure : DecodeUTF8
    ' Description: [type_description_here]
    ' Created by : Project Administrator
    ' Machine : EHSAN-AD91DAD44
    ' Date-Time : 9/17/2008-16:31:08
    '
    ' Parameters : cnvUni (String)
    '--------------------------------------------------------------------------------
    '</CSCM>
    Public Function DecodeUTF8(ByVal cnvUni As String)

    If cnvUni = vbNullString Then Exit Function
    cnvUni2 = WToA(cnvUni, CP_ACP)
    DecodeUTF8 = AToW(cnvUni2, CP_UTF8)
    End Function

    '<CSCM>
    '--------------------------------------------------------------------------------
    ' Project : Project1
    ' Procedure : UTF8_Encode
    ' Description: [type_description_here]
    ' Created by : Project Administrator
    ' Machine : EHSAN-AD91DAD44
    ' Date-Time : 9/17/2008-16:31:08
    '
    ' Parameters : sStr (String)
    '--------------------------------------------------------------------------------
    '</CSCM>
    Public Function UTF8_Encode(ByVal sStr As String)

    For l& = 1 To Len(sStr)
    lChar& = AscW(Mid(sStr, l&, 1))

    If lChar& < 128 Then
    sUtf8$ = sUtf8$ + Mid(sStr, l&, 1)
    ElseIf ((lChar& > 127) And (lChar& < 2048)) Then
    sUtf8$ = sUtf8$ + Chr(((lChar& \ 64) Or 192))
    sUtf8$ = sUtf8$ + Chr(((lChar& And 63) Or 128))
    Else
    sUtf8$ = sUtf8$ + Chr(((lChar& \ 144) Or 234))
    sUtf8$ = sUtf8$ + Chr((((lChar& \ 64) And 63) Or 128))
    sUtf8$ = sUtf8$ + Chr(((lChar& And 63) Or 128))
    End If

    Next l&

    UTF8_Encode = sUtf8$
    End Function


    و این خط هم برای کد کردن و طرز استفاده از این Module :


    MsgBox UTF8_Encode("احسان تو دنیا همیشه هست")




    باتشکر احسان

  22. #342

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    بازم جواب نگرفتم

    ببینید یه برنامه ارسال ایمیل ساده رو در نظر بگیرید که از یه SMTP مثل Gmail ایمیل میفرسته
    من می خوام متن ایمیلم فارسی باشه
    اون کدی رو که دادین تو یه ماژول کپی کردم ولی بازم وقتی ایملی میفرسته متن فارسیش به صورت ؟ و یه سری حروف غیر قابل خوندن در میاد.(اول به UTF8 تبدیلش کردم و بعد ارسال)
    به نظر شما اشکال از کجاس؟؟?

    متشکرم
    آخرین ویرایش به وسیله ab1234 : یک شنبه 31 شهریور 1387 در 11:41 صبح

  23. #343

    نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    واقا کسی نمی تونه به من کمک کنه!!!؟؟؟
    ببینید من می خوام به یه برنامه مثل این
    ایمیل بفرستم ولی متنش فارسی باشه

    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون میشم

  24. #344

    Wink نقل قول: مرجع حل مشکلات زبان فارسی و سورسهای مربوطه

    نقل قول نوشته شده توسط M-Gheibi مشاهده تاپیک
    تبدیل صفحه کلید به فارسی در ویژوال بیسیک 6



    ابتدا تابع زیر را تعریف کنید :
    Public Declare Function LoadKeyboardLayout Lib "user32" Alias "LoadKeyboardLayoutA" (ByVal pwszKLID As String, ByVal flags As Long) As Long
    ویندوز پارسا 99 ، اکس پی و 2000 که فارسی نصب شده باشد :
     Dim xx As Long
    xx = LoadKeyboardLayout("00000429", 1)
    ویندوز پارسا 2001 و امثال آن :
    Dim xx As Long
    xx = LoadKeyboardLayout("00000401", 1)
    کد 401 برای عربی عربستان است که در ویندوز پارسا 2001 به جای فارسی به کار می رود .


    با تشكر از دوست عزيز
    در ضمن اين لينك تمامي كدهاي زبانها رو نوشته
    خيلي به درد من خورد گفتم شايد به درد كسي بخوره
    http://www.microsoft.com/globaldev/r...etup/lcid.mspx

صفحه 9 از 9 اولاول ... 789

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •