نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مقايسه بين دو تاريخ

  1. #1

    مقايسه بين دو تاريخ

    سلام ميخواستم ببينم چطوري مي تونم دو تاريخ رو با هم مقايسه كنم؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Qermezkon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    77

    نقل قول: مقايسه بين دو تاريخ

    به نظر من بهترين راه اينه كه از توابع VB.NET استفاده كني .
    هر دو تاريخ رو به ميلادي تبديل كن بعد با استفاده از متدهاي تعريف شده شي DateTime دو تاريخ رو از هم كم كن.
    مي توني از متد Subtract براي اين كار استفاده كني خروجي كه بهت مي ده از نوع TimeSpan هست.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    41

    نقل قول: مقايسه بين دو تاريخ

    اگ تاریخهای شما فارسی است می توانید از dll زیر استفاده کنید وتاریخها را از هم کنید
    https://barnamenevis.org/showth...t=56973&page=3

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: مقايسه بين دو تاريخ

    با سلام

    دوست عزيز يكي از راه هاي مقايسه دوتاريخ آن است كه ايتدا دو تاريخ را به string تبديل كني. سپس علامت / را از تاريخها برداريو در نهايت آنها را تبديل به عدد كني
    بدين صورت دو عدد خواهي داشت كه مقايسه آنها بسيار ساده تر است




    Dim date1 AsString = "1387/12/12"
    Dim date2 AsString = "1387/05/20"
    date1 = CDbl(Replace(date1, "/", ""))
    date2 =
    CDbl(Replace(date2, "/", ""))


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    سن
    44
    پست
    634

    نقل قول: مقايسه بين دو تاريخ

    سلام دوستان ، سال نو مبارک
    راهی که استاد گفنتد ممکنه گاهی مشکل ایجاد کنه با عرض معذرت البته
    فرض کنید دو تا تاریخ داریم 05/01/1388 ، 5/1/1388 خوب این دو تا تاریخ با هم برابر هستن ولی با این روش که استاد گفتن که البته درست هم گفتن تاریخ اولی از تاریخ دومی بزرگتر است برای رفع این مشکل از کد زیر برای اصلاح تاریخ دوم استفاده کنید. کد زیر تاریخ 5/1/1388 و 05/01/1388 هر دو رو به 13880105 تبدیل می کنه اون وقت هر دو تاریخ برابر خواهند بود.
    خدای ایران زمین نگهدارتان.

    Function DATE_adad(ByVal DATE1_P As String)

    Dim YYYY As Integer
    Dim STRY As String = ""
    Dim MM As Integer
    Dim STRM As String = ""
    Dim DD As Integer
    Dim STRD As String = ""
    Dim STRP1 As String
    Dim STR_MAIN As String = ""
    Dim DATE1 As Date
    If DATE1_P = "" Then
    Return DATE_PP
    Exit Function
    End If

    DATE1 = CType(DATE1_P, Date)

    STRP1 = CType(DATE1, String)

    Dim I As Integer
    Dim INT1 As Integer = STRP1.Length
    Dim STR As String = ""
    For I = 1 To INT1
    If STR = "" Then
    STR_MAIN = Mid(STRP1, I, 1)
    If STR_MAIN <> "/" Then STRM = STRM & STR_MAIN
    If STR_MAIN = "/" Then STR = STR & STR_MAIN
    ElseIf STR = "/" Then
    STR_MAIN = Mid(STRP1, I, 1)
    If STR_MAIN <> "/" Then STRD = STRD & STR_MAIN
    If STR_MAIN = "/" Then STR = STR & STR_MAIN
    ElseIf STR = "//" Then
    STR_MAIN = Mid(STRP1, I, 1)
    If STR_MAIN <> "/" Then STRY = STRY & STR_MAIN
    If STR_MAIN = "/" Then STR = STR & STR_MAIN
    End If
    Next
    YYYY = CType(STRY, Integer)
    MM = CType(STRM, Integer)
    DD = CType(STRD, Integer)

    If YYYY < 100 Then STRY = "13" & YYYY
    If MM < 10 Then STRM = "0" & MM
    If DD < 10 Then STRD = "0" & DD
    DATE_INT = STRY & STRM & STRD

    Return DATE_INT


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •