نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

  1. #1

    Question سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

    با سلام خدمت اساتید محترم.
    چطور می توانم اطلاعات flexgrid را بدون اتصال به شئی ado مستقیماً ارسال به اکسل کنم.
    یعنی دستوری که رکوردهای خود flex را داخل اکسل نمایش دهد.
    ((با تشکر فراوان))

  2. #2

    Wink نقل قول: سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

    FG.SaveGrid "c:\book1.xls", flexFileExcel

  3. #3

    نقل قول: سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

    فایل خروجی اکسل را خراب نشان میدهد
    لطفا به ضمائم توجه فرمایید.

    میشه راهنمایی کنید ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg aa.jpg‏ (88.8 کیلوبایت, 78 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    Question نقل قول: سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

    سلام

    مطمئنید که تو دستور زیر نوع فایل رو اکسل تعیین کردید؟

    FG.SaveGrid "c:\book1.xls", flexFileExcel



  5. #5

    نقل قول: سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

    دقیقا همین دستور را اجرا کردم ولی فرمت خروجی همانطور که در ضمائم مشاهده میکنید ، است.
    موقع باز کردن فایل اکسل پیغام زیر را میدهد:
    This File Is Not Recognizable Format

  6. #6

    Question نقل قول: سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

    نقل قول نوشته شده توسط dell816 مشاهده تاپیک
    دقیقا همین دستور را اجرا کردم ولی فرمت خروجی همانطور که در ضمائم مشاهده میکنید ، است.
    موقع باز کردن فایل اکسل پیغام زیر را میدهد:
    This File Is Not Recognizable Format
    امکانش هست کل برنامه( منظورم کد + بانکِ ) رو بذارید؟

  7. #7

    نقل قول: سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

    نه متاسفانه دیتا بیس بسیار حجیم است.
    چیزی به نظرتان نمیرسد.
    ایا میشود با توجه به دستور select و بدون vsflex اطلاعات را به اکسل انتقال داد؟
    خیلی لطف می کنید.

  8. #8

    Wink .:پاسخ:.

    اینم نمونه!

    یه مقاله در مورد کار با فایل هایی از نوع Excel و Word هم براتون ضمیمه کردم.

    البته این دو مورد رو از بخش رفرنس ها به پروژتون اضافه کنید.

    Microsoft Activex Data Object 2.8 Library
    Microsoft Excel 9.0 Object Library








    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

    خیلی ممنون از توجهتان.

    در مورد مشکل من راهی به نظرتان نمیرسد؟
    vb6+sql server
    آیا باید به رفرنسها چیزی اضافه کنم.
    در مورد فایل خروجی اکسل میگویم؟

  10. #10

    Wink نقل قول: سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

    فکر کنم ......
    کانکشن برنامه ای که گذاشتم رو باید تغییر بدید!

  11. #11

    نقل قول: سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

    ببخشید
    منظورتان را متوجه نشدم.

    میشه بیشتر توضیح بدید؟

  12. #12

    Question نقل قول: سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

    شما تو برنامتون برای برقراری با (بانک sql - جدول) از چه دستوری استفاده می کنید؟

  13. #13

    نقل قول: سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

    فایل ضمیمه شد.

    لطفا اگر امکان دارد ایمیلتان را بدهید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar s.rar‏ (362 بایت, 33 دیدار)

  14. #14

    نقل قول: سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

    کانکشن را بررسی کردید؟

  15. #15

    نقل قول: .:پاسخ:.

    خیلی ممنون از راهنماییتون.
    آیا میشه sheet مورد نظر را right2Left کرده وcell ها را به اندازه اعداد ریخته شده تغییر سایز داد.

  16. #16

    Question نقل قول: سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

    سلام

    با کدوم روش به جواب رسیدید؟

  17. #17

    نقل قول: سئوال راجع به vsflexfrid(فوری)

    Dim X_Excel As Excel.Application
    Dim X_WorkSheet As Excel.Worksheet
    Dim i As Integer
    Dim j As Integer

    Set X_Excel = New Excel.Application
    Set X_WorkBook = X_Excel.Workbooks.Add
    Set X_WorkSheet = X_WorkBook.Worksheets(1)

    With dg
    For i = 0 To .Rows - 1
    For j = 0 To .Cols - 1
    X_WorkSheet.Cells(i + 1, j + 1) = .TextMatrix(i, j)
    Next j
    Next i
    End With

    X_WorkBook.SaveAs FileName:="D:\Ali.xlsx"

    X_Excel.Visible = True

  18. #18

    Wink اَحسنت!

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •