نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بانک اطلاعاتی sqlserver

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    بانک اطلاعاتی sqlserver

    سلام
    دوستان من وب سایتی نوشتم که بانکش mysql میباشد و خوب هم کار میکنه اما مشتری میخواد که mysql رو به sqlserver تبدیل کنم. من تا بحال از sqlserver در وب استفاده نکرده ام.

    هنگام ساخت دیتابیس sqlserver ، فایل کجا ساخته میشه. من localhost دارم اما فقط فایلهای Mysql رو نشون میده.
    1. بعد از ساخت بانک، فایل کجا ساخته میشود؟
    2. به چه شکل آنرا به دیتابیس سایت وارد کنم ( در mysql با phpmyadmin اینکارو میکنم)
    3. آیا برنامه ای مانند phpmyadmin برای نمایش فایلهای موجود در لوکال برای sqlserver وجود دارد یا خیر؟
    آخرین ویرایش به وسیله Hossein Bazyan : پنج شنبه 06 فروردین 1388 در 19:26 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ehsan2007
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    406

    نقل قول: بانک اطلاعاتی sqlserver

    سلام
    دیتابیس رو مثل phpmyadmin با SQL Server Management Studioمیتونی بسازی و مدیریتش کنی
    برای فرستادن دیتابیس هم میتونی از دیتابیس بکاپ بگیری و روی سرور restore کنی یا اگه جداولت اطلاعات زیادی نداره با دستورات sql دیتابیس رو بسازی و پرش کنی

  3. #3
    کاربر جدید آواتار behradarya
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    8

    نقل قول: بانک اطلاعاتی sqlserver

    میتونی دسترسی کاربرا رو تعریف کنی. مثلا بگی که معلم به چه جداولی و حق چه کار هایی رو داره و همنطور دانش آموز.
    CREATE ROLE <role name>
    |IDENTIFIED [BY <password> \ EXTERNALLY | GLOBALLY |
    USING [<schema].[<package>]
    همونطور که دوستمون هم گفتن میتونی یه فیلد به عنوان اینکه کاربر چه سطح دسترسی رو داره اضافه کنی و در کد نویسی سایتت مشخص کنی که بعد از لاگین به صفحه مورد نظر هدایت بشن
    آخرین ویرایش به وسیله behradarya : جمعه 07 فروردین 1388 در 00:20 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    نقل قول: بانک اطلاعاتی sqlserver

    نقل قول نوشته شده توسط Hussein39 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان منظور از کاربران یک بانک چیه. اجازه بدین منظورم رو درست بگم.ً واسه یکه مدرسه می خوام یه سایتی درست کنم که دانش آموزان بتونن فعالیت های خودشون رو ببینن معلمین بتونن کاراشون رو ثبت و مدیران و معاونین بتونن فعایت های خودشون رو انجام بدن. خوب باید برای هر کاربر(که ممکنه معلم یا دانش آموز یا معلم ) یه حساب کاربری تو SQL SERVER درست کنیم یا برای هر کاربر دوفیلد User و Password درست کنیم و اونا را عضو کارانی که تو SQL SERVER درست کردیم بکنیم آخه چطوری. مگه میشه؟؟ من فقط VB و VB.net وPHP بلدم اگه میشه یکه مسال برام بزنین یا حداقل توزیح بدیم.
    با تشکر سال خوبی رو براتون آرزو می کنم.
    سلام
    دوست عزیز سوال خودت رو میبایست جدا مطرح میکردی . شما به جای جواب دادن به سوال بنده اومدی سوال مطرح کردی با این کار شما سوال من عملا از دور خارج شده و همچنانکه میبینید دوستان هم بجای سوال بنده به سوال شما جواب دادند. خواهشا اصلاحش کن و سوال خودت رو در تاپیک جداگانه مطرح کن .

  5. #5
    کاربر جدید آواتار behradarya
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    8

    نقل قول: بانک اطلاعاتی sqlserver

    دوست عزیزHossein Bazyan
    بانک ها رو خودتون میگید که کجا بسازه یعنی مسیر رو بهش میدین و اگه مسیر ندادین تو مسیر نصب برنامه نگهداری میشه.
    مثلا:

    CREATE DATABASE <database name>

    ON
    PRIMARY(NAME= = ... , FILE NAME = path

    و الا آخر.
    و برای ارتباط با صفحات وب هم می بایست یه کدی شبیه به این بنویسی:
    مثلا برای لوگین:
    protected void loginButton_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    connectionString = mydatabase.connectionstring;
    sql = "select username password from student WHERE (username = N'" + usernameTextBox.Text + "') AND (password = N'" + passwordTextBox.Text + "')" ;
    SqlConnection mycon = new SqlConnection(connectionString);
    mycon.Open();
    SqlCommand mycom = new SqlCommand(sql, mycon);
    SqlDataReader mydr;
    mydr = mycom.ExecuteReader();
    while (mydr.Read())
    {
    Session.Add("loged", "student");
    Session.Add("ID", usernameTextBox.Text.ToString());
    Response.Redirect("default.aspx");
    }
    mycon.Close();
    }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    نقل قول: بانک اطلاعاتی sqlserver

    سلام
    دوستان من برنامه sql manager را نصب کردم الان در ساخت و ویرایش بانک و ارتباط آن با asp.net و vb.net مشکلی ندارم فقط مسئله ای که هست export و import اطلاعات میباشد.
    من کل بانک را که با mysql ساخته بودم رو میخوام تو ms sql server وارد کنم که در import wizard برای mysql گزینه ای وجود ندارد همچنین اطلاعات و جداولی را که در ms sql server ساخته ام را به چه شکل میتوانم export کنم به دیتابیس سایتم چون در export wizard گزینه خروج به ms sql server رو نداره!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •