نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطا در ایجاد پایگاه داده در mysql توسط php

  1. #1

    خطا در ایجاد پایگاه داده در mysql توسط php

    سلام .
    Fatal error: Call to undefined function mysql_create_db() in C:\wamp\www\sepide\3\createmovie.php on line 8
    خطای تولید شده توسط کد زیر می باشد :

    mysql_create_db("wiley")
    or die(mysql_error());
    چطور می توان مشکل را حل کرد ؟
    ممنون از راهنمایی تون

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    رشت
    پست
    47

    نقل قول: خطا در ایجاد پایگاه داده در mysql توسط php

    شما Encoding صفحه و دیتابیس و فلیدهای دیتابیس رو روی UTF-8 گذاشتین؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Yousha
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    515

    نقل قول: خطا در ایجاد پایگاه داده در mysql توسط php

    سلام،
    شما Encoding صفحه و دیتابیس و فلیدهای دیتابیس رو روی UTF-8 گذاشتین؟
    عزیز ارتباطی با UnDefined تابع نداره!
    Fatal error: Call to undefined function mysql_create_db()
    احتمالاً بسته MySQL شما نصب نشده! phpinfo(); بگیرید ببینید نصبه؟

  4. #4

    نقل قول: خطا در ایجاد پایگاه داده در mysql توسط php

    سلام
    ورژن php منPHP Version 5.2.0 می باشد که همراه با wamp نصب شده است . و تابع phpinfo() هم کار می کند . نکته اینکه : فقط این دستور برای ایجاد پایگاه داده خطا می دهد و در هنگام ایجاد جداول و درج اطلاعات در آن جداول توسط کد php هیچ مشکلی پیش نمی آید!!!
    هم چنین در سوالی که مطرح شده :
    شما Encoding صفحه و دیتابیس و فلیدهای دیتابیس رو روی UTF-8 گذاشتین؟
    عرض کنم که برای ایجاد یک پایگاه داده واجب نیستند و ما هنوز در مرحله ایجاد پایگاه داده هستیم نه در مرحله وارد کردن اطلاعات .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Yousha
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    515

    نقل قول: خطا در ایجاد پایگاه داده در mysql توسط php

    سلام،
    و تابع phpinfo() هم کار می کند .
    احتمالاً بسته MySQL شما نصب نشده! phpinfo(); بگیرید ببینید نصبه؟
    اشتباه متوجه شدید... تابع PHPInfo همیشه کار میکنه، منظور من این بود که ببینید درون اطلاعاتی که PHPInfo به شما میده MySQL وجود داره یا خیر...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •