صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 185

نام تاپیک: نحوه راه‌اندازی یک WebApplication بر روی یک هاست؟؟؟

  1. #1
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نحوه راه‌اندازی یک WebApplication بر روی یک هاست؟؟؟

    سلام.
    من یک فرم ساده با <span dir=ltr>C#‎</span> در Visual Stuido.Net 2003 ایجاد کرده‌ام.
    هاست من <span dir=ltr>.Net</span> را پشتیبانی میکند.
    برای راه‌اندازی این Web Application بر روی هاست، آیا Upload کردن فایلها پروژه (موجود در c:\inetpub\wwwroot\mydir ) کافی است؟
    اگر اینطور نیست لطفا کارهایی را که باید انجام دهم قدم به قدم توضیح دهید.

    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    بله! فقط کپی کردن *تمام* فایل ها و فولدرهای داخل آنرا انجام دهید کافی است.

    چند نکته :
    1- حتما دایرکتوری bin که در اثر کامپایل کردن پروژه ی ASP.NET ایجاد می شود ( در همان فولدر مربوطه ) را هم حتما باید با فایل dll داخل آن آپلود کنید ( همیشه آخرین ورژن آن مهم است )
    2- فایل web.config فایل امنیتی سیستم شما است که مجوز استفاده از سایت را فراهم می کند. این یکی را هیچ وقت فراموش نکنید

    فعلا صفحات را آپلود کنید در یک فولدر دلخواه در سایت و سپس یک لینک از آنرا اینجا بگذارید تا اگر مشکلی بود بنده بتوانم بیشتر کمک کنم.
    احتمالا در تنظیمات web.config‌ روی هاست نیاز به کمی تغییر است ولی پیش فرض های آن فعلا باید کار کند.... تا آپلود نکنید نمی توان نظر داد.

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    http://mehdi.europe.webmatrixhosting.net/d1
    متاسفانه همون مشکل همیشگی که من دارم. لطفا چک کرده و راهنمایی کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    این هاست را زود تر می گفتید :oops:

    1- در اینجا نیازی به اون فولدر d1 نیست. همه را باز بریزید روی روت اصلی
    2- شما فایل web.config پیش فرض هاست خودتان را نباید با web.config ساخته شده توسط VS.NET عوض می کردید. یک احتمال هست. اگر روت اصلی را پاک نکرده اید یک web.config پیش ساخته خود هاست برای شما گذاشته است. این فایل کلید طلایی امنیتی سایت شما است.
    خطای authentication از نبود و یا overWrite‌شدن این web.config اصلی خبر می دهد.

    دو حالت دارد
    الف - یا آنرا هنوز پاک نکرده اید که خیلی هم عالی . هنگام آپلود کردن فایلها تمام فایلها را از روی کامپیوتر آپلود کنید بجز web.config را
    ب- این فایل مهم پیش فرض را روی هاست ندارید و آنرا پاک و یا overWrite کرده اید. اگر اینطور است بگویید یکی برای شما درست کنم و همینجا آپلود کنم.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    آقا وحید من هم طبق راهنمایی شما توی این Host خودم رو ثبت نام کردم (البته بصورت رایگان) ولی جایی ندیدم که چقدر فضا میده؟
    من هر وقت که حجم فایلهام از 2، 3 مگابایت بیشتر میشه اونها رو حذف میکنه.
    میخواستم ببینم شما میدونید حداکثر چقدر فایل میشه تو این هاست Upload کرد؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    این هاست 20 مگ جای خالی و 10 مگ فضای sql server به شما می دهد.

    -------------

    جناب اسیستنت:
    چی شد؟ درست شد؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    &lt;?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    &lt;configuration>
    &lt;appSettings>
    &lt;add key="ConnStr" value="data source=db1.europe.webmatrixhosting.net,1435;Connec t Timeout=30;User ID=aspnet_persia;Password=XXXX;database=H_aspnet_p ersia" />
    &lt;/appSettings>
    &lt;system.web>
    &lt;!-- DYNAMIC DEBUG COMPILATION
    Set compilation debug="true" to enable ASPX debugging. Otherwise, setting this value to
    false will improve runtime performance of this application.
    Set compilation debug="true" to insert debugging symbols &#40;.pdb information&#41;
    into the compiled page. Because this creates a larger file that executes
    more slowly, you should set this value to true only when debugging and to
    false at all other times. For more information, refer to the documentation about
    debugging ASP .NET files.
    -->
    &lt;compilation defaultLanguage="C#‎" debug="true" />
    &lt;!-- CUSTOM ERROR MESSAGES
    Set customError mode values to control the display of user-friendly
    error messages to users instead of error details &#40;including a stack trace&#41;&#58;

    "On" Always display custom &#40;friendly&#41; messages
    "Off" Always display detailed ASP.NET error information.
    "RemoteOnly" Display custom &#40;friendly&#41; messages only to users not running
    on the local Web server. This setting is recommended for security purposes, so
    that you do not display application detail information to remote clients.
    -->
    &lt;customErrors mode="Off" />
    &lt;!-- AUTHENTICATION
    This section sets the authentication policies of the application. Possible modes are "Windows", "Forms",
    "Passport" and "None"
    -->
    &lt;authentication mode="None" />
    &lt;!-- APPLICATION-LEVEL TRACE LOGGING
    Application-level tracing enables trace log output for every page within an application.
    Set trace enabled="true" to enable application trace logging. If pageOutput="true", the
    trace information will be displayed at the bottom of each page. Otherwise, you can view the
    application trace log by browsing the "trace.axd" page from your web application
    root.
    -->
    &lt;trace enabled="false" requestLimit="10" pageOutput="false" traceMode="SortByTime" localOnly="true" />
    &lt;!-- SESSION STATE SETTINGS
    By default ASP .NET uses cookies to identify which requests belong to a particular session.
    If cookies are not available, a session can be tracked by adding a session identifier to the URL.
    To disable cookies, set sessionState cookieless="true".
    -->
    &lt;sessionState mode="InProc" stateConnectionString="tcpip=127.0.0.1&#58;42424" sqlConnectionString="data source=127.0.0.1;user id=sa;password=" cookieless="false" timeout="20" />
    &lt;!-- GLOBALIZATION
    This section sets the globalization settings of the application.
    -->
    &lt;globalization requestEncoding="windows-1252" responseEncoding="windows-1252" fileEncoding="windows-1252" culture="en-US" uiCulture="en-US" />
    &lt;/system.web>
    &lt;/configuration>


    فایل وب کانفیگ را به صورت فوق کنید مشکل حل می شود.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    البته این فایل باید روی هاست به این صورت باشد. بعلاوه :

    &lt;add key="ConnStr" value="data source=db1.europe.webmatrixhosting.net,1435;Connec  t Timeout=30;User ID=aspnet_persia;Password=XXXX;database=H_aspnet_p  ersia" /> 


    برای اتصال به اس کیو ال سرور لازم است.

    ID‌ شما در اینجا mehdi و database شما H_mehdi‌ است و پسورد خودتان را هم که می دانید....

  9. #9
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    با تشکر،
    وقتی فایلها را به Root‌ کپی کردم درست شد. اما چطور همین پروژه را در یک فولدر غیر از Root (مانند D1) راه‌اندازی کنم؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    سلام.
    آقا بسیییار بسیار هاست توپی بود !
    فقط اینکه من هم یه همچین مشکلی دارم و تو ساب فولدر ها قادر به قرار دادن صفحات نیستم .
    یه سوال دیگه هم از دوستان وارد به توزیع ASP.Net applications داشتم ... روی بسیاری از Host هایی که asp.net رو ساپورت میکنند یه همچین فایلی اصلا وجود نداره :roll:
    برای رفع این مشکل چی کار میشه کرد ؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    جواب از طرف تیم ساپورت هاست:
    because you can have only one web application on your account and this is set to your root folder.

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    22
    به نام خدا
    من پروزه ام را روی هاست webmatrix قرار دادم .اما وقتی صفحه اصلی لود میشه فونت ها همه در هم بر هم و ناخواناهستند.از
    &lt;meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    هم در تمام صفحات استفاده کردم.
    و اینکه صفحات Htm به طور عادی لود می شوند (دکمه More کنار تخته سیاه) اما در مورد صفحات aspx علت را نمی دانم
    این هم آدرس سایتhttp://amusoheil.europe.webmatrixhosting.net/
    با تشکر
    لطفا راهمایی ام کنید

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    فکر کنم اگه به جای utf-8 از Unicode استفاده کنید مشکلتون حل بشه.

  14. #14
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    22
    درست است آقای عریزی باید به جای utf-8 از Unicode استفاده می کردم
    مشکل بنده حل شد.
    با تشکر

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    شما اگر از دکمه های back و forward استفاده کنید در IE دوباره صفحه ی شما به هم می ریزد. فکر می کنید چرا؟

    دلیل :

    &lt;globalization requestEncoding="windows-1252" responseEncoding="windows-1252" fileEncoding="windows-1252" culture="en-US" uiCulture="en-US" /> 


    در وب کانفیگ روی هاست شما 1252 را دقیقا به utf-8 و نه چیز دیگری تبدیل کنید این مشکل هم حل می شود :wink:

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    22
    یه مشکل کوچولو :)
    سرور webmatrix آدرس سرور و اسم سرور و .... را همه را به من داده ...
    حالا من چیه رو کجا کپی کنم.
    تو شاخه دیتا sqlserver من یک فایل با پسوند mdf است و یه فایل با پسوند ldf حالا کدام از این ها را باید روی سرور آپلود کنم.
    در ضمن چطوری می تونم حجم بانک ام را کم کنم.
    با تشکر

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    اگه بخواید دیتابیس رو خودتون آپلود کنید باید هر دو رو آپلود کنید. چون اون فایل ldf فایل تراکنش بانک SQL میباشد که وجود آن ضروری است.
    ولی فکر میکنم با توجه به این بانکهای SQL Server باید توی Server رجیستر بشن بعدا برای ثبت اون شاید با مشکل روبرو بشید.
    به هر حال اگه همچین مشکلی داشنید از دیتابیسی که خود Host موقع ثبت نام بهتون میده استفاده کنید.

  18. #18
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    22
    به نام خدا
    من چطوری جدول ها یم و ... را آپلود کنم.
    اما من web.config ام را مطابق فرمایش شما(اقای نصیری) تغییر دادم اما دیگه صفحه باز نمیشه اشکال میگیره.
    این هم سورس فایل ام
    &lt;?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    &lt;configuration>
    &lt;configSections>
    &lt;sectionGroup name="system.web">
    &lt;section name="dsnstore" type="System.Configuration.NameValueSectionHandler ,System,Version=1.0.5000.0,Culture=neutral,PublicK eyToken=b77a5c561934e089" />
    &lt;/sectionGroup>
    &lt;/configSections>
    &lt;system.web>
    &lt;!-- DYNAMIC DEBUG COMPILATION
    Set compilation debug="true" to insert debugging symbols &#40;.pdb information&#41;
    into the compiled page. Because this creates a larger file that executes
    more slowly, you should set this value to true only when debugging and to
    false at all other times. For more information, refer to the documentation about
    debugging ASP.NET files.
    -->
    &lt;compilation defaultLanguage="vb" debug="true" />
    &lt;!-- CUSTOM ERROR MESSAGES
    Set customErrors mode="On" or "RemoteOnly" to enable custom error messages, "Off" to disable.
    Add &lt;error> tags for each of the errors you want to handle.

    "On" Always display custom &#40;friendly&#41; messages.
    "Off" Always display detailed ASP.NET error information.
    "RemoteOnly" Display custom &#40;friendly&#41; messages only to users not running
    on the local Web server. This setting is recommended for security purposes, so
    that you do not display application detail information to remote clients.
    -->
    &lt;customErrors mode="RemoteOnly" />
    &lt;!-- AUTHENTICATION
    This section sets the authentication policies of the application. Possible modes are "Windows",
    "Forms", "Passport" and "None"

    "None" No authentication is performed.
    "Windows" IIS performs authentication &#40;Basic, Digest, or Integrated Windows&#41; according to
    its settings for the application. Anonymous access must be disabled in IIS.
    "Forms" You provide a custom form &#40;Web page&#41; for users to enter their credentials, and then
    you authenticate them in your application. A user credential token is stored in a cookie.
    "Passport" Authentication is performed via a centralized authentication service provided
    by Microsoft that offers a single logon and core profile services for member sites.
    -->
    &lt;authentication mode="None" />
    &lt;!-- AUTHORIZATION
    This section sets the authorization policies of the application. You can allow or deny access
    to application resources by user or role. Wildcards&#58; "*" mean everyone, "?" means anonymous
    &#40;unauthenticated&#41; users.
    -->
    &lt;authorization>
    &lt;allow users="*" /> &lt;!-- Allow all users -->
    &lt;!-- &lt;allow users="&#91;comma separated list of users&#93;"
    roles="&#91;comma separated list of roles&#93;"/>
    &lt;deny users="&#91;comma separated list of users&#93;"
    roles="&#91;comma separated list of roles&#93;"/>
    -->
    &lt;/authorization>
    &lt;!-- Allow all users -->
    &lt;!-- &lt;allow users="&#91;comma separated list of users&#93;"
    roles="&#91;comma separated list of roles&#93;"/>
    &lt;deny users="&#91;comma separated list of users&#93;"
    roles="&#91;comma separated list of roles&#93;"/>
    -->
    &lt;!-- APPLICATION-LEVEL TRACE LOGGING
    Application-level tracing enables trace log output for every page within an application.
    Set trace enabled="true" to enable application trace logging. If pageOutput="true", the
    trace information will be displayed at the bottom of each page. Otherwise, you can view the
    application trace log by browsing the "trace.axd" page from your web application
    root.
    -->
    &lt;trace enabled="false" requestLimit="10" pageOutput="false" traceMode="SortByTime" localOnly="true" />
    &lt;!-- SESSION STATE SETTINGS
    By default ASP.NET uses cookies to identify which requests belong to a particular session.
    If cookies are not available, a session can be tracked by adding a session identifier to the URL.
    To disable cookies, set sessionState cookieless="true".
    -->
    &lt;sessionState mode="InProc" stateConnectionString="tcpip=127.0.0.1&#58;42424" sqlConnectionString="data source=127.0.0.1;Trusted_Connection=yes"
    cookieless="false" timeout="20" />
    &lt;dsnstore>
    &lt;add key="Maman_db" value="server=&#40;local&#41;\NetSDK;database=Mama n_db;Integrated Security=SSPI" />
    &lt;/dsnstore>
    &lt;!-- GLOBALIZATION
    This section sets the globalization settings of the application.
    -->
    &lt;!-- &lt;globalization requestEncoding="utf-8" responseEncoding="utf-8" /> -->
    &lt;globalization requestEncoding="utf-8" responseEncoding="utf-8" fileEncoding="windows-utf-8" culture="en-US" uiCulture="en-US" />


    &lt;/system.web>
    &lt;/configuration>

    لطفا راهنمایی ام کنید اشکال کجاست
    با تشکر

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    دوست عزیز!
    متاسفانه شما مطالب این تاپیک را درست نخوانیده اید
    من یکجا گفتم که وب کانفیگ خود سایت طلایی است
    یکجا گفتم باید کمی آنرا اصلاح کنید
    نگفتم که وب کانفیگ روی کامپیوتر خودتان را در سایت overWrite‌ کنید. مشکل از اینجا است.

  20. #20
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    22
    به نام خدا
    آقای نصیری درست شما گفتید اما من چیزی به نام webconfig در سایت ندیدم.
    حالا باید چی کار کنم :cry:
    نمی شود کاریش کرد!!!
    با تشکر

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    من یک نمونه از آن در این تاپیک کپی و پیست کرده ام. مطابق با پروفایل خودتان آنرا تکمیل و سپس آپلود کنید.

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    بر روی هاست های دیگر مانند هاست آقای اسیستنت:
    یک فولدر برای کارهای ASP.NET طراحی شده است. در ASP.NET هر فولدر فقط یک وب اپلیکیشن به حساب می آید یعنی شما نمی توانید داخل آن چند فولدر درست کنید و سپس هر کدام دایرکتوری bin مخصوص خودشان را داشته باشند. یعنی تمام این فولدرها داخل فولدر اصلی ما یک برنامه به حساب می آیند پس باید فقط یک bin داخل روت اصلی و یک وب کانفیگ داخل روت اصلی باشد.
    برای رفع این مشکل تمام bin های فولدرهای دیگر در زیر دایرکتوری های داخل روت اصلی باید به درون روت اصلی move شوند و همچنین زیر فولدرها دیگر نباید دارای وب کانفیگ باشند چون جزیی از یک وب اپلیکیشن به حساب می ایند و نه اینکه خودشان مستقل باشند.
    یعنی همه چیز از bin داخل روت اصلی و وب کانفیگ داخل روت اصلی تعذیه می شود. چون همانطور که گفتم هر دایرکتوری اصلی و تمام زیر فولدرهای آن تنها یک وب اپلیکیشن به حساب می آیند.

  23. #23
    مهمان
    استاد من وقتی می خواهم با aceftp سایتم را آپلود کنم باید کجای این برنامه بروم
    من یک بار اینکار را کردم ولی بهم اررور داد از این اررورا که میگه اگه میخواین به مایکروسافت بفرستمش و...
    من چیکار کنم؟ :lol:
    با تشکر

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    باید در شکل زیر آدرس اف تی پی سایت بعلاوه آی دی و پسورد را بنویسی و سپس enter کنی. بقیه کار کپی کردن از پنل سمت چپ به راست است.

  25. #25
    مهمان
    با سلام
    استاد کانکت می شم وقتی میخوام از چپی به صورت دراگ دراپ بیارم تو راستی این اررور رو میده
    با تشکر

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    دراگ نمی خواد بکنی . یک دکمه ی آبی رنگ هست روی اون کلیک کن خودش شروع به کپی می کند.

  27. #27
    اقا من نمی دونم چرا دایرکتوری InetPub من Share شده بی انکه خودم این کار را کرده باشم (با نصب iis,vs.net)
    این اشتراک برای چیست؟ :x

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    IIS در حقیقت یک وب سرور کوچولو است روی کامپیوتر شما...
    این دایرکتوری برای دسترسی افراد به سایت وب شما است. پس باید share شده باشد.

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار SoheilKH
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    haftbit.com
    پست
    315
    به نام خدا
    من توی وب ماتریکس یک سایت دارم
    توی یکی از فرم های سایتم از کریستال ریپورت استفاده کردم.
    با توجه راهنمایی هایی که توی فروم خود این سایت شده بود تمام dll های مربوط به کریستال ریپورت را هم توی شاخه Bin کپی کردم.
    اما موقع اجرای فرم مربوطه فقط شکل کامپوننت کریستال ریپورت به همراه یک علامت سئوال در سایت نشان داده می شود.
    اشکال از چیه؟؟؟

  30. #30
    حکمت پوشه هایی که با آندرلاین شروع میشن مثل vti_script_ که ویژوال استودیو می سازد چیست؟

    موقع آپلود اگر این فایلها آپلود نشه مشکلی پیش می‌آد؟

    الان فایلها رو دستی آپلود کردم و بهم خطای ران تایم می‌ده. البته اول مثلا آدرس تصاویر سایت رو با notpad با آدرسی که روی وب باید داشته باشن عوض کردم. مثلا http://localhost/site رو با http://www.site.com عوض کردم.

    با تشکر

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    خیر لازم نیست آپلود شوند.
    حتی می توانید فایلهای cs و یا vb را هم اگر پروژه ی شما کامپایل شده است ، آپلود نکنید.

  32. #32
    با تشکر از شما

  33. #33
    سلام
    من برنامه ام را کامل upload کرده ام .اما کنترل های validator هیچکدام کار نمی کنند.
    ولی برنامه من در localhost درست کار می کند نمی دانم چرا وقتی در server قرار می گیرد
    درست اجرا نمی شود .
    توضیح اینکه کنترل های validator برنامه همگی client side هستند.
    در صورتی که راه حل این مشکل را می دانید خوشحال خواهم شد اگر منرا راهنمایی کنید.

    با تشکر
    hga

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    کل فولدر C:\Inetpub\wwwroot\aspnet_client را در هاست کپی کنید :wink:

  35. #35
    آقای نصیری از راهنمایی تان متشکرم .
    من aspnet_clientرا درون دایرکتوری برنامه ام کپی کردم ولی درست نشد

    ظاهرا این دایرکتوری باید در root اصلی باشد با server ام تماس گرفتم گفتند که دایرکتوری را دارند.
    version شان هم درست بود (aspnet_client\system_web\1_0_3705_0 )
    ولی باز هم برنامه من کار نمی کند . نمی دانم مشکل از کجاست؟:cry:

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    مشکل این است که کاری را که من گفتم درست انجام نداده اید
    باید الان در روت سایت شما این فولدر موجود باشد :
    aspnet_client
    نه اینکه محتویات را باز کپی کنید. تست شده است و کار می کند.

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    درضمن اگر سایت آپدیت باشد باید این را داشته باشید
    aspnet_client\system_web\1_1_4322
    و نه :
    E:\Inetpub\wwwroot\aspnet_client\system_web\1_0_37 05_24
    و نه :
    E:\Inetpub\wwwroot\aspnet_client\system_web\1_0_37 05_0
    و نه .......

  38. #38

    upload کردن database

    سلام
    من برای upload کردن database ام بر روی سرور در محیط sql server
    (enterprise manager ) به طرِیق زیر عمل می کنم:

    1)از طریق wizard مربوط به new sql server registration مشخصات server ام را وارد می کنم
    به این ترتیب sql server مربوط به سرور ام به sql server کامپیوتر من اضافه می شود
    2) بعد از connect شدن به سرور از بین database های موجود database خودم را (که خود سرور قبلا برایم ساخته) باز می کنم .
    3) از طریق wizard مربوط import data ، جدول هایم را upload می کنم .


    اما این کار یک مشکل بزرگ دارد و آن اینکه هنگام connect شدن به سرور زمان بسیار زیادی طول می کشد تا همه database های موجود روی سرور load شوند تا من بتوانم database خودم را ببینم .
    می خواستم بپرسم آیا راهی وجود دارد که مستقیما به database ام دسترسی داشته باشم و یا اصولا راه صحیح upload کردن database چیست؟

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    من به شخصه از کوئری آنالایزر استفاده می کنم
    هنگام اتصال شما باید IP هاست را بدهید و آی دی و پسوردی که برای اس کیوال سرور به شما داده شده است. بسیار سریع عمل می کند و من راضی هستم از آن.

  40. #40
    آقای نصیری سلام
    من از روی lan باید به سرور webmatrixhosting.net وصل بشم.یعنی میخواهم Db و صفحات Asp.net را که ساخته ام روی سروس upload
    کنم.از هیچ طریقی نمیتونم به sqlserver میزبان وصل بشم
    چه از طریق Enterprise ya Query analayzer پیغام میده که Sql server dos not exist or access denied
    یا Sql server Service Manager را باز میکنم پیغام the Network Path Was Not Found میدهد
    کمک کنید

    البته مشکل Connection time Out جهت Ftp کردن هم دارم :| :cry:

    ftp://haeri.europe.webmatrixhosting.net
    db1.europe.webmatrixhosting.net,1439
    من از راه Server Alias هم رفتم نشد
    connect نمیشه

    اگر لازم هست بفرمایید که Password را هم بدهم شما نگاهکی بهش بندازین لطفآ :oops:

    خیلی ممنون

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. راه اندازی webApplication روی بستر LAN
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 13:54 عصر
  2. یکسری کنترل ASP.NET برای سرعت بخشیدن به تولید WebApplication
    نوشته شده توسط mahdihg در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 10:14 صبح
  3. نحوه راه اندازی یک webapplication بر روی هاست ؟؟؟
    نوشته شده توسط hassan_RK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 07:08 صبح
  4. عدم اجرای WebApplication آن طور که هست !
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1383, 10:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •