صفحه 5 از 5 اولاول ... 345
نمایش نتایج 161 تا 185 از 185

نام تاپیک: نحوه راه‌اندازی یک WebApplication بر روی یک هاست؟؟؟

  1. #161
    مشکل من دادن مسیر دیتابیسم است

    چکارش کنم؟

  2. #162
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    سلام
    من با یکی از دیتا بیس های اکسس بر روی هاست مشکل زیر را دارم




    Could not use ''; file already in use.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
    Exception Details: System.Data.OleDb.OleDbException: Could not use ''; file already in use.




    اما بر روی هاست دیگرم همین برنامه مشکلی ندارد.

    لطفاً راهنمایی بفرمائید

  3. #163
    سلام استاد
    خیلی خوشحالم که در خدمت شما هستم.
    من یک سایت دارم. میخواهم برنامه ای که در سیستم خودم نوشتم و کار هم میکنه رو به سایت انتقال بدهم. برنامه تحت asp.net نوشته شده. data base هم accsess است.
    برای upload این برنامه در سایتم چیکار کنم؟ Connection string مربوط به database رو به کجا تغییر بدم؟ چه کارهایی باید انجام بدم ؟
    با سپاس.

  4. #164
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    connection string برنامتو باید طوری تغییر بدی که به نام دیتابیسی که روی هاست ساختی بخوره.
    یعنی نام دیتابیس وارد میکنی و username و password مربوط به دیتابیس.

  5. #165
    سلام استاد
    متشکرم. برنامه هایی که در ASP.Net نوشتم در سیستم خودم خوب کار میکنه ولی وقتی upload می کنم پیغام Server error in '/' application می ده. توضیحاتش هم مربوط به webconfig مربوط می شه. آیا webconfig رو خراب کردم؟ خوشحال می شم اگه کمکم کنید.
    متشکر.

  6. #166
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    شما error رو اینجا بذارین ببینم چیه

  7. #167
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    191
    سلام
    ایا کسی از سایت somee.com هاست رایگان گرفته؟ من نمی دونم دیتابیس را در این سایت از کجا اپلود کنمو رشته اتصال به دیتابیس را در کجا تغییر بدم؟ لطفا من را راهنمایی کنید
    با تشکر

  8. #168
    سلام
    ایا کسی از سایت somee.com هاست رایگان گرفته؟ من نمی دونم دیتابیس را در این سایت از کجا اپلود کنمو رشته اتصال به دیتابیس را در کجا تغییر بدم؟ لطفا من را راهنمایی کنید
    با تشکر
    اگر منظورتون SQLServer است باید بگم که این سایت سرویس رایگانش همچین امکاناتی نداره.
    بهتره از www.vwdhosting.net استفاده کنید که سرویس رایگانش sqlserver داره.

  9. #169
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    191
    ازجوابی که دادید ممنونم

  10. #170
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    پست
    105
    با عرض سلام
    مطالب 17 صفحه این تاپیک رو خوندم
    1- در هاستی که گرفتم فایل وب کانفیگ نبود
    2- پوشه aspnet_client رو از کامپیوترم روی سایت کپی کردم
    3- فرمهایم را که در پوشه ای داخل پوشه روت بود را به پوشه روت انتقال دادم
    4- فایل کان فیگ رو هم طبق فرمایشات دوستان درست کردم

    اما هنوز مشکل برطرف نشد

    تمام کنترل هایی که در فرمها از وب فرم استفاده کردم نشون نمی ده ولی کنترلهایی را که از اچ تی ام ال استفاده کردم نمایش می ده در ضمن فونتها هم بهم ریخته
    همین مشکل زمانیکه از کامپیوتر خودم از قسمت آی آی اس --open-- می کنم اتفاق می افتد

    مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟
    با تشکر

  11. #171
    dar site webmatrix in file wenconfig koja hast

  12. #172
    با سلام
    چه فایلهای را باید آپلود کنیم . آیا میتوان فایلهای ASPx را آپلود نکرد

  13. #173
    کاربر تازه وارد آواتار night11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    89
    سلام

    برای راه اندازی یک سرور باید چیکار کرد . من الان دارم روی ویندوز اکس پی سایت رو طراحی می کنم با Sql سرور حالا می خوام روی یک سیستم ویندوز 2003 نصب کنم و اون رو بعنوان سرور قرار بدم و فایلها رو به اونجا انتقال بدم
    لطفا راهنمایی کنید
    آیا انتقال فایلهای کافیست ؟ و فایل وب کانفیگ رو چیکار کنم ؟ یا نرم افزار خاصی باید نصب بشه ؟
    ممنون
    ببخشید اگه سوالم کلی هست

  14. #174

    Question connection string error

    سلام.
    من هم یک صفحه aspx با بانک اطلاعاتی access2003 دارم که در سیستم خودم(localhost) مشکلی ندارد اما وقتی که آن را upload می کنم connection string من به مشکل برخورده و دیتابیس open نمی شود.
    نحوه ارتباط من از طریق oledbdaraconnection است. لطفا در تنظیمات مربوط به اتصال به دیتابیس مرا راهنمایی کنید.

  15. #175
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    191
    سلام من در سایتی که آپلود کردم خطای زیر را می دهد اشکال از کجاست
     Configuration Error
    Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

    Parser Error Message: File or assembly name CrystalDecisions.CrystalReports.Engine, or one of its dependencies, was not found.

    Source Error:

    Line 22: debugging ASP.NET files.
    Line 23: -->
    Line 24: <compilation defaultLanguage="C#‎" debug="true"><assemblies><add assembly="CrystalDecisions.CrystalReports.Engine, Version=9.1.5000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304"/><add assembly="CrystalDecisions.ReportSource, Version=9.1.5000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304"/><add assembly="CrystalDecisions.Shared, Version=9.1.5000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304"/><add assembly="CrystalDecisions.Web, Version=9.1.5000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304"/></assemblies></compilation>
    Line 25: <!-- CUSTOM ERROR MESSAGES
    Line 26: Set customErrors mode="On" or "RemoteOnly" to enable custom error messages, "Off" to disable.

    آخرین ویرایش به وسیله roya2002_80 : دوشنبه 08 خرداد 1385 در 16:48 عصر

  16. #176
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    191
    لطفا کمکم کنید.................

  17. #177
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229
    هاست شما از CRYSTAL REPORT پشتیبانی نمیکنه
    پس نمیتونی رو این هاست از این نوع گزارش بگیری

  18. #178
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    191
    ممنون از جوابی که دادید . من یه ایمیلی به شرکت زدم که مطمئن شوم(شرکت پیشگامان یزد)

  19. #179

    کمک

    من وقتی فایلهام را اپلود کردم این پیغام را می دهد لطفا من را راهنمایی کنیید


    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    Configuration Error
    Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

    Parser Error Message: ?

    Source Error:


    Line 6:
    Line 7:
    Line 8: <httpHandlers><add verb="GET"
    Line 9: path="FtbWebResource.axd"
    Line 10: type="FreeTextBoxControls.AssemblyResourceHandler, FreeTextBox"></add>


    Source File: E:\PARSDATA\users\webadmin\sitnaacom\sitnaa.com\ww w\web.config Line: 8

    Assembly Load Trace: The following information can be helpful to determine why the assembly 'FreeTextBox' could not be loaded.


    === Pre-bind state information ===
    LOG: DisplayName = FreeTextBox
    (Partial)
    LOG: Appbase = file:///E:/PARSDATA/users/webadmin/sitnaacom/sitnaa.com/www
    LOG: Initial PrivatePath = bin
    Calling assembly : (Unknown).
    ===

    LOG: Policy not being applied to reference at this time (private, custom, partial, or location-based assembly bind).
    LOG: Post-policy reference: FreeTextBox
    LOG: Attempting download of new URL file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v1.1.4322/Temporary ASP.NET Files/root/22703e1b/8c789b0a/FreeTextBox.DLL.
    LOG: Attempting download of new URL file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v1.1.4322/Temporary ASP.NET Files/root/22703e1b/8c789b0a/FreeTextBox/FreeTextBox.DLL.
    LOG: Attempting download of new URL file:///E:/PARSDATA/users/webadmin/sitnaacom/sitnaa.com/www/bin/FreeTextBox.DLL.
    LOG: Attempting download of new URL file:///E:/PARSDATA/users/webadmin/sitnaacom/sitnaa.com/www/bin/FreeTextBox/FreeTextBox.DLL.
    LOG: Attempting download of new URL file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v1.1.4322/Temporary ASP.NET Files/root/22703e1b/8c789b0a/FreeTextBox.EXE.
    LOG: Attempting download of new URL file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v1.1.4322/Temporary ASP.NET Files/root/22703e1b/8c789b0a/FreeTextBox/FreeTextBox.EXE.
    LOG: Attempting download of new URL file:///E:/PARSDATA/users/webadmin/sitnaacom/sitnaa.com/www/bin/FreeTextBox.EXE.
    LOG: Attempting download of new URL file:///E:/PARSDATA/users/webadmin/sitnaacom/sitnaa.com/www/bin/FreeTextBox/FreeTextBox.EXE.




    --------------------------------------------------------------------------------
    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.2032; ASP.NET Version:1.1.4322.2032

  20. #180
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    این یعنی چی؟
    همه چیز درست بود ولی وقتی آپلود کردم این Error را داد. لطفن راهنمایی کنید.

    Server Application Unavailable
    The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable. Please hit the "Refresh" button in your web browser to retry your request.

    Administrator Note: An error message detailing the cause of this specific request failure can be found in the application event log of the web server. Please review this log entry to discover what caused this error to occur.

  21. #181

    خطای بانک اطلاعاتی (آقای نصیری کمک)

    با سلام
    من یه فضای رایگان گرفتم (از سایت VWDHosting.NET گرفتم)
    فایل web.config را طبق گفته آقای نصیری درست کردم مشکل حل شد
    ولی صفحاتی که از بانک اطلاعاتی استفاده کردم خطا میده
    بانک اطلاعاتی من هم sql2000 هست
    اینم خطا
    An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)

    اینم آدرس و ب سایت : http://alireza244-1.at.vwdhosting.net/


    یه چیز دیگه : نوشته های فارسی را هم بهم می ریزه (علامت ؟ چاپ میکنه)

    لطفا کمک کنید


    با تشکر

  22. #182
    کاربر دائمی آواتار mehdi_kamari
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    170
    پس تنظیمات web.config چی میشه ؟ اون تنظیماتی که روی لوکال انجام دادیم ؟

    راستی نیاز هست که کل solution رو روی هاست کپی کنیم ؟

    ببخشید خیلی تازه کارانه می پرسم .

  23. #183
    کاربر دائمی آواتار Kia_MLS
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    یه جای خیلی آروم
    پست
    218

    چرا سایتم کار نمیکنه؟

    با سلام خدمت همه اساتید محترم
    من تمامی فایلهامو طبق فرمایشات شما آپلود کرم ولی موقع لود شدن سایت Error میده!
    من از Asp.Net 2005 برای طراحی سایت استفاده کردم
    Host از اون پشتیبانی میکنه
    این هم فایل Web.config من:

    <?xml version="1.0" encoding ="utf-8"?>
    <configuration>
    <appSettings>
    </appSettings>
    <connectionStrings>
    </connectionStrings>
    <system.web>
    <roleManager enabled="true"/>
    <customErrors mode ="On"/>
    <compilation debug="true" strict="true" explicit="true">

    <assemblies>
    <add assembly="System.Design, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A"/></assemblies></compilation>
    <pages>
    <namespaces>
    <clear/>
    <add namespace="System"/>
    <add namespace="System.Collections"/>
    <add namespace="System.Collections.Specialized"/>
    <add namespace="System.Configuration"/>
    <add namespace="System.Text"/>
    <add namespace="System.Text.RegularExpressions"/>
    <add namespace="System.Web"/>
    <add namespace="System.Web.Caching"/>
    <add namespace="System.Web.SessionState"/>
    <add namespace="System.Web.Security"/>
    <add namespace="System.Web.Profile"/>
    <add namespace="System.Web.UI"/>
    <add namespace="System.Web.UI.WebControls"/>
    <add namespace="System.Web.UI.WebControls.WebParts"/>
    <add namespace="System.Web.UI.HtmlControls"/>
    </namespaces>
    </pages>
    <authentication mode="Forms">
    <forms name="MyAppCookie" loginUrl="Default.aspx">
    <credentials passwordFormat="Clear">
    <user name="som" password="som"/>
    </credentials>
    </forms>
    </authentication>
    <sessionState mode = "InProc"/>
    </system.web>
    </configuration>


    آدرس سایت : Vastagroup.com

  24. #184

    نقل قول: نحوه راه‌اندازی یک WebApplication بر روی یک هاست؟؟؟

    چه اروری دریافت می کنید؟
    طراحی سایت

  25. #185

    نقل قول: نحوه راه‌اندازی یک WebApplication بر روی یک هاست؟؟؟

    فروش قالب Html با کمترین قیمت ممکن
    http://htmlcenter.ir/Group/1/%D9%82%...%84%D8%A8-Html
    و قالب وردپرس به صورت رایگان
    http://htmlcenter.ir/Group/19/%D9%82...BE%D8%B1%D8%B3
    ومقاله های مفید و جالب درباره معایب و مزایایی زبان های برنامه نویسی
    http://htmlcenter.ir/blog
    طراحی سایت در زمان کم و قیمت مناسب
    http://qomsite.com/

صفحه 5 از 5 اولاول ... 345

تاپیک های مشابه

  1. راه اندازی webApplication روی بستر LAN
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 13:54 عصر
  2. یکسری کنترل ASP.NET برای سرعت بخشیدن به تولید WebApplication
    نوشته شده توسط mahdihg در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 10:14 صبح
  3. نحوه راه اندازی یک webapplication بر روی هاست ؟؟؟
    نوشته شده توسط hassan_RK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 07:08 صبح
  4. عدم اجرای WebApplication آن طور که هست !
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1383, 10:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •