نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تغییر اطلاعات یک دیتاگرید بعد از Bind شدن

  1. #1

    تغییر اطلاعات یک دیتاگرید بعد از Bind شدن

    سلام من یک دیتاگرید دارم و اون رو به یک bindingsource وصل کردم . حلا می خوام اطلاعات بعضی از سلولها رو با دستور زیر عوض کنم ولی اطلاعات عوض نمیشه :

    dataGridView1.DataSource = BindingSource1;
    dataGridView1.Rows[0].Cells[1].Value = "a";

    کد زیر هم جواب نداد :

    dataGridView1.CurrentRow.DataGridView[1,0].Value = "a";

    هر چی هم دیتاگرید رو رفرش می کنم فایده نداره . ظاهرا بعد از bind شدن دیگه اطلاعاتش عوض نمیشه .

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    159

    نقل قول: تغییر اطلاعات یک دیتاگرید بعد از Bind شدن

    خوب دوست عزیز به جای بایند کردن میتونی یک دیتا ست و دیتا گرید ایجاد کنی و داده ها را بطور دستی وارد دیتاگریدویو کنی در این صورت میتونی آنها را تغییر هم بدی . البته یک چیزی به ذهنم رسید . آیا خاصیت ReadOnlyسلولهای دیتاگریدویو را در حالت false قرار داده ای؟

  3. #3

    نقل قول: تغییر اطلاعات یک دیتاگرید بعد از Bind شدن

    آخه من اطلاعاتم رو با LINQ می گیرم و دیتاست به کارم نمیاد . اون خاصیت ReadOnly رو هم برابر false گذاشتم ولی تاثیر نداشت . راستش این روش دستی که گفتی فکر کن مجواب بده ولی من دستی بلد نیستم توی دیتاگرید بریزم چون خیلی دردسر داره. می تونی یک نمونه کد بگذاری ؟

  4. #4

    نقل قول: تغییر اطلاعات یک دیتاگرید بعد از Bind شدن

    ببین من تقریبا می دونم مشکلش چیه اشکال از پرس و جویی هست که با LINQ انجام دادم و مقدار بازگشتیش Anonymous هست و غیر قابل ویرایشه (توی این تاپیک دربارش سوال کردم : http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=153109) حالا می خوام بدونم با تمام این محدودیتها چجور میشه این کار رو کرد ؟ اگه بشه مقادیر رو توی یک دیتاست ریخت شاید بشه درستش کرد ، ولی نمیشه ریخت ...

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    159

    نقل قول: تغییر اطلاعات یک دیتاگرید بعد از Bind شدن

    من با linq تا حالا کارنکرده امو با آشنا نیستم اما دستی پرکردن دیتاگرید خیلی آسونه فقط سه چهار خط کد میخواد اگر خواستی بگو یک نمونه کد برات میگذارم

  6. #6

    نقل قول: تغییر اطلاعات یک دیتاگرید بعد از Bind شدن

    ببین من زمانی که می خوام یک دیتاگرید رو دستی پر کنم باید یک datagridviewcell تعریف کنم که زیاد باهاش آشنایی ندارم و درست تعریفش نمی کنم . اگه یک نمونه کدت رو درج کنی ممنون میشم .

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    159

    نقل قول: تغییر اطلاعات یک دیتاگرید بعد از Bind شدن

    ببین دوست عزیز اصلا به اون چیزی که گفتی نیازی نیست اول باید یک دیتا ست تعریف کنی و اطلاعات موجود در بانک را در آن بریزی

    Ds1 = _Connection.DataSet_Table_Creat("Hours", ObjPram);
    Dv1.Table = Ds1.Tables[
    "Hours"];
    Dv1.Sort =
    "_DateBegin, _DateEnd";
    for (int i = 0; i < Dv1.Count; i++)
    {
    dataGridView1.Rows.Add();
    dataGridView1[0, i].Value = Dv1[i][1];
    dataGridView1[1, i].Value = Dv1[i][5];
    dataGridView1[2, i].Value = Dv1[i][6];
    dataGridView1[3, i].Value = Dv1[i][3];
    dataGridView1[4, i].Value = Dv1[i][2];
    }

    در کد فوق یک کلاسی تعریف کرده ام و در آن یک تابع برای اتصال به بانک و خواندن اطلاعات از آن تعریف کرده ام و به کمک آن دیتاست خود را ( Ds1 ) پر میکنم . بعد یک دیتا ویو تعریف میکنم و بعد نام تیبل را برابر با تیبل دیتاست قرار میدهم.
    بعد به کمک حلقه یکی یکی ردیف به دیتاگرید ویو اضافه میکنیم و طیق کد فوق آنها را مقدار دهی میکنیم البته لازم به یادآوری است که ستونهای دیتاگریدویو را قبلا در زمان طراحی ایجاد کرده ایم که در مثال فوق دیتا گریدویو ما 5 تا ستون دارد( 5 مقدار دهی در داخل حلقه ) . همچنین میتوانیم ستونها را قبل از کد فوق از طریق کدنویسی تعریف کنیم

  8. #8

    نقل قول: تغییر اطلاعات یک دیتاگرید بعد از Bind شدن

    کسی می دونه چجوری میشه اطلاعات حاصل از پرس و جوی LINQ رو به دیتاست تبدیل کرد ؟ اگه بشه این کار رو کرد بقیه کار میشه کدی که دوستمون نوشت.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    159

    نقل قول: تغییر اطلاعات یک دیتاگرید بعد از Bind شدن

    دوست عزیز در msdn یک مطلبی دیدم به عنوان LINQ to Dataset یک مثال هایی هم از نحوه ایجاد دیتاست ها و جداول از linq نوشته بود فکر میکنم اگر آنها را مطالعه کنی مشکلت حل میشود.

  10. #10

    نقل قول: تغییر اطلاعات یک دیتاگرید بعد از Bind شدن

    آقا دستت درد نکنه خیلی گلی واقعا یک مشکل خیلی بزرگ رو حل کردی . وقت باشه جبران کنیم . تا یک چند وقت دیگه یک جزوه خیلی جالب از مثالهای LINQ آماده می کنم و توی سایت می گذارم .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •