نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: MultiTask و استفاده از آن در DBGrid , ListBox

  1. #1

    MultiTask و استفاده از آن در DBGrid , ListBox

    خوب حتما تا حالا همگی شما این خاصیت رو در DBGrid , ListBox دیدید .
    خوب اما چهطور میشه اون گزینه هایی رو که انتخاب شدند رو استخراج کرد .
    مثلا اون گزینه هایی که انتخاب شدند رو به یک لیست باکس دیگه بریزیم؟
    از جستجو به نتیجه ای نرسیدم . ممنونم میشم کسی کمکم کنه .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hojjatcroos
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    286

    نقل قول: MultiTask و استفاده از آن در DBGrid , ListBox

    مثلا برای CheckListBox


    var
    i:integer;
    begin
    for i:=0 to checklistbox1.count-1 do
    begin
    if checklistbox1.checheck[i]=true then
    begin
    listbox1.items.add(checklistbox1.items.string[i])
    end;
    end;

  3. #3

    نقل قول: MultiTask و استفاده از آن در DBGrid , ListBox

    مثلا برای CheckListBox
    با تشکر از پاسختون .
    خوب اینی که شما گفتین یک checked داره . اما برای چیزی مثل DBgrid که Checkd نداره از چی ستفاده میشه . یا همون لیست باکس . (چک لیست باکس نه ).
    البته امشب با توجه به این چیزایی که گفتید خودم هم بررسی میکنم شاید یافتم .
    ممنون.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    فکر کنم منظور شما MultiSelect است نه MultiTask
    برای DBGrid

    For i := 0 To DBGrid1.SelectedRows.Count -1 do
    Begin
    DBGrid1.DataSource.DataSet.GotoBookmark(pointer(My DBGrid1.SelectedRows.Item[i]));
    End;

    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: MultiTask و استفاده از آن در DBGrid , ListBox

    فکر کنم منظور شما MultiSelect است نه MultiTask
    اره با عرض شرمندگی منظورم همین بود . تازه الان متوجه شدم که اشتباه نوشتم .
    با تشکر از پاسختون .
    با چه راهی میشه کاری کرد که سطرها بعد از انتخاب شدهن نمایش داده نشن
    البته منظورم یه راه سریعه .
    یعنی در کل بدون فیلتر کردن یا چیز دیگه یه دستور سریع

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط bmanfy مشاهده تاپیک
    اره با عرض شرمندگی منظورم همین بود . تازه الان متوجه شدم که اشتباه نوشتم .
    با تشکر از پاسختون .
    با چه راهی میشه کاری کرد که سطرها بعد از انتخاب شدهن نمایش داده نشن
    البته منظورم یه راه سریعه .
    یعنی در کل بدون فیلتر کردن یا چیز دیگه یه دستور سریع
    باید اول لیست سطرهایی که انتخاب شده را به دست آوری و سپس بر اساس فیلد کلید آنها را فیلتر کنی.
    مثلا اگر ID های 1و52 و . . . انتخاب شده در Query آنها را فیلتر کنی.
    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: MultiTask و استفاده از آن در DBGrid , ListBox

    باید اول لیست سطرهایی که انتخاب شده را به دست آوری و سپس بر اساس فیلد کلید آنها را فیلتر کنی.
    مثلا اگر ID های 1و52 و . . . انتخاب شده در Query آنها را فیلتر کنی.
    منظورم یه روش بی دردسر بود .
    اخه میدونی کاربر دی یک لحظه ممکنه انتخاب کنه . انتخابها به یه لیست باکس منتقل میشه . و جدول رو خوب فیلتر میکنم . تا اینجا زیاد سخت نیست .
    اما ممکنه باز کاربر از اون لیستی که انتخاب کرده یک گزینه رو حدفکنه . پس باید به جدول برگرده . اون وقت ...
    البته میشه از طریق لیست انتخابها جدول رو فیلتر کرد . اما گاهی انتخابها زیاد میشه و اینجوری یه کم ممکنه وقت گیر باشه .
    دنبال یک روش بهتر هستم .
    به هر حال از پاسختون ممنونم . قسمت مهمش همون سوال اول بود که جواب دادین . ممنون .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •