نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس

  1. #1

    غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس

    سلام
    چگونگی غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس؟
    یک کد ساده و خوب بگین

  2. #2

    نقل قول: غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس

    Disable pop-up menu on TextBox Rigth Click
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس

    ممنون
    راه ساده تری وجود نداره؟که کد کمتری هم بخواد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    Wink نقل قول: غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس

    سلام دوست عزیز

    یک Textbox به فرمت اظافه کن بعد این کد هارو به پروژت اظافه کن

    کد HTML:
    Private Sub Text1_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    If Button = vbRightButton Then
    MsgBox "right click not aviable"
    End If
    End Sub
    این ساده ترین راه

  5. #5

    نقل قول: غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس

    خسته نباشید !!!
    بابا گفتم یر فعال یعنی وقتی کلیک می کنی هیچ کاری نشه مثلهمون قبلی ولی اون کدش خیلی بود راه ساده تری نداره؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس

    به هر حال بايد از همان توابع استفاده كنيد


    ماژول:

    Public OldWindowProc As Long
    Public Declare Function CallWindowProc Lib "user32" Alias "CallWindowProcA" (ByVal lpPrevWndFunc As Long, ByVal hwnd As Long, ByVal msg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As Long) As Long
    Public Declare Function SetWindowLong Lib "user32" Alias "SetWindowLongA" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIndex As Long, ByVal dwNewLong As Long) As Long
    Public Const GWL_WNDPROC = (-4)
    Public Const WM_USER = &H400

    Public Function NoPopupWindowProc(ByVal hwnd As Long, ByVal msg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As Long) As Long
    Const WM_CONTEXTMENU = &H7B
    If msg <> WM_CONTEXTMENU Then _
    NoPopupWindowProc = CallWindowProc( _
    OldWindowProc, hwnd, msg, wParam, _
    lParam)
    End Function


    فرم:

    Private Sub Form_Load()
    OldWindowProc = SetWindowLong(Text1.hwnd, GWL_WNDPROC, AddressOf NoPopupWindowProc)
    End Sub

    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    SetWindowLong Text1.hwnd, GWL_WNDPROC, OldWindowProc
    End Sub

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار pernia
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    مونترِال
    پست
    105

    Smile نقل قول: غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس

    اینم یه راهشه:
    کافیه تا موفق فشرده شدن کلید escape رو تحریک کنی

  8. #8

    نقل قول: غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط pernia مشاهده تاپیک
    اینم یه راهشه:
    کافیه تا موفق فشرده شدن کلید escape رو تحریک کنی
    چطوری؟کد مورد نیاز را بگذارید
    ممنون
    راه کوتاه دیگری هم سراغ دارید بگید لطفا

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    6

    Lightbulb نقل قول: غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس

    مثلاً برای textbox: ؟؟؟؟؟؟؟


    Private Sub Text1_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    If Button = 2 Then
    Text1.Enabled = False
    Timer1.Enabled = True
    End If
    End Sub

    Private Sub Timer1_Timer()
    Timer1.Enabled = False
    Text1.Enabled = True
    End Sub


    !!!!!!!! ( Interval>=200 ) !!!!!!!!!!!!!!?

  10. #10

    نقل قول: غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس

    ممنون ولی این راه درستی نیست
    و وقتی هم که دو تا راست کلیک بکنیم منو باز میشه

  11. #11

    نقل قول: غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس

    منتظر راه و روش های دوستان هستم !
    فقط راهی که کد زیادی نخواد!

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    38

    نقل قول: غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط arashi مشاهده تاپیک
    دوست عزيز دوستان جواب هاي زيادي به شما دادن چرا اينقدر سوالتون رو تكرار ميكنيد؟
    در خاصيت MouseDown تكستون اين كد رو كپي كنيد درست ميشه
    قبلا هم دوستان اينو به شما گفتن ولي توجه نكردي
    Private Sub Text1_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    If Button = vbRightButton Then
    MsgBox "Error"
    End If
    End Sub

    بخشودگي اهل گنه در صف محشر.....وابسته به يك گردش چشمان حسين است

  13. #13

    نقل قول: غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط arashi مشاهده تاپیک
    منتظر راه و روش های دوستان هستم !
    فقط راهی که کد زیادی نخواد!
    زیاد و کن بودن راه حل هیچ اهمیتی نداره.
    برای غیرفعال کردن کلیک راست به صورت کلی باید از توابع API استفاده کنید که مقدار کدش هم کم نیست.

    بحث رو دیگه بیش از این ادامه ندید.



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •