نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: دفترچه تلفن به زبان جاوا

  1. #1

    Question دفترچه تلفن به زبان جاوا

    سلام. من 3 ماه جاوا میخونم و خیلی از مفهوم ها رو متوجه نشدم.
    الانم باید دفترچه تلفن به زبان جاوا رو تا اخرهای هفته با ارایه و بدون استفاده از فایل بنویسم.
    یکی لطفا کمکم کنه ممنونم. منتظرم

  2. #2

    نقل قول: دفترچه تلفن به زبان جاوا

    سلام.
    اگه منظورتون برنامه آمادست كه فكر نمي كنم اينجا به نتيجه برسيد! چون اينجا دوستان فقط مشكلات رو رفع مي كنند.
    خودتون شروع كنيد اگه مشكلي بود دوستان كمك مي كنن.
    موفق باشيد.

  3. #3

    Cool نقل قول: دفترچه تلفن به زبان جاوا

    salam mamnonam az pasokheton vali man vaghan nemidonam bayad az koja shoro konam nemidonam ke chejori bayad ye methodo masalan methode add chechizize lazem dare? be har hal mamnonam az pasokheton

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Cold.82
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    204

    نقل قول: دفترچه تلفن به زبان جاوا

    می تونید از hashtable ها یا arraylist ها برای این کار استفاده کنید

  5. #5

    نقل قول: دفترچه تلفن به زبان جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط leila_xx مشاهده تاپیک
    salam mamnonam az pasokheton vali man vaghan nemidonam bayad az koja shoro konam nemidonam ke chejori bayad ye methodo masalan methode add chechizize lazem dare? be har hal mamnonam az pasokheton
    خوب مثلا برای متد Add می تونید از این ساختاری که می گم استفاده کنید:
    می تونید یه کلاس ایجاد کنید به نام personInfo که فیلدهای آن شامل اطلاعاتی است که باید برای هر شخص ذخیره بشه.مثل زیر:

    class PersonInfo{

    String tel;
    String Address;
    String Email;
    ...
    }



    خوب حالا می تونید به ازای هر شخص جدید یک شی جدید اضافه کنید. برای نمایش اطلاعات هر شخص هم میشه از JTable خود جاوا استفاده کنید.
    برای نگهداری اطلاعات هم می تونید از ArrayList استفاده کنید.به صورتی که هر شی رو که حاوی اطلاعات هر شخص هست رو به ArrayList اضافه کنید.

  6. #6

    نقل قول: دفترچه تلفن به زبان جاوا

    salam aghaie mahdi kheili lotf kardin ke komakam kardin. hala man nemidonam ye araie ke az person tarif karadam chejori name/lastname/phono migiram chejori to in ye araie berizam kolan ino nemidonam ke chejori bayad to ye araie 3ta chiz berizam man ye shei az classe person doros kardamo araie doros kardam az jense person vali dg baghiasho nemidonam
    mamnon az lotfeton bye

  7. #7

    نقل قول: دفترچه تلفن به زبان جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط leila_xx مشاهده تاپیک
    salam aghaie mahdi kheili lotf kardin ke komakam kardin. hala man nemidonam ye araie ke az person tarif karadam chejori name/lastname/phono migiram chejori to in ye araie berizam kolan ino nemidonam ke chejori bayad to ye araie 3ta chiz berizam man ye shei az classe person doros kardamo araie doros kardam az jense person vali dg baghiasho nemidonam
    mamnon az lotfeton bye
    توصیه می کنم حتما قبل از شروع کار مفاهیم شی گرایی رو بخونید! چون اینا پایه و اصول کارن!

    خوب وقتی که یه شی ساختید از کلاستون حالا اینجوری باید بهش مقداردهی کنید:


    Person[] objPerson = new Person[100];

    for(int i=0;i<100;i++)
    objPerson = new Person();

    objPerson[1].name = "name";
    objPerson[1].family = "family";
    objPerson[1].tel = "098765431";



    بقیه اشیا آرایه رو هم به همین صورت می تونید بهشون مقدار بدید.

  8. #8

    Question نقل قول: دفترچه تلفن به زبان جاوا

    salam dostan in karaie ke shoma farmodino man anjam dadam be ye jahaieam residam vali hala ke1 methode searcho to class phone bookam neveshtam toie classe person nemitonam compare to ro kamel benevisam yani nemifahmam moshkelesh kojas
    bad ye komakiam bare methode edit begin ke bayad bade inke shie ke mikham taghir bedamo peida kardam chikar bayad anjam bedam
    bare method remove ham bayad sheie ke bare delet kardan peida kardimo mosavie null gharar bedam
    mamnon az lotfeton kheili dg soal porsidam faghat khaheshan zood chon dg vaghti nadaram

  9. #9

    Talking نقل قول: دفترچه تلفن به زبان جاوا

    salam dostan man barnamamo neveshtam vali kheili moshkel dare mizaramesh inja age kesi moshkelasho fahmid behem bege mamnoon misham man ta shabe yekshanbe bishtar vaght nadarm age kesi tonest behem bege lotfe bozorgi karde felan..

    package hphonebook;
    import java.lang.String;
    import java.util.Scanner;
    import java.util.Arrays;

    public class Person {
    public String name;
    public String lastname;
    public String phone;

    Boolean code=false;
    public Person(){
    }

    public Person (String name, String lastname, String phone){
    this.name=name;
    this.lastname=lastname;
    this.phone=phone;
    }

    public String getName(){
    return name;
    }
    public String getLastName(){
    return lastname;
    }
    public String getPhone(){
    return phone;
    }


    public static void main(String[] args) {
    private int n;
    int p;
    PhoneBook myPhoneBook=new PhoneBook();
    Person objPerson[];
    Scanner input= new Scanner(System.in);


    switch(menu())
    {
    case1:
    System.out.println("*enter number of person you want to add *");
    n=input.nextInt();
    if (n>=100) {System.out.println("you can just enter 100 phonenumber");}
    for(int i=1; i<=n; i++){
    System.out.println("*enter name*"+(i+1)+":");
    objPerson[i].name=input.nextLine();
    System.out.println("*enter lastname*"+(i+1)+":");
    objPerson[i].lastname=input.nextLine();
    System.out.println("*enter phone*"+(i+1)+":");
    objPerson[i].phone=input.nextLine();
    }
    myPhoneBook.add (name, lastname, phone);
    break;
    case2:
    System.out .println("*searching lastname by lastname");
    System.out.println("write lastname of person that you searching for it:");
    objPerson[p].lastname=(input.nextLine());
    System.out.println("Name:"objPerson[p].name);
    System.out.println("LastName:"objPerson[p].lastname);
    System.out.println("Phone:"objPerson[p].phone);
    myPhoneBook.search(lastname);

    case3:
    System.out .println("*removing lastname by lastname");
    System.out.println("write lastname that you remove for it:");
    objPerson[p].lastname=(input.nextLine());
    myPhoneBook.remove(lastname);
    break;
    case4:
    System.out.println("write lastename of person you want to edit:")
    objPerson[p].lastname=(input.nextLine());
    System.out.println("write newname:");
    objPerson[p].name=(input.nextLine());
    System.out.println("write newlastname:")
    objPerson[p].lastname=(input.nextLine());
    System.out.println("write new phone");
    objPerson[p].phone=(input.nextLine());
    myPhoneBook.edit(name,lastname,phone,lastname1);
    break;
    for(int j=1 ;j<100;j++){
    System.out.println(objPerson[j]);
    case5:
    myPhoneBook.sortArray();
    }
    case6:
    System.exite(0);
    }





    }

    }
    package hphonebook;
    import java.lang.String;
    import java.util.Scanner;
    import java.util.Arrays;

    public class PhoneBook {
    public int j,p;

    Person[]objPerson=new Person[100];

    Scanner input= new Scanner(System.in);
    public void add(String name,String lastname,String phone){

    }
    public void sortArray(){
    Person temp[];
    for (int i=1 ;i<100;j++){
    for (int j=1; j<100;j++){
    int k=objPerson[i].lastname.compareTo(objPerson[j].lastname);
    if (k>0){
    temp=objPerson[i].lastname;
    objPerson[i].lastname=objPerson[j].lastname;
    }
    }
    }


    }

    public int search (String lastname){

    for( int i=0; i<100; i++)
    if( p==i)
    return p;
    return -1;
    }
    public void remove(String lastname){
    p=search(lastname);
    objPerson[p].name=null;
    objPerson[p].lastname=null;
    objPerson[p].phone=null;
    }
    public void edit(String name,String lastname,String phone,String lastname1){
    p=search(lastname1);
    }
    public int menu()throws Exception{
    System.out.println("1=> Add Person");
    System.out.println("2=> Search Person");
    System.out.println("3=> Remove Person ");
    System.out.println("4=> Edit Person");
    System.out.println("5=> sort Phonebook");
    System.out.println("6=> Exit Phonebook");
    int choice=input.nextInt();
    return choice;
    }
    }

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار java_nith
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Norway | Oslo
    پست
    144

    نقل قول: دفترچه تلفن به زبان جاوا

    یک کد کوچولو هم من نوشتم


    class PhoneBook{
    private String fName, lName;
    private String areaCode = "0098";
    private int number;

    PhoneBook(String fName, String lName, int number, String areaCode){
    this.fName = fName;
    this.lName = lName;
    this.number = number;
    this.areaCode = areaCode;
    }

    public void setName(String fName, String lName){
    this.fName = fName;
    this.lName = lName;
    }
    public String getName(){
    return ""+this.fName+" "+lName;
    }
    public void setNumber(int number){
    this.number = number;
    }
    public int getNumber(){
    return this.number;
    }
    public String getAreaCode(){
    return this.areaCode;
    }
    public String toString(){
    return getName()+"\n"+getAreaCode()+" "+getNumber();
    }
    }

  11. #11

    نقل قول: دفترچه تلفن به زبان جاوا

    سلام من هم می خوام یه کد دفترچه تلفن بنویسم که 2 تا دیتا فیلد نام و شماره رو می گیره برای 20 نفر که به صورت فایل هستند شماره و نامشون قابلیت اینزرت دلیتو سرچ و ادیت رو داشته باشه و گرافیکی هم باشه ممنون می شم تگه بتونین کمکم کنید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: دفترچه تلفن به زبان جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_77 مشاهده تاپیک
    سلام من هم می خوام یه کد دفترچه تلفن بنویسم که 2 تا دیتا فیلد نام و شماره رو می گیره برای 20 نفر که به صورت فایل هستند شماره و نامشون قابلیت اینزرت دلیتو سرچ و ادیت رو داشته باشه و گرافیکی هم باشه ممنون می شم تگه بتونین کمکم کنید
    دوست عزیز به تاریخ پست دقت کنید. سال 1388، یعنی 10 سال قبل!
    پس اینجا جوابی نیست. سوالتون رو جزئی و مربوط به مفاهیم در یک تاپیک جداگونه بنویسید، چیزایی که خودتون میدونید رو هم بنویسید. اینکه یک دفترچه تلفن میخواید با جزئیات که چند تا فیلد داره و گرافیکی و... باشه بیشتر شبیه تمرین درسی هست که پاسخ داده نمیشه. شما باید مسئله رو جوری طرح کنید که حل تمرین نباشه هر چند جوابی که میگیرید به حل تمرینتون میتونه کمک کنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •